לא יעזור לכם.......

goaguy

New member
לא יעזור לכם.......

np: Indra - Music Trance "Ticket To GOA Vol 5" העלייה שמתחילה ב 5:18 אח צמרמורות...... חיזרו אחרי : לא ברק ולא בראון הפול און לשילטון.

goaguy

New member
תאמת....

מעדיף תדבר הזה שאתה צוחק עליו מאשר איפנקטד... ***כותב שורה זו גדל על הדור של אינפקטד וחבריהם.

goaguy

New member
אל תמעיט בערכם....

זה פול און של 1.80 עדיין זה מה שעושה לי את זה... אז מה בעצם אתה אומר לי שזה חרא מוסיקה , אבל אני אישית חולה על המוסיקה הזאת. שוב זה קטע של טעם וריח ....... אין פה יותר טוב ופחות טוב אלא יותר בקטע של העדפה מוסיקלית.

adi cb14

New member
הדיסק הכפול החדש נראה לי עומד להיות הביזיון

הכי גדול של אינפקטד. ואת זה אומר אחד שאהב גם את הדיסק האחרון שלהם ברור שבראש הווי וויט הגאוניייי!!!

TRANCE ADDICT

New member
אויש...תנוח...

הם לקחו את ריידרס און דה סטורם היבש והמשעמם של הדורס והכניסו בו רוח חיים והפכו אותו לממתק... שלא נדבר בכלל על פיפול אר סטריינג'... (למקרה שלא הבנת זה לא טראנס חחח)

adi cb14

New member
הריימיקס ההוא מצויין....כל הדיסק כולו שכבר

מסתובב באינטרנט נראה לי עומד להיות אחד הדברים הרעים שהם עשו. הרימיקס לרידרס און דה סטורם מצויין ואני יודע שזה לא טראנס למזלי כבר יצא לי לשמוע קצת יותר מוזיקה מפול און משעמם.

adi cb14

New member
הנה-Infected_Mushroom_-_The_Doors_Remixed-2CD

1. The Doors - Riders On The Storm (Infected Mushroom Remix) (4:29) 2. The Doors - People Are Strange (Infected Mushroom Remix) (4:58) 3. The Doors - Break On Through (Infected Mushroom Swing Remix) (2:12) 4. The Doors - Love Me 2 Times (Infected Mushroom Remix) (3:58) 5. The Doors - L.A. Woman (Paul Oakenfold Remix) (4:21) 6. The Doors - Roadhouse Blues (Crystal Method Remix) (4:59) 7. The Doors - Hello I Love You (Adam Freeland Remix) (3:47) 8. The Doors - Riders On The Storm (Deep Dish Remix) (8:00) 9. The Doors - Break On Through (BT Remix) (5:07) 10. The Doors - Light My Fire (Hot Rocks Club Remix) (7:02) 11. The Doors - Strange Days (TC Remix) (4:23) 12. The Doors - Riders On The Storm (Blondie Rapture Riders Remix) (5:39) 13. The Doors - The End (Dave The Drummer Remix) (8:02) 14. The Doors - Hello I Love You (Adam Freeland Fabric Remix) (7:38) 15. The Doors - Riders On The Storm (Fredwreck Remix ft. Snoop Dogg) (6:15) 16. The Doors - Break On Through (Infected Mushroom Guitar Remix) (3:00)

למעלה