לא כולל שירות

nir2107

New member
לא כולל שירות ../images/Emo58.gif

הדיון הבא כולל ספוילרים מכל התוכניות עד סמקדאון האחרון

nir2107

New member
לא כולל שירות - רו 30.10.06

חמישה נושאים, בכל אחד כמה שאלות, אתם צריכים לענות בתור הבוקרים של הWWE את התשובות שלדעתכם הכי ישתלמו מבחינה כלכלית-מקצועית, תוך שמירה על גבולות ההיגיון. הקאטינג אדג'
איזה משלושת השופטים הפוטנציאליים הייתם מבליטים קצת יותר (במטרה לגרום לקהל לבחור בהם)
איך הייתם מערבים את DX בסגמנט?
הייתם מוציאים את אחד השופטים קצת יותר פייסי מהאחרים? אם כן, מי ואיך? The other champs are here
את מי הייתם מוציאים עם ידו על העליונה מבין שלושת האלופים?
הייתם נותנים לבוקר להחזיר לביג שואו על תקרית סמקדאון? אם כן, איך? ליטה-מריה
למי הייתם נותנים לנצח?
איך, אם בכלל, הייתם מערבים את מיקי ג'יימס בקרב? סייבר סאנדיי
איזה קרב הייתם מוסיפים לקארד, אם בכלל?
את מי (או את מה) הייתם מציבים כבחירה לקהל? קווין פדרליין
את מי הייתם משסים בו כדי שלא יעז לחזור ל-WWE לעולם?
ושאלת דימיון קטנה - בחרו בסטוריליין קיים ברו ותשלבו בו את בריטני בצורה מקורית.

כולל שירות.

הקאטינג אדג' איזה משלושת השופטים הפוטנציאליים הייתם מבליטים קצת יותר (במטרה לגרום לקהל לבחור בהם) אריק בישוף. איך הייתם מערבים את DX בסגמנט? באים וצוחקים על בישוף, כמו שהם יודעים. הייתם מוציאים את אחד השופטים קצת יותר פייסי מהאחרים? אם כן, מי ואיך? את וינס מקמהן. יותר טוב אוהב אותו כפייס. The other champs are here את מי הייתם מוציאים עם ידו על העליונה מבין שלושת האלופים? שבוע שעבר זה היה בוקר, בשישי סינה, לכן הפעם ביג שואו. הייתם נותנים לבוקר להחזיר לביג שואו על תקרית סמקדאון? אם כן, איך? לא. ליטה-מריה למי הייתם נותנים לנצח? ליטה. איך, אם בכלל, הייתם מערבים את מיקי ג'יימס בקרב? באה באמצע הקרב ומשקיפה. סייבר סאנדיי איזה קרב הייתם מוסיפים לקארד, אם בכלל? את מי (או את מה) הייתם מציבים כבחירה לקהל? קווין פדרליין את מי הייתם משסים בו כדי שלא יעז לחזור ל-WWE לעולם? יש רק 5 קרבות, לכן צריך להוסיף לפחות עוד קרב אחד. לכן, הקרב שהייתי מוסיף הוא 2 המתאבקים שלא ייבחרו בקרב על הבין יבשתית יצטרפו לסופר קרייזי וכריס מאסטרס לקרב שהמנצח בו נכנס לקבוצת רו לס.ס. הייתי נותן לשלטון להיות נגד ג'ף, ונייטרו היה מנצח את הקרב המרובע והוא החבר הראשון בטים רו לסדרת ההשרדות. כמובן שגם מיקי נגד ???? ושאלת דימיון קטנה - בחרו בסטוריליין קיים ברו ותשלבו בו את בריטני בצורה מקורית. מעדיף לוותר על שאלה זו.

hafy1

New member
עונה

הקאטינג אדג' איזה משלושת השופטים הפוטנציאליים הייתם מבליטים קצת יותר (במטרה לגרום לקהל לבחור בהם)-בישוף איך הייתם מערבים את DX בסגמנט?-חוטפים מכות ומדממים למוות הייתם מוציאים את אחד השופטים קצת יותר פייסי מהאחרים? אם כן, מי ואיך?-לא The other champs are here את מי הייתם מוציאים עם ידו על העליונה מבין שלושת האלופים?-כריס בנואה מגיע וגורם לבוקר להיכנע לקרוספייס, הוא לוקח לו את החגורה וטדי לונג בא ואומר: "פלייר פלייר פלייר.....זה היה קרב על החגורה, בנואה אלוף חדש....פלייר פלייר פלייר אנדרטייקר. הייתם נותנים לבוקר להחזיר לביג שואו על תקרית סמקדאון? אם כן, איך?-לא. ליטה-מריה למי הייתם נותנים לנצח?ליטה איך, אם בכלל, הייתם מערבים את מיקי ג'יימס בקרב?-כן, באה בסוף ועושה על ליטה את הפינישר שלה, ברח לי השם שלו. סייבר סאנדיי איזה קרב הייתם מוסיפים לקארד, אם בכלל?-משנים את הבחירה בבין יבשתי להארדי נגד קרליטו (צופים בוחרים סטיפולציה, 2מ3 , הכנעות,הצמדות,ספירות עשר. ואז עושים שלטון נגד נייטרו בקרב סולם כהקהל מחליט מי ילווה את נייטרו לזירה, מלינה או קיי פד. את מי (או את מה) הייתם מציבים כבחירה לקהל? קווין פדרליין את מי הייתם משסים בו כדי שלא יעז לחזור ל-WWE לעולם?-מלינה, תכף תראו למה. ושאלת דימיון קטנה - בחרו בסטוריליין קיים ברו ותשלבו בו את בריטני בצורה מקורית.שוב פדרליין בא לקרב של נייטרו, בסוף הקרב, אחרי שנייטרו מנצח, נגיד את יוג'ין, כי אני אוהב לראות אותו מקבל מכות, אז הוא (נייטרו) עושה פייס טורן ויוצא מהארון, אומר שהוא הרבה זמן רצה לעשות את זה, ומנשק את פדרליין, בריטני רצה לזירה, קיי פד בשוק, והיא שואלת אותו, מי מנשק יותר טוב, היא או ג'וני??????.

Fat Man Walking

New member
התגעגעתי

הקאטינג אדג' איזה משלושת השופטים הפוטנציאליים הייתם מבליטים קצת יותר (במטרה לגרום לקהל לבחור בהם) ויני מאק איך הייתם מערבים את DX בסגמנט? יוצאים לזירה, מתחיל ברול אבל אדג' ואורטון גוברים עליהם. הייתם מוציאים את אחד השופטים קצת יותר פייסי מהאחרים? אם כן, מי ואיך? את וינס The other champs are here את מי הייתם מוציאים עם ידו על העליונה מבין שלושת האלופים? שואו, תורו הגיע הייתם נותנים לבוקר להחזיר לביג שואו על תקרית סמקדאון? אם כן, איך? יתערב בקרב שמערב את שואו, אחרי הקרב שואו ירסק אותו ואת סינה. ליטה-מריה למי הייתם נותנים לנצח? ליטה איך, אם בכלל, הייתם מערבים את מיקי ג'יימס בקרב? יוצאת ליד הזירה וצופה בקרב סייבר סאנדיי איזה קרב הייתם מוסיפים לקארד, אם בכלל? 2 שחשבתי עליהם: 1- ויסרה והאס- קייד ומורדוך (קרב גרוע, אבל זה בונה טוריליין של פייס טרן להאס, ניצחון בקרב למחרת בראו מול ויסרה ואז פיוד עם שלטון) 2- סופר קרייזי אופן צ'לאנג' את מי (או את מה) הייתם מציבים כבחירה לקהל? 1- בחירת סטיפוצייה- קרב שולחנות, טורנדו טאג או הארדקור 2-בחירת יריב לקרייזי מתוך כמה הילים (לא זוכר הילים כרגע ברוסטר) קווין פדרליין את מי הייתם משסים בו כדי שלא יעז לחזור ל-WWE לעולם? סניצקי ושאלת דימיון קטנה - בחרו בסטוריליין קיים ברו ותשלבו בו את בריטני בצורה מקורית. בריטני תתאים בול ל-DX, 3 בלונדיניות בזירה אחת.... (טוב נו זה לא מקורי אבל אני עייף)

hanaorb9999

New member
שלי שלי ורק שלי

הקאטינג אדג' איזה משלושת השופטים הפוטנציאליים הייתם מבליטים קצת יותר (במטרה לגרום לקהל לבחור בהם)? וינס, הוא הרי בפיוד עם DX. על מי אני עובד ברור שהם ידחפו לנו לגרון את בישוך בשביל NWOנגד DX שיהרוס קליל את הSS איך הייתם מערבים את DX בסגמנט? נותנים להם לעשות ג'וב נקי לאורטון&אדג' על מי אני עובד DX ינגבו עם אורטון&אדג' תזירה, הם בקטע של להרחיב כל חלקה טובה במחלקת הזוגות שלא קיימת בראו הייתם מוציאים את אחד השופטים קצת יותר פייסי מהאחרים? אם כן, מי ואיך? את בישוף, על מי אני עובד ברור שהם יוציאו לנו את הכלב של וינס (קואץ') פייסי יותר מאחרים למרותש ברו שהוא היל. The other champs are here את מי הייתם מוציאים עם ידו על העליונה מבין שלושת האלופים? סינה בתקווה שיפסיד תחגורה בCS. על מי אני עובד סינה לוקח את שני החגורות בCS. הייתם נותנים לבוקר להחזיר לביג שואו על תקרית סמקדאון? אם כן, איך? קרב אלוהי בין ביג שאו לאומגהההההה לקיין לטייקר. על מי אני עובד, יקבעו לילה קרב בין בוקר טי&ביג שאו נגד סינה. בוקר טי נוטש את ביג שאו לכל תרועות הקהל של סינה עושה FU על ביג שאו. ליטה-מריה למי הייתם נותנים לנצח? למריה. כן בטח כאילו שהתוצאה של הקרב הזה לא ידוע מראש. איך, אם בכלל, הייתם מערבים את מיקי ג'יימס בקרב? עוזרת למריה לנצח והם מתעלסות בזירה. ועכשיו באמת היא תעשה על ליטה תפיניש שלה אחרי הקרב שתתקוף אותה מאחורה (והיא תשב בין JR לJR בקרב). סייבר סאנדיי איזה קרב הייתם מוסיפים לקארד, אם בכלל? הייתי מוריד קרב של אומגה ומכניס קרב מקובע על אליפות הזוגות את מי (או את מה) הייתם מציבים כבחירה לקהל? איזה זוג מSS יגן על החגורה שלהם בCS קווין פדרליין את מי הייתם משסים בו כדי שלא יעז לחזור ל-WWE לעולם? אומגהההההההה ואז ביג שאווווווווו ואז טיייקרררררררר ואז קייןןןן, ואם להיות רציניים רגע, סביא להניח שעוד FU הוא יקבל מסינהץ ושאלת דימיון קטנה - בחרו בסטוריליין קיים ברו ותשלבו בו את בריטני בצורה מקורית.בריטני ספריס מצתרפת למיקי גיימס ומריה וביחד הן עושות אורגיה לכל צרחות הקהל.

למעלה