לא כיף לי

לא כיף לי ../images/Emo7.gif

אני כבר לא אוהבת את העבודה (פעם אהבתי). אני כבר לא אוהבת את מה שאני עושה (פעם אהבתי). אני כבר לא אוהבת את השעות (פעם אהבתי). אני כבר לא אוהבת לבוא לכאן (פעם אהבתי). אני כבר לא אוהבת את המשכורת (פעם אהבתי). אני כבר לא אוהבת את האנשים (פעם אהבתי). אני כבר לא אוהבת את עצמי מבחינה מקצועית (פעם אהבתי). אני כבר לא אוהבת את המנהלת שלי (שיקח אותה האופל בתאונה חזיתית). אני מחפשת עבודה חדשה בנרות כבר כמה חודשים ולא מצליחה למצוא כלום. אני לא רוצה שתתנו לי פתרונות, רק שתגידו לי כמה אני מסכנה, טוב?

Idan91

New member
אוי, מסכנה!../images/Emo4.gif

הלוואי שיקח אותם האופל בתאונה חזיתית משותפת.

המוזרה

New member
../images/Emo24.gif די די.. בואי אחבק אותך..

תאונה חזיתית.. שניהם... כביש החוף או כביש הערבה?

nutmeg

New member
אוי יו יוי

מיסכנה!! רוצה שנסדר לבוסה שלך נעליים מבטון ונזרוק אותה מהגשר? יש פה אחת אפי, שמסתתרת בחושך בצבעי הסוואה... יש לה קשרים. לקרוא לה?

סאביבית

New member
אם כבר באתי

אז אני אענה לך ברצינות ואני אשאיר לשאר להגיד לך שאת מסכנה. מה שאת מרגישה זה פחות או יותר התחושה הכללית של כולם בשנתיים האחרונות. מצב החברות בכי רע והן רק מנסות לשרוד וזה כמובן משפיע ישירות על העובדים. רוב העובדים אוהבים את העבודה שלהם באופן סביר ומצליחים לשרוד כי חלק מהעניין בעבודה זה להיות מקודם מידי פעם, שינוי מדי פעם, לקבל העלאה שמחזיקה אותך במצב רוח טוב לזמן מסויים, לקבל הטבה כזאת או אחרת, מידי פעם לצאת לקורס לימודי או אפילו קורס העשרה, או לערב חברתי ועוד כאלו. עכשיו הכל נפסק. כמעט ואין קידומים, לימודים, קורסים, ערבי חברה או הטבות ולכן רמת התיסכול במקום העבודה היא גבוהה מאוד וככה יוצא שמעבודה שפעם אהבת נשארת רק העבודה נטו ונהיית שנואה ברמות גבוהות. אני עזבתי את העבודה בלי לחפש אחרת. לא יכולתי יותר. חייתי קצת זמן על דמי אבטלה ופיצויים ועכשיו אני מחפשת עבודה חדשה, שלצערי הרב לא תהיה יותר טובה מהקודמת כי המצב של אין קידומים, קורסים והטבות ישאר רק שעכשיו אני אהיה "החדשה" ובתור LIFO(*) הכי קרובה לדלת. תעשי את החושבים. LIFO(*) = LAST IN FIRST OUT

מתחלפים?

אני אתן לך את הבוסה שלי (האופל לא מוכן לקחת אותה רק מרוב פחד) ואת השעות הסבירות שלי (7:00 עד 23:00) ואת הרגעים הכי כיפיים (אין) ואת הרגעים הפחות כיפיים (כל השאר) ואת הסיפוק הגדול ברגע שהכתבה מוכנה ואת השניה שאחרי (צריך להכין עוד כתבה) ואת התהילה (שתי מעריצות בבית גיל הזהב) ואת המשכורת (חחח... משכורת...) ואת השעות הפנויות (בין 23:01 ל- 23:03) ואת חדרה כולה. ואת תתני לי את... מה בעצם את עושה? ממל'ה שלי, אהובתי, משוש ופשוש -- החכמה בחיים זה לקחת את הלימונדה ולהפוך אותה לקצפת (יש פתגם כזה, לא?) חוץ מזה שידעת שמחפשים כתב בבירה, למה לא אמרת לי כלום דבר? הייתי מסדר לך אצלנו. בערך פעם בשבוע ורבע אני נתקף שנאת-עבודה ואז אני לא אוהב את העבודה, לא אוהב את מה שאני עושה, לא אוהב לבוא לכאן, לא אוהב את המשכורת, לא אוהב את האנשים, לא אוהב את עצמי מבחינה מקצועית, לא אוהב את המנהלת שלי. אבל זה עובר לי. פתאום אני עושה משהו מוצלח, או מקבל פידבק טוב ברחוב או סתם מתאושש מהדיכי וחוזר לעצמי. או שלא. כשאני חושב על זה טוב, אני בבאסה כזאת כבר כמה חודשים.

dana2909

New member
join the club

יש אצלנו כבר די הרבה אנשים שאני באופן אישי מוכנה לגייס את אפי לבצע התנקשות ממוקדת בהם. אז את מבינה, את לא לבד.. מה עושים? לא מתייאשים מלחפש עבודה, ומיידעים כל אדם שאת מכירה שאת מחפשת, ומוצאים דברים טובים לעשות מחוץ לשעות העבודה, כדי לא להרגיש שהעבודה זה כל החיים שלך. זה מה שאני עושה לפחות. אם יש לך הצעה נוספת אני גם אשמח לדעת.

עשיתי מעשה

הורדתי את המילה "מנהלת" מהכרטיס האישי שלי (לא זה, השני). זה לא היה פשוט. מה עם התאונה החזיתית?

את מסכנה

את יותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה את יותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה שיותר מסכנה ממסכנה ...טוב, נו, את לפחות מעט פחות פסיכית ממני.

או! הנה אחת שיודעת לעשות את זה!

את גדולה, בירה
והזכרת לי שלפני כמה זמן התבכיינתי לאיזה ידיד שלי (אלכס, מכירה?) על כמה קשה לי ואיך החיים שלי מסריחים וחסרי כיוון והוא אמר לי בהתלהבות: "אני בדיוק קראתי את הספר גברים ממאדים נשים מנגה ואני יודע שאת לא רוצה ממני פתרונות אלא רק לשמוע שאת מסכנה, אז זה בסדר, שלי, את מסכנה!"

המוזרה

New member
עוד משהו

פעם חברה שלי באה לחבר משותף שלנו ובכתה עד כמה הכל רע, שהחבר שלה יצא מניאק, שהעבודה שלה חרא (בערך כמו אצלך), שהמשפחה שלה מלאה בכל מיני מחלות ועוד המשיכה והמשיכה וסיכמה בכך שהמצב שלה לא יכול להיות יותר גרוע האיש מצידו לא הניד עפעף כששאל אותה "תגידי, יש לך טחורים?" הבחורה פערה פה משתאה, ניגבה את הדמעות כדי להיטיב לראות את פניו כשהוא מסביר את פשר השאלה החודרנית וענתה : "לא. למה?" והוא אמר "את רואה? יכול להיות הרבה יותר גרוע" כמו שנאמר, אל תפסיקי לחפש עד שיקרה אחד משני דברים: א. תמצאי ב. האופל ייקח אותה (כבר סיכמנו על הדרך) חיבוקים וכו'

למעלה