לא כחול ולא לבן

לא כחול ולא לבן

שלום חבר'ה אני חייב לדעת למה התכוון עמיר בניון בשורה: "שלום חבר, אתה חסר אבל אני מצטער, מאוד מאחר מתחת לשולחני במשרד מחכה זוג שפתיים מלבלב." אני צריך תשובה מדויקת בבקשה, לא ניחוש או משו דומה. כי קשה לי להאמין שעמיר הדתי יתכוון למשו בוטה כמו שזה נשמע. אגב, האם יש דרך ליצור איתו קשר ולשאול אותו ? תודה

מרים71

New member
זה לא עניין של בוטות!

הוא בעצם מתאר את המשפט שאמר לא זוכר בדיוק אחד מהכנסת"שלום חבר אתה חסר"ואז הוא אומר מאוד מצטער מתחת לשולחני מחכה זוג שפתיים מלבלב..שהוא מתאר בעצם את כל הזבל שהולך שם בכנסת(למשל פרשת משה קצב) ברור?

leka27

New member
קלינטון אמר

על רבין "שלום חבר ". עמיר מביע מחאה בשורות האלה על כך שמי שמנהל אותנו ואנחנו דואגים כ"כ מה יגיד הוא אדם שלא מסוגל להשתלט על תאוותיו, יצריו וכו'. זה ההסבר שלו בראיונות.

תודה

לדעתי יש בזה משהו גס קצת, גם אם הוא לא התכוון למה שיכול להשתמע מהשורה הזאת. רק היום שמעתי את השיר ואני חייב לומר שזה שיר חזק מאוד. אני חושב ותתקנו אותי אם אני טועה - אם מישהו אשכנזי-חילוני היה כותב את השיר הזה, הוא היה זוכה ליותר השמעות והרבה יותר קרדיט ממה שעמיר זוכה לו.

יכול להיות

אבל שמעתי שיש לו בלאגן אם הרדיו, אז ככה שאין לדעת, יכול להיות שאם הוא לא היה תובע אותם השיר היה מושמע

קסם אחד1

New member
זוג שפתיים מלבלב--נותן לך לשמוע מה שאתה רוצה!

בגלל זה יש לך את חרטטניהו בשילטון... זוג שפתיים מלבלב לכל מי ששומע ממוצא פיו... לכל אחד הוא ייתן לשמוע מה שהוא רוצה... ובפועל...כלום לא זז! אם עמיר בוטה זה בדרך שלו... השיר הזה, כמו שידוע לרובינו, נשלח במעטפה לכל חבר כנסת...

dor dn

New member
לא נראה לי שהבנת...

הזוג שפתיים מתחת לשולחן זה הזוג שפתיים של מוניקה שירדה לביל קלינטון... בגלל זה כותב ההודעה המום שעמיר אמר כזה דבר בוטה... לדעתי זה בסדר גמור, עמיר תיאר את המצב ואם כבר אז החלק של הניצולת שואה הרבה יותר בוטה ומזעזע לפי דעתי.

למעלה