לא כל אחד

ערן 71

New member
לא כל אחד

רוב חיי המחשבה על מיניות עם גבר דחתה אותי לגמרי. בזמן האחרון עניין אותי לבדוק את זה בצורה פתוחה. סתם ככה פתאום זה עלה, לא יודע למה. הסתכלתי בסרטוני גייז. אני עדיין לא יכול לחשוב על אהבה עם גבר, לנשק או לגעת בגוף. מבחינתי גוף של אשה כולו הוא דבר מיני, סקסי, כל מילימטר בו. מקצות אצבעות הרגליים ועד הקרקרפת מתחת לשערות. כנראה בגלגול הזה כבר לא אהיה גיי.
אבל עם קצת השקעה והיפתחות אני יכול לחשוב על האיבר של גבר כמשהו מחרמן. האיבר לחוד.
יש לי ידידים שהם זוג הומואים, בגילאי שלושים פלוס.. אחד מהם ממש מתוק. אדריכל. עדין, עם חיוך ביישן, מאוד אינטליגנט, טיפוס רציונליסטי כזה, די חנון. עם תודעה פוליטית וחברתית מפותחת, יש לו הרבה תיאוריות על כל דבר. מדריך בתנועת נוער להט"ב.
נניח שהייתי יושב לידו, שולף לו את האיבר מהמכנסיים, מן הסתם מאוד לבן, לא מאוד גדול, ויפה. מסתכל במבט בוחן על הכיפה והעטרה. זה כל כך מוזר בשבילי, אסור, פריצת טאבו. הדעות הקדומות והמטענים התרבותיים השמרניים שנספגו בי במשך השנים צועקים בתוכי שזה סוטה וגועלי ומביש ונוגד את הטבע, כמו גילוי עריות או משהו כזה. ודווקא בגלל זה זה מרגש במיוחד. פריצת מחסומי בושה ומוסכמות, לפתוח מה שמסתתר עמוק במרתפי הנפש שלא רוצים לדבר עליו ולהסתכל עליו, שחושבים שמי שיידע על זה ייגעל ממני לחלוטין, בשבילי זה אחד הדברים הכי מגרים בסקס. זה לא רק מגרה, זה בעיני חשוב. המחסומים האלה בסופו של דבר מייבשים את החיוניות והעסיסיות מהבן-אדם. ויש בי הרבה בושה ומחסומים. גם כעת קשה לי לכתוב על זה, במחשבה שמי שייקרא בפורום ירגיש גועל ואכזבה, "חשבנו שהוא עדין ונחמד והנה הוא כזה סוטה דוחה ומגעיל". אפילו לאשתי אני מתבייש לספר כמה בא לי להכנס לה לחור של התחת.
הוא מתחיל להתנשף ולעצום עיניים, עומד לו. רק מהמבט הבוחן שלי. הוא מרגיש שבשבילי זה משהו אמוד פורץ גבולות ואסור, וגם אותו זה מגרה. אם למשל הייתי מתחיל עם אשה חרדית נשואה שעושה את זה בפעם הראשונה הייתי מתגרה במיוחד מרגשי האשמה והמעצורים והבושה שלה. גם מבחינתו אני מגרה אותו בגלל רגשי האשמה והמעצורים שלי.
ההזדקרות שלו גורמת לי להתעורר מינית ומטשטשת את הרתיעה והגועל. אני מרטיב אצבע מחליק לו על הכיפה וסביבה. מרגיש את הזיקפה מתחזקת, את הרצון הרוטט באיבר שלו שקורא לי להמשיך הלאה. הוא פסיבי לגמרי, יודע שאסור לו ללחוץ עלי או להאיץ בי. עוצם עיניים מתמסר מרוגש ומחכה בשקט. אני מטלטל קלות את האיבר שלו, חופן אותו, מחליק עליו מעט עם יד סגורה סביבו מעלה ומטה. הכל בתנועות חלקות איטיות ומהוססות. הכל חדש, אני בעצם לא יודע מה עושים במצב כזה. מלטף לו את הביצים ביד אחת, ובשנייה מחליק באצבע רטובה אחת על פני איברו, מכל הכיוונים והצדדים. זה כל כך מוזר, כאילו זה האיבר שלי, כאילו אני עושה סקס עם עצמי.
מה היחס שלי עם האיבר שלי? אוהב אותו? מוכן להעניק לו? או שמתבייש בו ומנוכר ממנו?
אני מתחיל לעסות בעדינות את הביצים שלו ביד שלוחצת קלות ומרפה וקצת לשה, וביד השנייה סוגר על האיבר שלו, מחליק עליו מעלה מטה ולש אותו. והנה טיפה שקופה מנצנצת בקצהו. הוא מתאווה למגע שלי. זה מוזר לי ומרגש אותי. אני מקלף ממנו את המכנס והתחתונים.
הריגוש משפיע עלי, וכמו מי שסוף סוף תופס אומץ וקופץ לבריכה אני במהירות מתכופף ולוקח את הזין שלו בפה. אני יודע לינוק דגדגן של אשה. וכשהדגדגן גדול ונפוח ואני מרגיש אותו בולט זה מאוד מגרה. פה יש לי דגדגן ממש גדול. אני מתייחס לכיפה שלו כמו אל קצה של דגדגן ענק בולט ועמוס תאווה. דגדגן-על. יונק ומלקלק ואוכל בתאווה כמו שאני יודע לעשות עם אשה. מרגיש את החום שלו, את הנפיחות של הדם שנאסף ונצבר מכל הגוף אל נקודת העינוג החריף. יד שלי מוצאת את דרכה אל פי הטבעת, רק נוגעת קלות שם, מרפרפת על המקום. הוא נדלק, מתבייש ועם זה מחורמן קשות.
אשה אני מעדיף בלי מקלחת, מזיעה ועם כל ריחות הגוף, וכל השערת הטבעיות. אותו אני מעדיף רחוץ היטב ומטופח ולא שעיר, ואכן הוא כזה. אני מכניס מעט את קצה האצבע לפי הטבעת שלו, ויונק ועולה ויורד עם הפה הדוק סביב הזין בתנועות קצובות, כשקצה הלשון מדגדג אותו לצדדים תוך כדי. שנינו בריגוש סוער מאוד. הוא לא יודע אם זה בסדר שיגמור בפה שלי, והוא מזהיר בקול שקט וחנוק: "אני גומר". אני מוציא אותו מהפה ומאונן לו ורואה את הזרע שלו יוצא, משפריץ, ונשפך על הספה. הוא נרגע ונעשה רופס בתוך היד שלי. כעת לי עומד מאוד.
הוא מתכופף על הספה ומושיט אלי את התחת. זה דוחה אותי אבל אני לא מוותר, עוצם עיניים ומדמיין שזה תחת של אשה. מורח על הזין שלי הרבה חומר סיכה וגם סביב החור שלו ומכניס רק את הקצה בעדינות. אני לא יודע מה לעשות עם הסיטואציה, מצד אחד ריגוש מיני עצום ומצד שני אני מרגיש דחייה וקצת גועל וגם קצת קר ובודד בלב. חסר לי החום של אשה, לב רך ורגיש של אשה. הלהט של גבר ואשה, הניצוץ של פלוס ומינוס שמתחברים בזרם חשמלי. איתו אין את החשמל. כמו באוננות שיכול להיות ריגוש מיני אבל לא החשמל של חיבור גוף וגוף. הכל הזוי מאוד, משהו שלא יכול להיות. אבל הריגוש מתגבר ואני נכנס לאט ובזהירות פנימה. נעצר כשכולי בפנים. מתחיל לנוע לאט, ואז יותר חזק ומהר מאוד משפריץ בתוכו חזק, גמירה עזה, עד סחרחורת. אני נרגע מהר מאוד, מרגיש מעט בחילה, יוצא ממנו מהר ומתכנס לתוך עצמי בלב כבד ועגום. הוא מסתכל עלי בחשש. אני מאיר לו פנים, תודה יניב. החוויה נפלאה ועצומה. אתה נפלא. אבל אני חושב שאני לא הומו. כנראה לא כל אחד נולד לזה.
 

הילי 122

New member
אוףףףףףף

קשה לי עם התיאורים של סקס בין גבר לגבר .
ונכון ,אצלי דבר כזה גורם ריחוק .
אבל זה כתוב פשוט נפלא ,אמיתי .
 
רגיש ומרגש , אתה מתחבר מהלב

ואפילו את המגע של המין בין הגברים כתבת עליו כמעשה אהבה
שאוהבים ממש לא משנה מה יש לו בין הרגלים
שיש אהבה בלב ואתה רגיש חש אותו בלבך
אז אפשר לאהוב אותו למרות ששניכם גברים
כי אתה ותב על רגש ואהבה ולא על מעשי אהבה שבאים מהחרמנות נטו
אתה מתחבר רגשות טוב כל כך
 
אתה זה אתה

לא כל אחד...
תהנה מהתגליות שלך על עצמך
 
למעלה