לא יכול לקום

לא יכול לקום

שלום למה קורה לי לפעמים שאני חולם שאני מתעורר אבל לא מתעורר או שאני רוצה להתעורר ואני נשאר תקוע בחלום?

ravehor

New member
זה נקרא "התעוררות כוזבת"

וזה דבר נפוץ מאוד (במיוחד לעוסקים בחלימה צלולה). הקימה בבוקר היא דבר של שגרה, בו אנחנו בדרך כלל מבצעים את אותן פעולות שגרתיות לאורך זמן, ולכן זה הגיוני שנחלום על כך - כאילו אנחנו מתעוררים.

ravehor

New member
פרט בבקשה -

האם אתה יודע בוודאות שזה חלום? וכיצד אתה מנסה להעיר את עצמך?

אני מרגיש שהחלום נגמר ואני רוצה

לקום ולא מצליח... אני הראשון שחווה את זה?

ravehor

New member
רגע התבלבלתי, זה קורה כשאתה

קם מהמיטה, מבצע את פעולות הבוקר הרגילות ומגלה שזה עדיין חלום? או שאתה בחלום רגיל, הסיפור הסתיים אבל אתה עדיין שם, מודע ורוצה להתעורר? :S בכל מקרה, אתה לא הראשון שחווה את זה, אלה חלק מחוויות החלימה הצלולה! למעשה יש הרבה אנשים יקנאו בך על כישרון כזה, כי כדי להגיע לחצלול לאדם הממוצע לוקח זמן

ravehor

New member
זו סוג של מודעות

יש כל מיני דרכים לנסות להעיר את עצמך - נסה להזרים אדרנלין בגוף, להילחץ. זה אמור להתרחש גם בגוף שלך במציאות ולהעיר אותך. אתה יכול לנסות גם לעצום עיניים ולהסתובב מהר סביב עצמך - תחושת הסחרחורת צריכה להעיר אותך. ואנשים יכולים לקנא כי זה משהו שאתה יכול לנצל לטובה! דרך המודעות הזו אתה יכול להגיע לחלום צלול מלא ולעשות בו על ככל שעולה על רוחך, אין סיבה שתרגיש את תחושת האי נעימות הזו.

השאלה אם באמת

אני יכול לעשות ככל העולה על רוחי או שזה שאני לא יכול לקום זה תסריט "שנכתב מראש"

ravehor

New member
שאלה טובה!

כשמדברים על חלומות צלולים, מדובר על מודעות אמיתית ולא על תסריט כתוב מראש. כשאתה מגיע למצב הזה פעם הבאה, אם תזכור את מה שכתוב כאן תוכל להשיג שליטה על החלום ולהגיע למודעות אמיתית. אבל אם מדובר יהיה באותה סצנה בדיוק - כנראה שזה באמת חלק מהתסריט.

אלא אם התסריט יהיה

שאני כביכול נזכר במה שכתבת ... ואני כביכול משיג שליטה בחלום (למרות שאין לי ממש. ועל זה החלום. שאני "שולט" בו).

Aldreamer

New member
זה קצת מפחיד..

אבל הלוואי שהיה לי ככה.. עדיין לא היה לי חצלול אמיתי..

למעלה