לא כל כך קשור אבל...

fireblue1

New member
לא כל כך קשור אבל...

הסיפור על השוטר הסמויי שעוצר פדופילים די הדהים אותי...

חלמית

New member
תודה על הקישור. לנו היה לא מזמן באי

באיזור פדופיל שפגע בהמון ילדים שאני מכירה... הוא בכלא. הנושא עצוב וכאוב, אלה אנשים חולים אך אי-אפשר לרחם עליהם.. הם הורסים חיים של ילדים שעוד לא החלו את החיים שלהם.

fireblue1

New member
...

אני חושב שזה תלויי... אוליי הילד אוהב את זה שמבוגר נוגע בו? סתכלי אהבתי תכתבה אבל אני לא ממש מסכים עם מה שהשוטר הסמויי הזה עושה. הוא מדבר אם פדופילים באינטרנט ואחריי זה תופס אותם אבל הוא "מגרה" אותם להיפגש איתו הוא אומר להם דרך הצ'טים שהוא חושב על מבוגרים והיה רוצה לעשות עם מבוגרים דברים אז אוליי המבוגרים האלה אוהבים ילדים קטנים אבל זה לא אומר שאסור להם לחשוב על דברים כאלה{יש כאלה שהם פדופילים אבל לא פוגעים בקטינים}

חלמית

New member
עמית...

זה לא משנה אם הילד אוהב או לא אוהב שמבוגר נוגע בו, הדבר אסור, ורב הסיכויים שהילד לא באמת רוצה את זה או שיתחרט על זה מאוחר יותר בחייו. מקרים מהסוג הזה פוגעים מאוד בילדים גם לטווח הארוך, ואף יש סיכוי שיהפכו לפדופילים בעצמם. לסיכום- אוהבים או לא אוהבית, נהנים או לא נהנים, הדבר אסור!!

fireblue1

New member
אני מתכוון...

שמותר לאנשים המבוגרים האלה לחשוב על זה זה לא אומר שהם רעים או משהו כזה. ומה שהשוטר הסמויי הזה עושה זה פשוט גורם להם לעשות את המעשים האלה{הוא מושך אותם}

חלמית

New member
אסור להם להתפתות למעשים האלה!!

אסור להם לדבר עם ילדים על דברים כאלה, אסור להם להסכים לילד לבוא אליהם אחרי שיחה כזאת, אסור להם!!

fireblue1

New member
...

אז בגלל שהם כאלה אז צריך לשלוח אותם לכלא? תראי אני לא יודע איך ההרגשה אבל כנראה קשה לשלוט על זה חוץ יש ילדים שכן בקטע הזה ואם הם בקטע הזה אז שיהנו להם{גם את הילדים צריך לכלוא} זה כמו הומואים ולסביות לא?{הגיל לא קשור במצב הזה}

למעלה