לא יפה בכלל...

parts

New member
לא יפה בכלל...

*g99 כתבת הודעה דקה אחרי...אבל לא התייחסת - מה אני צריך להבין מזה?

*g99

New member
אני פה...

מטיילת לי בין הפורומים... חושבת לי מחשבות... נותנת ללב שלי לפעום... ומחייכת לכל אותן נשמות שאוהבות ונהנות מ... g99...

*g99

New member
ושלחתי לך עוד אחד עם.......

תבין לבד!
g99...

streak

New member
אמממממממממ

הגיע אבללללללללל ריק... אגב אני ממש על הפנים יתכן שמחר לא אהיה שם...

*g99

New member
לאאאאאאאאאא...

למה אתה מרגיש רע????????? שתית תה עם דבש?????? עשית את מה שהבטחת????? אני אנסה שוב לשלוח... g99.. שעדיין מתגעגעת...

*g99

New member
שלחתי לך.........

לילה... מתוק מדבש........ אוהבת... g99...

*g99

New member
אל תידאג...

אני אבוא... אני אלטף... אני אנשק... ואתה... תעצום עניים... תיקח אוויר.... ו..... מממממממממממממממממ...

parts

New member
אני שמח שיש פה מישהו

קודם כל, אני חושב שזה ממש חשוב שאת נותנת ללב שלך לפעום. את יודעת, לב זה דבר עדין, ואם הוא לא פועם זה עלול להוביל לתוצאות קטסרופליות ואפילו מוות...לא עלינו. דבר נוסף, מה יש לך לטייל בין הפורומים...יש הרבה אנשים משועממים שערים בשעות כאילה כמונו? והכי חשוב...שאת מחייכת. (גם אני מחייך בדרך כלל...עכשיו אני מפהק אבל זה רק בגלל שאני עייף)

*g99

New member
../images/Emo13.gif

מחייך כמוני... ליבי פועם כי הוא אוהב... תמיד אוהב... גם לי משעמם... עייפה... ומחר עוד יום מנוחה..... g99...

parts

New member
אז מה עושים?

איך את מפיגה שעמום בדר"כ? אולי אני אקבל איזה רעיון או משהו

*g99

New member
בדר"כ אני ....

משוחחת בטלפון תוך כדי גלישה.... זה כייף,תנסה פעם...

parts

New member
ב-1 בלילה?

חברים שלך לא ישנים הרבה בטח...:) דרך אגב, אם אני מבין נכון אז הרשימה למטה זה האנשים שאון ליין?

*g99

New member
לא לא לא....

האנשים שלמטה הם חבריי הפורום,שגולשים פה באופן קבוע... ואני בעצמי לא ישנה הרבה... ודווקא היום כולם לא עונים לי... אוףףףףףףף... g99...

parts

New member
גם לי הייתה תקופה כזאת...

הייתי נשאר ער עד 5 בבוקר ולא עושה הרבה יותר מידי. כלומר הייתי מדבר ככה אם אנשים אבל לא ממש היה לי מה להגיד להם אז כל שיחה הייתה בערך: שלום, מה שלומך, מאיפה?, וכו... והיום פתאום שוב בא לי... נו, אני רואה שתחומי העניין שלי הולכים ונעשים צרים מידי יום...נו מילא, מזדקנים...

parts

New member
זקן מאוד...

בן 24... אבל לא מבחינה כרונולוגית, אלה מבחינת היכולות הפיזיות שלי שהולכות ומתדרדרות. בת כמה את?

למעלה