לא יעזור לימנים....

MiGrEnA

New member
בוקר טוב!!!~תגובה

טוב אני פשוט אעתיק את מה שכתבתי באיזה תגובה למטה כי זה רלוונטי גם פה. רק רציתי להוסיף, שאנחנו בני אדם בדיוק כמו הפלסטינאים ובאיזה זכות אתה בא ואומר שהם נחותים יותר? ברור לי לגמרי שמי שהולך ונהיה "שהיד" אי אפשר לייחס לו שום תכונה אנושית, אבל אסור לנו לזלזל בעם הפלסטינאי. אתה יודע מי מזלזל? כל אותם מחבלים רוצחים הם מזלזלים בגזע האנושי, הם מזלזלים באלוהים שלהם והם מזלזלים בנו. אסור לנו להיות כאלה ולראות דברים כמובנים מאליהם, הצבא שלנו הוא באמת אחד החזקים בעולם אבל התקשרות לצידם, ולתקשורת יש הרבה מאוד כח. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני בהחלט מודעת לכך שאחוז די גדול מערביי ישראל הם נורמלים לגמרי ומגנים פעילות המחבלים. אבל מה,החינוך במערכת הפלסטינאית מקולקל, פשוט כמשמעו. זה מתחיל בספרים(מי שקרא את הכתבה על הספרים שנמצאו בבית הגפן) וזה ממשיך בחינוך הילדים וב"קייטנות" למיניהן בהן נותנים לבני נוער להחזיק נשק ולהרכיב מטעני חבלה. וזה ממשיך בחוסר האנושיות של שליחת הילדים לשים פצצות ליד חיילי צה"ל תוך כדי ניצול העובדה שבצה"ל יש חוקים ברורים מאוד בקשר להריגת אנשים תמימים או ילדים. קשה לי להאמין, באמת קשה לי, שאם נחזיר את השטחים הם יתרצו. זו מלחמה לא רק על שטחים, וזה לא יגמר בזה. המחבלים קוראים לעצמם "שהידים" לוחמים למען דתם, למען אללה. מה שמוכיח שזו לא רק מלחמה על שטח-זו גם מלחמה רוחנית. אי אפשר לשכוח שבשטחים גרים אלפי תושבים, והם לא סתם תושבים, הם האחים שלנו. בדיוק ככה, הם חלק מהעם שלנו. ויש להם שם בתים, ויש להם משפחות וערים קטנות וישובים. תגידו לי אתם-איזה מתושבי רמת אביב ג´ יתן להם לגור אצלו בדירה? אוקי, אז ניישב אותם בנגב. אתם חושבים שזה כל כך קל? ההסטוריה מוכיחה שלעם ישראל ת-מ-י-ד יהיו בעיות. האם אנחנו נפתור את הבעיות על ידי בריחה? האם אנחנו באמת יכולים להבין את מצב המתיישבים בשטחים? האם לנו, שיש לרובנו בית באיזו עיר מרכזית, עם כל הנוחיות יש נקודת מבט לא נכונה? האם אי פעם עצרנו ושאלנו את עצמנו אם ההתיישבות היא בעצם למען המדינה? למה המילה "מתנחל" נאמרת כמילת גנאי? הרי "מתנחל" זה מלשון נחלה. עוד משהו-לפני חמישים וארבע שנים, יודעים מה קבע את הגבולות של ארצנו? יודעים מה גורם לנו עכשיו לחיות חיים טובים ואפילו מצויינים בעיר מרכזית זו או אחרת? ההתישבות, ההתנחלות. ישובי חומה ומגדל שהוקמו תוך לילה. מה היה קורה אם כולנו היינו מתיישבים בתל אביב יפו-? איזו ארץ היתה לנו אז? זה רק מוכיח שלטווח הרחוק, ההתישבות, ההתנחלות, היא שתחזק את מדינת ישראל. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבת מאוד...!

למעלה