לא כבשנו את..

לא כבשנו את..

עיראק ולא איראן,לוב, סעודיה, מצרים וכו´ ובכל זאת כל אחת ואחת מהמוזכרות לעיל שונאת את מדינת ישראל. מדוע ?

Sern

New member
ואתה...

מה אתה חושב על אפגניסטאן, שלא ממש עשתה לך כל רע ישירות?

asafpp

New member
??????

כדאי שתפרט ותנמק, כי מכל כיוון שאני מנסה לחשוב על זה, זה נשמע לי מחשבה מעוותת.

Deathatred

New member
לא ידעתי שגם את אפגניסטן כבשנו

וואלה, הציונים האלה באמת קושרים קשר להשתלט על העולם, אפילו אמרו את זה בטלוויזיה המצרית הנאורה והליברלית.

אפגניסטן ?

מה אני חושב עליהם ? כלום, ממש כמו שאני לא חושב על הצרקסים או על השויצרים כלום. מה לי ולהם ? אולי תוכל להבהיר את הנקודה שלך ?

לגבי הנקודה שלי

לא חשוב בכלל איך נתנהג או נתייחס לפלשתינים ממש כפי שאיראן ועירק מאיימות על ישראל ללא שום סיבה הגיונית כך רוב האומות המוסלמיות רוצות לראות בסופה של מדינת ישראל. לכן אני לא מאמין שאם נהיה "טובים" לפלשתינים הטירור יפסק. הפלשתינים רוצים את מדינת ישראל. אני חושב שיש בארץ רוב גדול שלא מוכן לוותר על המדינה הזו.

Sern

New member
אז אתה באמת אוצב לומר לי,

שלפני שנה לא היה לך איכפת מי ינצח - בוש או בין-לאדן?

ממש לא הבנתי

את הקשר. ולא שלא היה אכפת לי לא היה לי שום ספק מי ינצח. אבל מה קשור עניין אפגניסטן לענייננו שלנו ?

shay or eli

New member
מה שהוא רצה להגיד

זה שכמו שאתה שונא את אפגניסטן בלי שהיא פגעה בישראל ישירות, כך הם שונאים את ישראל בלי צורך שהיא תפגע בהן ישירות = בלי צורך בכיבוש. הכל הובן? נגמר הקצר בתקשורת? יופי.

סליחה ?

"זה שכמו שאתה שונא את אפגניסטן" ומהיכן זה בא ? האם כתבתי את זה אי שם באחד התגובות שלי מבלי לשים לב ? כי לא ממש זכור לי שכתבתי משהו כזה

Deathatred

New member
אין לנו שום דבר כנגד האפגנים

אלא רק כנגד בין-לאדן, שהוא בהחלט פועל כנגד ישראל. ראה למשל הפיגוע בקניה.

למה זה קשור בהכרח לפלשתינאים?

המדינות הנ"ל נשלטות ע"י משטרים של דיקטטורים פנאטיים. להזכיר לכל הדמגוגים, לפני המהפיכה היו יחסים טובים בין ישראל לאיראן...

shay or eli

New member
אבל הוא חשב שאתם שונאים את אפגניסטן

אז הוא ביסס את טענותיו על כך. או שהוא רצה להדגים שכמו שאין לכם כלום נגד האפגנים גם לעירקים אין כלום נגדינו, רק לסדמו´ש. וברגע זה אני מכריז על יציאתי מהשירשור הזה, אני לא מתווך.

Deathatred

New member
לעירקים בעיקרון אין

אבל סדאם שוטף להם את המוח בשנאה כמו כל דיקטטור ערבי. לכן צריך להעיף אותו כמה שיותר מוקדם.

תגובה

אתה אומר שלא כבשנו את מדינות ערב אבל הן שונאות אותנו. מה הצעתך? לכבוש אותן ולכפות עליהן לאהוב את ישראל?

asafpp

New member
כן

מה לא ידעת שהימנים כאלה, ורק כיבוש ודיכוי נמצא בראש מעיניהם?

למעלה