לא יעזור לימנים....

לא יעזור לימנים....

הימנים יכולים לצעוק עד מחר להאיץ את בניית ההתנחלויות,כי בסופו של דבר יהיה שלום. לא יודע להגיד לכם מתי ואיך, ומי יהיה המנהיג של הפלסטינים ושלנו שיחתם הסכם השלום. אבל מה שאני כן יודע,שהשלום יגיע בצורה זו או אחרת. הקטע פה שיש הרבה שאלות שישארו פתוחות אחרי זה,איך מוציאים את המתנחלים מהשטחים הכבושים ומחזירים אותם לא"י. 200,000 ימנים פאנטים שמטרתם להרעות את מצבה של מדינת ישראל. יהיה אשר יהיה אני תומך בפינוי מידי שלהם כבר מהיום. לא לחכות עד שיחתם הסכם השלום, ורק אז יזכרו שצריכים לפנות 200,000 מתנחלים. צריכים כבר מעכשיו לעצור את בניית התנחלויות ולפנות התנחלויות מבודדות. אבל יש רק בעיה אחת קטנה, קטנה כן. שמי שמובילים את המדינה הזאת לכולם שם יש ראש של דפוק,תראו איך המדינה שלנו נראית. מזלנו שבמלחמה הזאת יש לנו עסק עם אנשים נחותים מאיתנו, כי אם היינו במלחמה נגד מדינה אירופאית אני בספק אם היינו מחזיקים חודש מעמד.

drakonit

New member
לא יעזור לשמלאנים...

שלום, שלום הכוונה לחיות ביחד. למה שלום אומר לכם השמלאנים לחיות בנפרד, הם חיים פה (ראו את הערבים החיים בתוכנו) למה אנחנו לא יכולים לחיות בתוכם ( ראו את היהודים החיים בשטחים). למה צריך לבנות חומה ולהחזיר את כל היהודים לצד הזהשל הגבול. אם ככה אתה חושב אין בעיה. נפרק את ההתישבויות בשטחים, ועל כל התנחלות שנפרק הם יפרקו התנחלות שלהם בתוך השטח "שלנו".

אין שום בעייה שהמתנחלים

ישארו שם. רק שהם יהיו אזרחי מדינת פלסטין בשטח פלסטין ולא אזרחי ישראל בשטח ישראל.

MoOsHoN16

New member
עד מתי תרשום כל כך הרבה שטויות?

רואים שאתה מהסוג של המפא"יניקים הערבים לא "נחותים" מאיתנו תוציא לך את זה מהראש להיפך הם האוייב הכי קשה...מול אנשים אירופאים קל יותר להילחם מאשר בערבים כי ברגע ששהידזם הפך לחלק מהנורמה אין אוייב מסוכן ממנו. גבולות 67´ הם גבולות שמאוד קשה להגן עליהם ויש שטחים שחייבים ליהיות בשילטתנו בעתיד, אני מסכים שהדרך שבה מפזרים את התישבות בשטחי יש"ע מוטעית מיסודה אבל ההתישבויות בשטחי יש"ע בעיקר ההתישבויות הגדולות הם למעשה פרי תפיסת הבטחון של צה"ל, כלומר עוד מימי השומר בשטחי גבול וספר נהגו לבנות ישובים כי כך יותר קל להגן על הגבול, וההתישבויות זה בערך אותו עיקרון. מה שכן צריך לעשות זה לפרק את ההתנחלויות המבודדות מלעת ברירה ולהקים אותם בקרבת הקיו הירוק שניתן יהיה להזיז את הגבול יותר מזרחה. מה שחבל זה שהימין וההסברה הישראלית לא מסבירים את הזיקה הדתית של עם ישראל לשטחים האלה דע לך שחברון לא פחות קדושה מירושלים! בכל הקשור לא"י!, ובכל זאת נתניהו וויתר עלייה ועוד על מקומות רבים אחרים. ואני מפציר בך ללמוד יותר על המנטליות הערבית "כדי לנצח את האוייב צריך להבין אותו"

שוב פעם דת...

תבין כבר שלא מזיז ת´קצה לנוצרי שבתנ"ך כתוב בלה בלה בלה... וזה גם לא מזיז לשום מוסלמי... כל אחד מהם מאמין בספר "הקדוש" שלו ולא איכפת לו מה שכתוב אצל אחרים. צריך להפסיק לערב פה את כל עניין הדת. הדת היא דבר יפה אבל היא לא יכולה לסיים מאבק... היא יכולה רק להחמיר אותו ולסבך אותו...

Johnny the Doe

New member
ועדיין...

הזיקה שלנו לא"י, על כל שטחיה, היא לא פחות חזקה מהזיקה של הפלסטינים לשטחים אלה ועדיין הדברים מוצגים באופן כזה שלפלסטינים יש זכות על שטחי א"י השלמה ולמעשה המינימום שאנחנו יכולים לתת להם זה שטחי עזה והגדה. אנחנו צריכים להציג את עצמנו כבעלי זכות להחזיק בכל השטחים ושע"י ויתור על שטחים בגדה זה לא שאנחנו מחזירים שטחים שאין לנו זכות להחזיק בהם אלא שאנחנו מתפשרים ומחליטים על דעת עצמנו להחזיר שטחים במטרה להשיג שלום. ברגע שנציג את השטחים כקלף עליו אנחנו מוכנים לוותר תמורת שלום ולא כסחורה גנובה, רק אז נוכל להשיג הסכם הוגן, משהו כמו זה שחתמנו עם מצרים ("המוסד" - אין צורך בתגובה, אני כבר יודע מה דעתך).

totony

New member
שרידי, אתה טועה../images/Emo31.gif

קודם כל לנוצרי כן איכפת מה שכתוב בתנ"ך, כי הם מאמינים באותו הספר, רק שהם גם הוסיפו אליו תוספות מסוימות או יותר נכון הם עשו מן ספר המשך(אני מאמין שאתה כבר יודע את זה) והמוסלמים רוכשים כבוד רב לדתות בעלות ספרים קדושים והמאמינות באל אחד(לפי דתם הם אסור להם לזלזל בספרים הקדושים ליהודים ולנוצרים). -------------------------------------------------------------------- תגיד לי, מה יש לכל המרצניקים מהדת? ללא הדת אנחנו לא שווים כלום. -------------------------------------------------------------------- הנה משהו שאלברט אינשטיין אמר לגבי הדת: "אמונה(דת) ללא מדע היא עברת, מדע ללא אמונה הוא צולע". --------------------------------------------------------------------

EverMan

New member
אם כבר תתקן , תתקן נכון

הנוצרים לא מאמינים בתנ"ך , הם מאמינים בתורה , יש הבדל קל. מנקודה מסויימת לאורך התנ"ך הם מפסיקים להאמין בו ומתחילים להאמין במשהו אחר שהם המציאו. המוסלמים מכבדים אותנו בתור דת אבל הם חושבים שבסופו של דבר הם צריכים להשמיד אותנו בג´יהאד.

totony

New member
לא נכון../images/Emo128.gif

הנוצרים מאמינים בתנ"ך במלואו, רק שבסופו הם עושים מן "ספר המשך" שמספר על ישו, שבא ואומר שהוא המשיח ולכן כל חוקי התורה והתנ"ך לא תקפים בשביל הנוצרים. ולגבי, המוסלמים, אתה צודק, אבל הם לא מתכחשים לתנ"ך והם מאמינים שהקוראן זה מן תקון של ספר החוקים הראשון שהוא בעצם התנ"ך.

MiGrEnA

New member
צודק אבל

אתה לא יכול להתעלם מ2000 שנים של געגועים לארץ ישראל. אולי הרצל הקים את תנועת הציונות בלי קשר לדת אבל הרבה מאוד עלו אליה בגלל הקשר, הברור כל כך של עם ישראל לארץ ישראל. ברור שלאף נוצרי לא אכפת מה כתוב בתנ"ך שלנו . אבל חשוב שלנו יהיה אכפת. חשוב שאנחנו נבין שיש לנו קשר למדינה הזאת שהוא לא סתם קשר של "אנחנו גרים בארץ ישראל" אלא קשר עמוק יותר של "אנחנו, בני העם היהודי, עלינו ארצה אחרי השואה ותוך שנים ספורות הקמנו מדינה, לחמנו הרבה מלחמות קשות ובכל זאת הצלחנו ליישב אותה ואי אפשר לוותר על כזה דבר" אוהבת,

EverMan

New member
סלח לי מאוד

בתור מישהו שהוא "מפא"יניק" , אני מוחה בתוקף ! הוא לא מפא"יניק , הוא במקרה הטוב מפ"מניק וגם זה ימין מדי בשבילו. ועם כל שאר מה שאמרת אני מסכים.

תגיד לי מה אתה מבלבל בשכל?!

הערבים הם נחותים בהרבה אבל בהרבה משאר העולם, בכלל האיסלם היא דת לא מפותחת. תראה כמה מדינות ערב נחותות משאר העולם, למזלנו יש לנו עסק עם מפגרים בוקים, שהטכניקת לחימה שלהם כל כך שקופה. שלא פלא שב-6 ימים זיינו להם את הצורה. בהשכלה,בטכנולוגיה,בלחימה,בחשיבה המלחמתית בהכול הם מפגרים מאחורי העולם אז על מה אתה מקשקש תגיד לי?!? אם היה לנו עסק עם אחת ממדינות אירופה או מדינה מפותחת אחרת בעולם, אני מעריך שהיינו מובסים כבר מזמן. אנחנו מדינה של מפגרים מי שמנהיג אותי מפגר. ואני לא מדבר על רק על שרון,בכלל כל חברי הכנסת והשרים. בדיוק איך שהראש שלהם עובד, ככה נראית המדינה,עקומה לגמרי !! דבר שני,כבשנו את גבולות 67´ מחשש לפתיחת חזית שהירדנים יפתחו. הם יכלו להכנס מתי שבא להם לארץ. אבל כיום אין שם ירדנים יש שם פלסטינים,וכיום צה"ל שולט שם. מה שבעצם עשינו בכל השנים האלה שהאדמות האלה בשלטתנו,עשינו מהפך. אין כבר ירדנים, אין שם את הצבא הירדני שישליט טרור. יש שם עם פלסטיני שרק רוצה עצמאות,כיום בונים גדר הפרדה. בעוד כמה שנים אני מעריך צה"ל יצא מהשטחים הללו יעמוד על הגדר בכדי למנוע חדירת מחבלים. במקום שחיילי צה"ל יתקעו בשטחים סתם,הם ישמרו על הגדר כמו שהם שומרים על שאר הגבולות שלנו. לכן לכתוב לי תירוץ כל כך עלוב,שאם נחזור לגבולות 67´ לא יהיה לנו בטחון. זה דבר בהחלט מפגר לכתוב, כאילו שעכשיו יש לנו בטחון וגבולות 67´ כולם בשלטתינו. דבר שלישי,אני מסכים איתך שצריכים לפנות את ההנחלויות המבודדות. אין להם כל ערך בטחוני והם סתם תקועים שם כמו דפוקים. וגם בעתיד היותר רחוק צה"ל יצטרך לפנות את כל ההתנחלויות !! בכדי לאפשר בטחון לאזרחי מדינת ישראל. דבר רביעי,לכתוב סיסמא כמו,"הזיקה הדתית" זו שטות אחת מוחלטת. אז מה בגלל זיקה דתית מטופשת לא יהיה לנו בטחון?!? בגלל סיסמא מפגרת יצטרכו חיילי צה"ל להתקע בלבנון ולשמור על כמה עשרות ימנים משוגעים. זה טירוף אחד מוחלט, זה כמו שהמתנחלים המשוגעים האלה הלכו להתפלל "בקבר יוסף" כביכול. עדין לא ברור אם אכן הוא קבור שם,אבל נניח שהוא קבור שם. יש מסביב אזרחים עוינים ששונאים בדם את המתנחלים. שים לב כמה המנהיגים שלנו מפגרים,במדינה אחרת היו מפנים את המקום הזה בכדי לא לסכן חיי אדם. אבל במקום זה, משאירים שם כמה חיילים בודדים שישמרו על המקום הזה כי כמו שאמרת יש "זיקה דתית" למקום הזה. אז בגלל "זיקה דתית" אנשים צריכים לההרג תגיד לי?! אתה לא מפעיל שום טיפת שכל שאתה בכלל לא מדבר על חשיבות החיים אלא רק על סיסמא טיפשית.

.המוסד

New member
מה זו אמונה דתית טיפשית?

זוהי הארץ שלנו, לא נוותר עליה כי מאיימים עלינו, כי פוגעים בנו, להפך, נכה באויבינו חזרה אתה פחדן "צהוב", אתה מוותר על ששלך בגלל בורתך ותבוסתנותך אתה מובס ללא קרב מדוע אינך מכיר בכך שלפעמים יש צורך במלחמה?

המוסד...

אני מצטער מקרב לב שאני לא משתמש בסיסמאות כמוך, מה אצלי יש מעבר לסיסמאות יש לי דעות מוצקות. אתה רק סיסמאות וזיוני שכל. שיהיו לך דעות שאתה יודע מה אתה רוצה, אני אתייחס לך ברצינות.

La Gamba

New member
מי יותר נחות הערבים או החרדים

או הערבים שיש להם מדינה קצת יותר מודרנית. אכן הערבים שאתה מתאר הם אלה הפרימיטיביים אלה שלא התפתחו, כמו שהיהודים היו. כמו שהנאצים ראו את היהודים בפולין, (בלשבוש החרדי שלהם). הם ראו את היהודי כפרימיטיבי, וציירו אותו כך. ואם אם תשווה את היהודי החרדי (שהיה נפוץ בעבר) לערבי פנאט שמתיישב בארץ הקודש (לא בגלל שאין לא מקום ערבי אחר), תגלה שהם דומים לנו. בטח שראשי המדינות הערביות המפותחות גם צוחקות על הערבים הפרימיטיביים שהזכרת. אם כן (אני מפתח את הרעיון תוך כדי כתיבה) על מנת שהערבים יעשו יותר חכמים ומודרנים, ושהערבי המודרני יהיה הערבי המצוי... הם צריכים לסבול את הרעיון המחריד של שואה (כמה שמזעזות אותי המסקנות שאני קופץ אליהן...). ולאבד שני שלישים מעם הערבי (תוך כדי מסע צלב....), רק אז הם יהיו מפותחים וחזקים כמונו.

m y s e l f

New member
בפעם האחרונה:

1. יש לך דעה כוללנית על הימנים בארץ. 2. הצרות של המדינה לא התחילו עם עליית הימין לשלטון אלא משנת 1948.

למעלה