לא יתכן!

זלוטניק

New member
לא יתכן!

כל יום מותקפים אחיות,אנשי צוות רפואי על ידי בני משפחות כפויי טובה וחממומי מוח!,חייבת להיות ענישה מיידית וקשה "לעברייני בתי-החולים"!!! כבר מזמן הבחנתי שהשומרים בבתי-החולים הם אנשי מודיעין בלבד ולא יכולים לבצע את תפקידם!!!

בוא לא ניתמם

תקיפה היא מעשה פסול ולא חוקי, ואין זה חשוב כנגד מי היא מופנית. אין שום סיבה לקבוע שאלימות נגד אנשי סגל בתי החולים פסולה יותר מאלימות אחרת. אם כבר, אפשר לומר שפעמים רבות הרופאים והאחיות מרווחים ביושר את האלימות נגדם (מה שלא הופך את האלימות למותרת או חוקית).

egas

New member
מסכים עם זלוטניק!../images/Emo45.gif

קיים מצב בלתי נסבל בו סגל הרפואה , המחרף נפשו בכדי להציל חיים,חשוף לאלימות הולכת וגוברת מצד מתוסכלים למינהם. אכן הענין דורש חקיקה בהתאם ובמהירות האפשרית. נ.ב עמנואל חולק נמרצות על התשובה המתלהמת

זלוטניק

New member
להרוויח ביושר אלימות?????

נשמע נפלא! במדינה ביורוקרטית ומתנכרת יותר ויותר לאזרח הפשוט לכל אחד בא להוריד סטירה לאיזה פקיד ממשלה,צוות רפואי,וגם בא להחטיף לכמה עורכי-דין! גם הם מרויחים ביושר את הסנוקרת,מה דעתך עמנואל??,אם הכל מותר אז הכל!

זלוטניק, לא קלטת את המשמעות ...

זלוטניק, לא קלטת את המשמעות של הביטוי "להרוויח ביושר". עמנואל הדגיש שהוא לא מצדיק אלימות, ומדוע אתה שם בפיו דברים שהוא לא אמר? כאשר אומרים על מישהו שהוא "הרוויח ביושר" את מה שעשו לו, הכוונה היא שהוא הביא את זה על עצמו, ואולי גם שזה "מגיע" לו - לפחות מבחינה מוסרית, מלאה או מסויימת. כך, למשל, אם מורה-נהיגה מקבל מכות מתלמיד אשר לא קיבל ממנו תור ל"טסט", הוא לא הרוויח את זה ביושר, משום שהוא בסך-הכל מחלק את המיכסות שהוא מקבל ממשרד הרישוי. אבל אם שופט "מצפצף על בני אדם", וחטף מכות, הוא אכן "הרוויח עאת זה ביושר", לפחות מבחינה מוסרית (כי מבחינה משפטית הדבר אסור, לכל הדיעות - וגם לדעתי). ואם, למשל, המחוקק היה קובע יום מסויים בו מותר להכות שופטים בלי שהדבר ייחשב לעבירה (פלילית או משמעתית) או לעוולנ אזרחית, אתה יכול להאמין לי שהיום היחיד הזה לא היה מספיק לי. קימקא

עמנואל, תן דוגמה ...

אני לא רוצה בשלב הזה לחלוק על דבריך, אבל תן לנו דוגמה להתנהגות של רופאים ואחיות מהסוג אליו אתה מתכוון. קימקא

דוגמה? בבקשה...

כשבמחלקה פנימית מתקבלת חולה שבדיקות תרבית מראות שהיא נושאת חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה, ולמרות זאת היא לא מוכנסת לבידוד. כשבחדר ניתוחי לב מתגלה זיהום ולמרות זאת ממשיכים לנתח שם ולא סוגרים את חדר הניתוח. כשחולה מתפתל מכאבים ורופא טוען שאין לו כלום בלי לבדוק אותו, ולבסוף מסתבר שקטטר הוכנס בצורה שגרמה לפציעה פנימית. כשרופא מחתים על כתב הסכמה לניתוח, חולה הזקוק למכשיר שמיעה (שאין לו), משקפי קריאה (שאין לו), כשהחולה נמצא במצב של הכרה מעורפלת. וכשבני המשפחה מוחים, החולה מוחזר מחדר הניתוח לאחר שכבר הורדם, והרופא מודיע שבגללם לא יתבצע הניתוח הדרוש... כשחולה נפטר, ובן משפחה שמגיע מוצא את הוילון פתוח והגופה מונחת ללא בגדים. להמשיך? תאמין לי - יש עוד דוגמאות.

הייתי עושה להם ...

הייתי עושה להם מה שהייתי עושה לשופטים (ראה תשובתי לזלוטניק).

ואם כבר התעצבנתי, אז קדימה....

נראה אותם תובעים אותי בגין לשון הרע: שני המקרים הראשונים ארעו בביה"ח תל השומר. שלושת האחרונים - באיכילוב. ואני מוסיף וטוען שביה"ח תל השומר איפשר לרופאים לגבות כספים תוך עבירה על החוק.

היתה כתבה מזעזעת במוסף "7 ימים"

על חולה שהגיעה לבית חולים (אינני זוכר איזה) עם דלקת ריאות, והשאירו אותה 20 שעות בהמתנה. התפתח נמק ובסוף כרתו את ארבעת גפיה. כעת העו"ד שלה תובע את בית החולים בסכום של מליון שקל, סכום נמוך מדי לדעתי. דוברת בית החולים טענה בתגובה שהחולה נהגה להשתמש בקוקאין (לא על סמך בדיקת דם, אלא על סמך דברי החולה עצמה בעת הקבלה למיון), והשימוש בקוקאין גרם לשיבוש בזרימת הדם. תגובתו של רופא משרד הבריאות זהה מילה במילה לתגובתה של הדוברת, אך אינני מזכיר אף מילה על קנוניה (באיזה סגנון אדוני מדבר).

מה זה "ענישה מיידית וקשה"?

כאשר מדברים על "ענישה מיידית וקשה", מייד נוצר תור ארוך-ארוך של מיגזרים המבקשים לקפוץ על העגלה ("גם אנחנו ... גם אנחנו ...!!!"): גורמי הבטחון, שלטונות המס, זכויות האישה, זכויות הילד, תאונות הדרכים, כבוד בית המשפט, הגבלים עסקיים ומה לא (הכל רשימה חלקית, כמובן). כאשר מדברים על "ענישה מיידית וקשה", קל מאוד לשכוח את מושג עשיית הצדק במשפט, ואנחנו יודעים כיצד זה מתחיל, אבל לא כיצד זה נגמר. הכפילו פי שלושה את מספר השופטים, שחררו את הנשיא וסגניו, בכל בית משפט, משמיעת משפטים והפקידו בידיהם את קביעתם של סדרי הקדימות - יותר מזה אנחנו לא צריכים. קימקא

לא יתכן?

משהו רקוב במערכת הבריאות. יש שם זילות בחיי אדם ואנשים מקפדים חייהם או נגרמים להם נזקים נוראים בגלל רשלנות חוסר אכפתיות או תאוות בצע של רופאים. לפני שמטפלים באנשים האלימים יש לטפל בגורמי האלימות. מערכת הבריאות חולה לא פחות ממערכת המשפט ואולי יותר.

egas

New member
הודעה לגננים../images/Emo139.gif

את הבעיות שהוצגו צריך להכות בשורש , ולא להכות עלה כותרת זוטר. ושתיהיה שנה טובה!

למעלה