לא יכול!!

galgal15

New member
לא יכול!!

כבר איזה חודש אני עושה בדיקת מציאות כל חצי שעה ועדיין לא היה לי חלום צלול אחד!!! חשבתי לנסות להתחיל לכתוב יומן חלומות זה יכול לעזור???

IVP

New member
כן

כן! למה לא כתבת יומן חלומות מההתחלה???

Variety

New member
ברור

היית צריך מההתחלה להתחיל ביומן חלומות, ככה הכי כדאי. אם לא הולך עם הבדיקות מציאות, תנסה לראות איך אתה יכול לשנותן בין אם בבדיקה עצמה או בזמן שאתה עושה אותה כדי שתהפוך להרגל. אם אחרי כמה זמן זה לא הולך, הייתי מסנה שיטה אחרת.

KEiN

New member
אתה בבעיה חמורה ביותר...

כנראה שאתה לא חולם צלול... כנראה שפשוט אין לך את זה.... תיקח מנוחה קצרה של חודשיים ואז תמשיך... "אני מפקפק במציאות, משמע אני חולם"

wee man

New member
לאאאא... אל תקשיב לקיין!!!

מה נשמע אנשים? אמרתי לכם שאני קופץ לפה מדי פעם אז הפעם אני גם מגיב (לא רציתי לפתוח שוב אשכול חדש כי בטח נמאס לכם כל פעם שאני קופץ לפה אני פותח אשכול שבכלל לא קשור). בקיצור, קיין, איך אתה לא מתבייש ככה להוריד לבנאדם את המוטיבציה?? :) מזה אין לך את זה, אין כזה דבר... לכולם יש את זה, לחלק זה יותר קשה ולחלק פחות, אני יודע כי אני מאלה שהיה להם יותר קשה. הצעה שלי- כמו שאמרו, לכתוב יומן חלומות!! עוד משהו, תמיד לפני שאתה הולך לישון וכשאתה במיטה תגיד לעצמך בלב- "הלילה יהיה לי חלום צלול", או, "כשאחלום, אני אדע שאני חולם!" ותתכוון לזה!! חוץ מזה אתה יכול להתחיל לנסות מיילדים. בכל מקרה, לא להתייאש!!! לכולם יש את זה!!! (לי היה ממש קשה בהתחלה!!) זהו, wee man

galgal15

New member
../images/Emo6.gifתודה! התחלתי היום עם היומן

והיום בבוקר כבר רשמתי שני חולומת, באחד מהם אני חושב שהיה לי שבריר של חלום צלול!! ראיתי צלחת מעופפת בשמים עם כל מיני אורות מוזרים ואמרתי רגע אין צלחות מעופפות אולי אני חולם ואמרתי לעצמי שאני רוצה שהצלחת תפול ואחרי זה אני לא זוכר מה קרה...אבל לא התעוררתי אחרי החלום הזה... אולי רק ההתעסקות ביומן גרמה לי לחשוב הרבה על החלום וזה מתחיל להצליח כבר עכשיו!!! אני כבר מת להיות מספיק עייף כדי ללכת לישון.

IVP

New member
אני אסטה מהנושא של הפורום, אבל...

אין הוכחות שעב"מים לא קיימים, ויש הוכחות (וגם מצולמות ע"י העדים) לכך שהם אכן קיימים! (רק שהמדע עוד לא החליט להכריע בנושא)

LucidGuess

New member
איזה מישפטים מצחיקים יש לך... ../images/Emo13.gif

"אין הוכחות שעב"מים לא קיימים"... מה זו ההצהרה המצחיקה הזאת?? אני יכול להגיד את זה על כל דבר כמעט, גם אין הוכחות שגמדים מכשפות ופיות לא קיימים! וגם אין שום הוכחות שלכסא שאני יושב עליו אין רגשות... באמת מה זה החרטה הזה... מעולם לא הוכח שיש עב"מים, והאמת שרוב הצילומים של העבמים התגלו כמעשי רמאות ( אנשים העיפו צלחות מעופפות מפלסטיק, כאלה שקונים בחנויות, וצילמו אותם כאילו זו צלחת מעופפת אמיתית ) או אנשים צילמו מטוסים או תופעות טבע לגמרי טיבעיות שנראו להם כמו עב"מ... וגם יש אנשים כל כך טיפשים בעולם שרואים משהוא ומחליטים שזה משהו אחר כמו המפגרת הזאת לפני כמה שנים שמצאה בגינה איזו בובה קטנה מגומי ששכן שלה זרק לפני כמה שבועות והיא החליטה המפגרת הזאת שזה יצור מכוכב אחר! פסיכית!! ולפני שנה היה יום שדיברו הרבה על עבמ"ים, ובאותו לילה חגו גבוהה בשמיים מעל הבית שלי מטוסי קרב של חיל האוויר שהתאמנו בטיסת לילה, וכמה ילדים שגרים לידי ראו את האורות של המטוסים בשמיים והחליטו שאלה עבמי"ם! דרך אגב ידוע שלכמה חיילות אוויר מתקדמים כמו חיל האוויר האמריקאי יש כלי טייס מאד סודיים ומתוחכמים שאף אחד לא יודע על קיומים, ולפעמים אנשים מצליחים לראות כל כלי הטיס המוזרים האלו והם חושבים שזה עב"מ, אפילו מטוס ה F-117 החמקן, לפני שהציגו אותו לתיקשורת המון אנשים שראו אותו טס מעליהם דיווחו שהם ראו עב"מ! שטויות כאלה בחיי... Lucid

למעלה