לא יכול לחיות בלעדיה

catmike

New member
לא יכול לחיות בלעדיה

התחלתי לפני כמה ימים עם בחורה חמודה שהיא ממש נשמה תאומה שלי. אבל אני קטן ממנה ל 9 שנים. ישבנו ביחד על הגג, התחבקנו, הסתכלנו על כוכבים, התנשקנו (נשיקות צרפתיות), אחרי זה דיברנו בטלפון. והיא אמרה שבגלל שאני קטן ממנה היא עדיין חושבת האם כדאי שנהיה ביחד או לא. ואתמול היא אמרה שהיא החליטה שלא אבל עוד לא עשינו שיחה סופית. מה שאני מרגיש עכשיו- שאני דפוק, שעשיתי משהו לא בסדר, שאני בחיים לא אפגוש יותר בחורה כזאת, שהיא הייתה גורל שלי, שהיא בחורה שאין לה חיסרונות. וזה לא מובן לי, למה הגיל יכול לשלול את האהבה הכי אמיתית שיכולה להיות? למה אם בין בחור לבין בחורה שגדולה ממנו נפתח קשר רומנטי אז הציבור המטומטם שלנו לא מקבל את זה? ולמה כשבחור גדול מבחורה זה נחשב כדבר נורמלי? טימטום וסטיגמות. כואב לי. והכי כואב שאני בחיים לא אפגוש יותר את הנשמה התאומה שלי.

ילד...

אתה יודע שלפני כמה ימים פתחתי שירשור ובו העלתי את הסוגיה הזו של בחור קטן מבת זוגו ב-6 שנים נניח,האם זה קשר נכון? לצערינו,הסביבה מתייחסת לגיל כמדד..אבל ברור שישנם דברים חשובים שמחברים את הקשר ואז הגיל הופך שולי. ושוב,זו החלטה של הבחורה אם להמשיך בקשר או לא..ואני מבינה שהיא גדולה ממך.. סרט כל כך מוכר.. בני כמה שניכם?

אה...

חשבתי שמדובר בגיל 19 ן 26 נניח.. אבל שוב,בחירה שלה,לדעתי זה לא כל כך נורא..במידה ויש בך את הבגרות המנטלית שהיא מחפשת ויש את החיבור. מה גם,שבגיל שלך,אמא לא יכולה להכתיב לך עם מי לצאת..מה שכן קורא בגיל 18 לרוב..

catmike

New member
לי כבר מגיל 17 אף אחד לא אומר עם מי

למאת. כי בגיל 17 עליתי לארץ לבד.

יפה..

קאק דילה?

זוהי הבחירה שלה כי מסביב לגיל יש

כל כך הרבה סובב- איך יגיבו הסביבה הקרובה, אם זה יסתדר בכלל בגלל ההבדלים בינכם ואם תסתכל טוב טוב תראה שיש הבדל כי 6 שנים זה הרבה. היא בעצמה אמרה שהיא חוששת מהעניין ולא ממש רוצה להתחיל בזה, לא נורא הייתם רק בדייט אחד או שניים וזאת רק ההתחלה, ואתה עוד תפגוש את זאת שתעשה לך פרפרים בבטן וכוכבים יפים בשמים... זה עוד יקרה

תגובה

9 שנים אכן הבדל גילאים רציני. אם יש מספיק אהבה, היא יכולה הרבה פעמים לפצות על הבדל הגילים ולהשאיר בקשר. השתדל לפחות לשמור על ידידות טובה אתה. אולי בעתיד היא תרגיש יותר נוח לחזור אליך.

קודם כל

אני יכולה להגיד לך שזה מקובל בחברה בגלל שגברים מתפתחים יותר לעט מאשר הנשים לרוב (בלי כוונה להעליב- זוהי עובדה) לכן באמת אצל רוב הזוגות גבר הוא יותר מבוגר אבל!!!!!!!!!! חברה שלי כשהייתה בת 26 התחתנה עם גבר בן 21 ותאמין לי שממש לא חסר לו בגרות. אני חושבת שעם זה זה, אז שאלת גיל כל כך שולית שלא כדאי בכלל להתיחס אליה. למרות שלי אישית לא יצא להתחבר לגברים יותר צעירים ממני אני ממש לא פוסלת את זה בגלל מה שחשוב זה האהבה ולא שום דבר אחר אם אתה באמת אוהב אותה - תלחם! ושיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!

Elmer fudd28

New member
אם זה מנחם אותך, אני איבדתי ככה

את אהבת חיי. היינו ביחד חצי שנה, גרנו ביחד רוב הזמן הזה. היא מבוגרת ממני בארבע שנים, ובשלב מסויים החליטה שהיא רוצה להתחתן, ומשוכנעת שערימות של בני 30+ עשירים וחתיכים מחכים רק לה... אני אומנם גם סוג של ילד עדיין (21) אבל אני בטוח ומשוכנע שהיא כמו שאמרת "הגורל שלי". אין לי ספק שבחיים אני לא אפגוש בחורה כמותה. בדיוק לפני יומיים דיברתי עם חבר טוב שלי שהכיר אותה. אמרתי לו שהיו בחורות לפניה, יהיו גם אחריה, אבל אף אחת לא תהייה אף פעם כמותה. מה עושים
מתמודדים
אם בנאדם באמת החליט משהו, אין דרך לשכנע אותו לעשות את ההיפך. כולי תקווה שאני טועה, וכמו בכל סרט קיץ' אמריקאי, האהבה תנצח
מבין אותך, ומקווה מאוד שאני טועה הפעם.

dudusch

New member
אתה לא צריך למצוא בחורה כמוה

אתה צריך למצוא בחורה שתתאים לך, שתעניק לך את המרחב והתמיכה להיות אדם טוב ושאתה תהיה כך עבורה. ברגע שאתה משווה מישהי לאקסית זו או אחרת אתה עושה עוול לה ולעצמך, מאחר ואינך נותן לה ממש הזדמנות להיות עצמה בקשר.

Elmer fudd28

New member
לא נכון...

אני לא משווה אותה לאף אחת, ולא מחפש אף אחת שתהייה כמוה. התקופה איתה היתה מעולה, ואני אזכור אותה לטובה תמיד, ככה שזה טבעי לגמרי שאני ארצה מישהי שתהייה עבורי מה שהיא היתה עבורי. זה לא שאני מחפש מישהי שתראה כמותה.

catmike

New member
נזכרתי עכשיו באיזה מאמר.

``אי אפשר להיכנס פעמיים לאותו נחל``. ר. דקארט. (יכול להיות שהתרגום שלי הוא לא כל כך מדוייק). מה בעצם אומר הביטוי? שמיים בנחל כל הזמן מתחלפים ולאותם מיים אתה כבר לא תכנס שוב. ככה זה גם בחיים. החיים זורמים ואתה כבר לא תחזיר את מה שהיה. אבל יכול להיות שמחכות לך חוויות שלא פחות רומנטיות.

smartblonda

New member
אתה צודק לחלוטין

הכל עניין של סטיגמות. אין שום מניע שבחורה בת 31 לא תוכל ליצור קשר רומנטי עם בחור בן 22 באם הם משדרים על אותו הגל ויש להם נושאי שיחה משותפים ורגשות אחד אל השני אני לא רואה שום בעיי ה. חבל שהיא החליטה שהיא לא רוצה להמשיך בגלל עניין פעוט כמו גיל כרונולוגי

catmike

New member
וואלה

את הבחורה שחושבת בצורה הנכונה! הכינוי שלך ממש מתאים לך! אבל באמת, הבעיה שלי שקשה לי למצוא חברה כי הבחורות שהן בגיל שלי הן לא כל כך מעניינות אותי כי נפשית אני כבר עברתי את השלב הזה בחיים. יותר קל לי להבין את מישהי בת 30 למשל מאשר את מישהי בת 18. חוץ מזה, בחורות בגיל 22 הן רוצות חבר עם כסף, דירה פרטית ורכב, שיפנק אותן (אני לא מדבר על כולן ולא עושה הכללות אבל הרוב זה ככה). ואיך אני יכול לפנק את בחורה? רק לשבת איתה על הגג, להדליק נרות, לנגן לה בגיטרה ולהסתכל ביחד על הכוכבים ועל הירח. פעם נפתחה לי שיחה בצ`אט עם מישהי בת 19. דבר השני שהיא שאלה אחרי הגיל שלי: ``יש לך רישיון``. אני שואל: ``איזה רישיון?`` היא אומרת: ``רישיון לאוטו``. אני עונה: ``אין לי``. היא שואלת: ``אז איזה רישיון יש לך?``. אני עונה: ``נו, יש לי רק רישיון לנשק``. היא אומרת: ``ביי!``. אבל מה, רישיון לנשק זה גם טוב כי ככה אני אוכל לשמור עליה יותר טוב חחח. סתם, בצחוק. בחורות בגילאים 27 ומעלה הן כבר יותר רציניות. הן כבר מתחילות להעריך את הגבר לפי המעשים שלו ולפי רחב הלב שלו. עם בחורות שגדולות ממני אני לא צריך לשחק אותה גבר ולא צריך כל מיני דברים מיותרים. אפשר פשוט לתת, לקבל ולהנות מהקשר. אגב, יש לך חבר?

catmike

New member
ושוב, לא עשיתי שום הכללות

בקשר לבחורות בגיל שלי, וכן, קיימות כאלה שהן נחמדות אבל בכל זאת, כשאני הולך לעבודה בשבת בשעה 4 לפנות בוקר (אני משלב למודים עם עבודה באבטחה) ורואה את כל הבחורות בנות 18-21 השיכורות שיוצאות ממועדונים, אז זה מאכזב.

smartblonda

New member
../images/Emo13.gifתודה על המחמאות

ושוב אני לא רואה כל קשר בין הגיל הכרונולוגי לבין מה שהבן אדם משדר. אתה יכול להיות בן 22 אבל עם ראש ואינטילגנציה ונסיון חיים של בחור בן 30 לכן לא עושה הכללות ולא פוסלת על הסף. אני חושבת שכל קשר צריך להימדד באם ישנה התאמה מבחינת המשיכה,האינטימיות,נושאי השיחה,החיבור והרצון להיות ביחד ולא נמדד בגיל הכרונולוגי. תמיד האמנתי כך וחבל שזו שאתה אוהב ,לא מבינה את זה ,אני קולטת לפי תאורך שהיה חיבור עמוק וטוב,חבל.

catmike

New member
זה עבר

אתמול עשינו שיחה סופית והיא אמרה שלא נוכל להיות ביחד. וחבל, כי היא באמת בחורה טובה ולא סתם מישהי. הרגשתי כאב. קניתי כמה בירות, באתי למעונות, איפה שאני גר, ישבנו עם חברים, שתינו, נגננו בגיטרות והכאב קצת עבר. היום אני מרגיש הרבה יותר טוב.

למעלה