איזה מישפטים מצחיקים יש לך... ../images/Emo13.gif
"אין הוכחות שעב"מים לא קיימים"... מה זו ההצהרה המצחיקה הזאת?? אני יכול להגיד את זה על כל דבר כמעט, גם אין הוכחות שגמדים מכשפות ופיות לא קיימים! וגם אין שום הוכחות שלכסא שאני יושב עליו אין רגשות... באמת מה זה החרטה הזה... מעולם לא הוכח שיש עב"מים, והאמת שרוב הצילומים של העבמים התגלו כמעשי רמאות ( אנשים העיפו צלחות מעופפות מפלסטיק, כאלה שקונים בחנויות, וצילמו אותם כאילו זו צלחת מעופפת אמיתית ) או אנשים צילמו מטוסים או תופעות טבע לגמרי טיבעיות שנראו להם כמו עב"מ... וגם יש אנשים כל כך טיפשים בעולם שרואים משהוא ומחליטים שזה משהו אחר כמו המפגרת הזאת לפני כמה שנים שמצאה בגינה איזו בובה קטנה מגומי ששכן שלה זרק לפני כמה שבועות והיא החליטה המפגרת הזאת שזה יצור מכוכב אחר! פסיכית!! ולפני שנה היה יום שדיברו הרבה על עבמ"ים, ובאותו לילה חגו גבוהה בשמיים מעל הבית שלי מטוסי קרב של חיל האוויר שהתאמנו בטיסת לילה, וכמה ילדים שגרים לידי ראו את האורות של המטוסים בשמיים והחליטו שאלה עבמי"ם! דרך אגב ידוע שלכמה חיילות אוויר מתקדמים כמו חיל האוויר האמריקאי יש כלי טייס מאד סודיים ומתוחכמים שאף אחד לא יודע על קיומים, ולפעמים אנשים מצליחים לראות כל כלי הטיס המוזרים האלו והם חושבים שזה עב"מ, אפילו מטוס ה F-117 החמקן, לפני שהציגו אותו לתיקשורת המון אנשים שראו אותו טס מעליהם דיווחו שהם ראו עב"מ! שטויות כאלה בחיי... Lucid