לא יכול לזוז מהמקום . . .

לא יכול לזוז מהמקום . . .

שוכב דומם , לא מעיז לזוז . לא מעיז לחשוב או ללכת או לשוב . . . . - אני יודע שאסור לי אבל שוב חושב לעצמי שאם היתה לי אהבה היתי יכול על פיהה להניע את חיי - עכשו אני כמו שוחה בבריכה של אוויר בלי נקודת אחיזה !

mr_lonely

New member
טעות אחת גדולה !

כל עוד לא תזיז את עצמך כל עוד לא תעיז לזוז כך תישאר ! אתה שוחה ותיכף תשקע ... כל עוד לא תזיז את עצמך כל עוד לא תחשוב אחרת לא תהיה לך אהבה. האהבה לא תבוא אליך אתה צריך להניע את חייך אליה ! ויפה דקה קודם !

מיואשת3

New member
הלוווווו להתעורר שם

..נתחיל בזה שתפסיק לשכב... ונמשיך בזה שתכניס לראש שמאהבה לא מתים <ואי עליי קיבלתי אומצ> תלמד ממני ולי יש אחלה מורים <ראה ערך לונלי..חיפושית..לירי..ועוד> יאללה לקום לשטופ פנים קפה סיגריה ולצאת לחיים שמסתכלים טוב העולם יפה...<הלו זו אני מדברת?>

מיואשת3

New member
מי מיואש../images/Emo3.gif

הייתי מיואשתת הייתי .הגעתי לכאן ברח היואש

mr_lonely

New member
את זה כתבתי פעם לחברה קרובה

אל תאמרי לבד לי אל תאמרי מיואש לי או נגמר לי אל תאמרי.... שהרי תמיד תמיד ימצא האחד שרע לו ולבד וקצת יותר ממך יושב בדד וגורל חייו נטל ביד. קומי האבקי אספי שברים ורסיסים קומי הילחמי הישארי במעגל החיים ורק כך אדע שאת חשובה לעצמך ואם את יקרה לך... את יקרה לי .

mr_lonely

New member
סליחה על האיחור

אבל רק חזרתי אמש מחו"ל יצא לי חרוז...

שלום לך אדון אביר....

תראה אין לי שום מושג מי אתה ומה הסיפור שעומד מאחוריי המשפטים שלך.אבל אני רק יכולה לומר לך שאני לא מסכימה איתך, שאתה צריך לחיות ולהיות מאושר קודם כל בשביל עצמך ולא בשביל מישהי אחרת עם כל היופי שבאהבה. תאמין לי לכשתגיע אל האושר הפנימי שלך.....אז תהיה פתוח יותר ותמצא אהבה אמיתית

למעלה