לא כולם ענו לסקר!

axnholic

New member
לא כולם ענו לסקר!

ירדן שחולה על גיא, תעני!!! זה הסקר הרישמי! לא סתם אחד (לא שיש פה כאלו). popit- מה איתך? q1231- ממך ציפיתי ליותר. netush2- תראי קצת ייצוג... t-man- לא להתעצל לא משוררת- אני רוצה השלמת פערים! תתחילי מלענות לסקר OrtaLee Ryan- הסקר הוא לא פסל! StainedCow- אני באמת צריך לפרט? וויזלי_גירל- בתור אחת שיש לה משחקים נחמדים הייתי מצפה ממך לתמוך בי mor kutcher- חייה? מה איתכם המנהלים? מקווה שלא שכחתי לנזוף באף אחד. אנשים בבקשה תענו, לפחות שיהיה לנו סקרים יציבים ולא 4 קולות! אז למה פתחתי הודעה חדשה? כי אני יכול!

axnholic

New member
אני מדבר על הסקר החדש...

רדו כמו הודעות למטה ותיראו מה הסקר

StainedCow

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

"מה איתכם מנהלים?" קשה להשלים עם זה, אבל זה המקום האחרון באינטרנט שהם יכנסו אליו. והתשובה שלי היא שאני מעדיפה אותם במש"ה.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo124.gifמור קוצ'ר חייה../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

חחחח פשוט כבר שבועיים שהיא לא מצליחה להיכנס לפורום.......

../images/Emo9.gif עניתי לסקר!! אני מסתובבת פה הרב

הרבה למרות שבזמן האחרון אני בכלל לא כותבת... סורי לא אשמתי- יותר מדי מבחנים ודרך אגב ראיתי את שירשור העזיבה שלכם וגם אני מהוותיקים! ולא עזבתי למרות שכשהסידרה לא משודרת הפורום קצת (הרבה) מדשדש.... שמעו לא כדאי לוותר אם הניסיונות לשקם את הפורום בעזרת המנהלים לא הולכים- אז מה! גם המנהלים חברי פורום פה כמו כל אחד אחר לא רוצים להיות פה- לא צריך אתם לא צריכים אף אחד שינחה אותכם מה אתם עדר של כבשים? אני מאמינה שיש פה חברים טובים ואם נעשה שירשורי אוף יומיים וכל מיני כאלה תראו שהפורום יפרח בזכות האנשים שבו ותאמינו לי יש אנשים... ותחשבו על מה שאמרתי.. יש בזה משהו!

axnholic

New member
סתם רצינו שגם הם

יכתבו מדי פעם... אולי יסדרו את הפורום... שיהיה לפחות דף שאלות נפוצות. מצטער ששכחתי אותך...

mor kutcher

New member
עונה...

סורי שלא עניתי עד עכשיו... אממ אז ככה, למרות שזה מ-א-ו-ד מרגש לראות אותם בסרטים חדשים, וזה משמח לראות שהם מצליחים גם על המסך הגדול, יש סרטים פחות טובים ויש יותר- אבל "מש"ה" תמיד תישאר ה-סדרה, ואני מתה עליהם בסדרה!!!

למעלה