לא יכול להתמודד

ARY09

New member
קשה לי

לא היא ממש לא הטיפוס של חיזורים ומחזרים , הכרתי אותה ממש במקרה באתר שנקרא הלב להורים גרושים עם ילדים
היא לא אחת של איפור ותכשיטים היא אשה די לא יודע אם פשוטה זו המילה הנכונה , היא פעם הגדירה את עצמה כך.." אני לא ביצית ..."
אבל בסוף יצא שהיא כן....
חבל
תודה

ARY09

New member
מצד שני

מצד שני לכי תדעי אולי היא הכירה משהו ולא רוצה להגיד לי...
מה שאני יודע שלפני שבוע היתי שישי שבת עם הילדים ובערב כשאני מחזיר את הילדים היא תמיד היתה מתקשרת אלי ולא התקשרה וכשאני התקשרתי היא לא ענתה
ולמחרת היא התקשרה כמה פעמים ולא יכולתי לדבר איתה ואז בסוף כשיכולתי לענות היא ספרה שנפגשה עם איזו חברה כנראה שעשתה לה שטיפה ואז אמרה שרוצה להיפרד....

ARY09

New member
לא יכול להתמודד

שלום לכם אנשים טובים
התלבטתי רבות האם לפנות כאן או לא אבל נורא קשה לי להתמודד עם המצב
בבקשה תעזרו לי
אני גבר גרוש בן 53 פלוס שנים
לפני שנתיים הכרתי אשה נפלאה שממש רציתי אותה גם היא גרושה פלוס שניים צעירה ממני בקצת היו לי מערכות קודמות אבל ולצערי לא החזיקו מעמד מכל מיני סיבות
הכרתי אותה לפני שנתייים בשנה הראשונה הכל היה תקין אהבנו טיילנו בילנו והכל היה בסדר
בשנה השניה החלו כל מיני סדקים הרהורים על פרדה ... אמרה שלא מתאים לה וקשה לה ולא יודעת...
ניסיתי להחזיק בכל כוחי נפגשנו דיברנו העלנו מה מפריע לכל אחד וניסינו לחזור
בשבועות האחרונים היה ניתווק כמעט מוחלט רק שיחות טלפון אחת ביום מה נשמע מה קורה וזהו
לפני שבוע היא התקשרה ואמרה שזהו רוצה להיפרד
לא יודע מה לעשוות אני די שבור מהניתוק הזה
ניסיתי להתקשר אליה לדבר להבין אבל היא אומרת שאין על מה לדבר וזה סופי מבחינתה
בבקשה תעזרו לי
לא יכול להתמודד עם המשבר הזה הפעם
תודה

נוסעת27

New member
פרידה היא קצת כמו מוות

והשלבים שעוברים עלינו בעת פרידה ובעת שאדם אהוב עלינו נפטר הם דומים. אמנם כולם כמובן חיים תודה לאל אבל זה אובדן של מישהו משמעותי וקטיעה שלו מהחיים שלנו..
בהתחלה קשה לקבל, הרגשות מציפים, יש המון שלבים של חוסר השלמה עם המציאות, להתמקח. יש שלבים של עצב, גם כעס עוד יגיע. תמיד כשאנחנו בתוך זה קשה להאמין שזה יעבור. אבל זה עובר בסוף לאט לאט עם הזמן.
&nbsp
בסופו של דבר, צריך להסתכל על העובדות. מהתיאור שלך בהודעה המקורית, לא נשמע שהכל היה דבש ופתאום היא קמה ועזבה. נשמע שעברה עליכם שנה של טלטלות, שהיא כבר שקלה לא מעט להיפרד, מה שמראה שזה לא שהיא לא ניסתה. כנראה משהו נגמר שם והעובדה שעברה עוד שנה שלמה עד הפרידה הסופית מראה שהיא כן נתנה לזה צ'אנס. החליטה בסוף שזה לא מתאים לה. זה לא כזה לא ברור...
&nbsp
זה כואב, ומתסכל, לא משנה אם אתם בני 50 או 20. זה תמיד כואב.
&nbsp
עצתי- אל תדחיק את זה ואל תתעלם מזה כמו שאתה מנסה. תהיה בבאסה- זה בסדר ולגטימי. עצב זה חלק מהתהליך וגם יקצר את תקופת האבל- הנסיון להילחם ברגשות זה מה שמאריך ומקשה עלינו לשחרר.
&nbsp
עוד חודשיים-שלושה תראה שתסתכל על כל זה מזווית חדשה והרבה יותר מפוקחת..
בהצלחה!

ARY09

New member
חושב על זה עדין

האמת היא שהמחשבות לא מרפות והרצון לעשות משהו גם הוא לא מניח לי
אבל במחשבה שניה אני מנסה להיזכר בדברים בפרטים
אולי היא ציפתה אולי היתי צריך כבר בשלב שהשבר התחיל לעצור ולקחת אותה לשיחת עומק שתתן לה פרספטיבה נכונה למצב...
במקום זה נסגרתי פחדתי שזה ישבר....
וזה נשבר

אני מאמין שאם היתי לוקח אותה לשיחה עומק עם נגיעה בפצעים זה היה עוזר אולי אפילו מציל ....
שבת שלום

האם אתה יודע מה הפריע לה? מה היו הסדקים?

האם דיברתם על הקשיים? האם חיפשתם פתרונות? ושאלה אחרונה, האם ההרהורים על פרידה היו רק מהצד שלה או גם שלך ואם כן למה?
בלי הפרטים הללו קצת קשה להגיד אם יש סיכוי שתצליח להגיע אליה. לפעמים הודעה של צד אחד על פרידה היא לחלוטין אותנטית וחד משמעית, אבל לפעמים זאת קריאת SOS בניסיון לעורר את בן הזוג לפעולה דרסטית להצלת הזוגיות.
כאמור, מן המעט שכתבת קצת קשה לדעת מה המצב אצלכם.

Chikkko

New member
קשה....

אני מבין בדיוק מה עובר עליך, מפני שעברתי זאת על בשרי לפני כך וכך שנים.
גם אם חלפו שנים ארוכות, ומים רבים זרמו בנהר, זה עדיין קשה... הזיכרונות עדיין מכאיבים.

אין לי עצה יעילה לגבי מידת הכאב שעובר עליך כעת. לא חושב שיש משהו באמת יעיל שיכול להפחית את הכאב, את תחושת המצוקה.
יחד עם זאת, מוטב לכבד את ההחלטה של בת זוגתך, ולקבל אותה כהחלטה סופית בהחלט.
מציע לך לנתק איתה כל קשר טלפוני וכל מפגש, כל קשר דרך המחשב או הנייד.

אתה צריך להתחיל להסתגל לתקופה חדשה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה מפתיע, אבל...

לשם שינוי אני לגמרי מסכים איתך

גארוטה

New member
סה לה וי

מציעה לך דבר ראשון להניח לה ולכבד את רצונה.
אני מאמינה שהיא הסבירה את סיבותיה להפרד וכנראה מה ששמעת ממנה כבר שמעת במערכות יחסים אחרות שהסתיימו, מה
קרה שדווקא הפעם קשה יותר להתמודד?
לפעמים הרבה יותר פשוט לקבל ולהמשיך הלאה במקום להילחם ולהתקע במקום.
מלא את זמנך בעשייה, ספורט וכל דבר שעושה לך טוב וכמו שאתה יודע כבר, עם הזמן הקושי ילך ויפחת.

בהצלחה

ARY09

New member
קשה

האמת היא שלא ממש ברור לי מה גרם לה להחליט סופי , בשיחה האחרונה היא ספרה לי שיצאה בשישי עם איזה חברה והם דיברו כנראה שהגיע משם למסקנה להיפרד , היו לפני כן פירדות אבל לא ארוכות של כמה ימים אבל אז דיברנו נפגנו ניסינוו להבין מה עובר על כל אחד ומה הדרישות מכל אחד הבטחתי לבא לקראת לעשות ככל יכולתי .
לא ברור לי עד היום למה הנתק היא מתרצת זאת בחוסר ענין חוסר בביחלוייים ויציאות אבל אני לא בטוח בזה כי גם היא לא אדם של בילויים היא ישנה המון שעות , סיפרה מדי פעם על משברים בחיים בקשה שאתן לה זמן ונתתי בשפע
אבל הפעם כבר עשרה ימים עברו , ניסיתי היום לדבר איתה שוב לכתוב לה אבל היא בשלה עדין

גארוטה

New member
שחרר

תן לה את הספייס שהיא מבקשת...כל זמן שתנסה לתקשר, לנדנד, לשאול זה רק ירחיק אותה ממך
ולא ישאיר לך אפילו את התקווה שאולי המרחק והנתק יגרמו לה להתחרט... בנתיים תהנה מהחופש

לא יודעת אם את הקשר הזה אפשר להציל או לא

אבל התשובה שלך מראה על איזו שהיא אטימות. כלומר, גם היום אתה למעשה לא יודע מה באמת הפריע לה ובטח שלא איך להתמודד עם זה.
אולי זה כי לא הקשבת, אולי זה כי לא הבנת, אולי זה כי לא הזדהית עם הקושי שלה ואולי קצת זילזלת בו (עצם זה שאתה אומר על הטענה שלה שהיא "תירוץ" כבר מעיד על היחס שלך לדבריה) ואולי היא הרגישה שאין שום דבר מעשי מאחורי ההבטחה שלך לבוא לקראתה ולעשות ככל שביכולתך (ספר על דבר אחד שעשית...). כך או כך מדובר כנראה בקצר בתקשורת וזה משהו שאם לא תטפל בו כנראה שזה יחזור על עצמו בעוד קשרים.

ARY09

New member
מנסה להציל

שלום לכם בוקר טוב
ניסיתי אתמול לסמס לה לכתוב אך לצערי ללא הועיל היא בשלה לא מעוננינת ואין על מה לדבר יותר
משהיא שדיברה איתה שביקשתי ממנה לדבר איתה היא לה שני אדם טוב אבל הסיבה לנתק לטענתה שהיא דורכת במקום כל הזמןושום דבר לא השתנה ...כנראה שמשהו השתבש ביננו
יכול להיות שאת צודקת במה שכתבת לי אבל איך למען השם אוכל לשנות ...
אני באמת רוצה אותה ואוהב אותה היא אדם טוב אין כאלה היום לצערי

תודה יום טוב לכם

אמרלדה

Active member
אז תפסיק לנסות

היא חושבת שאתה אדם טוב, אבל כרגע היא לא חושבת שאתה טוב בשבילה.
וזה די מנוי וגמור אתה.
שום ניסיונות לא יעזרו. הדבר היחיד שאולי - מאוד אולי - יכול לעזור, זו התרחקות,
שתיקה, בלי סמסים ובלי חברות. זה ייתן לה להרגיש את הריקנות, להתגעגע, ואז אולי...
אבל היא לא תתגעגע אם כל הזמן תרדוף אחריה. אתה לא נותן לה הזדמנות לזה.
&nbsp
ואולי, היא כבר לגמרי בחוץ ואין סיכוי שהיא תחזור.
&nbsp
זה שאתה באמת רוצה אותה ואוהב אותה - זה לא מספיק לזוגיות. צריך שניים כאלה.
וגם אם היא אדם טוב (יש כאלה. בחיי שיש), היא לא טובה בשבילך כי היא לא רוצה אותך.
&nbsp
כך או כך, תפוס מרחק, תעבד עם עצמך את האבל, תצטער, אבל תצא עם חברים, מצא לך מקורות עניין ותיתמך בכל מי שיכול לתמוך. והכאב, לאט לאט יתרחק.

Chikkko

New member
אתה מתבטא כנער מתבגר

אדם בגילך כבר אמור לדעת לבד, בוודאי כשאומרים לו בריש גלי.
אומרים לך "נגמר", אז נגמר.
תרד ממנה. זה לא ילך.
היא יכולה גם להתלונן במשטרה על הטרדות. ואז זה כבר יהיה לגמרי לא נעים.
&nbsp
שלא תבין לא נכון. אני מזדהה איתך לגמרי. אני לא מתנשא מעליך בכלל. אפילו לא קצת.
אבל תקוות השווא הזאת שאתה מחזיק בה, כמו קרש הצלה... זה קצת לא אופייני לגבר בגילך וזה גם מזיק, מזיק לך.

ARY09

New member
תודה

תודה תודה רבה חברים
זה קשה אבל נתמודד
אולי אני קצת כמו נער ...סליחה אבל זה האופי הדפוק שלי
תודה לכם
יום טוב

ARY09

New member
חזרתי עדין קשה

שלום לכם אנשים טובים
חזרתי לכאן וסליחה אם אני מטריד אתכם אבל באמת עדין קשה לי לעכל.
כל היום העתי עסוק כאן בעבודה ולא ממש הספקתי לחשוב אבל זה עלה לי במחשבות וניסיתי להיות חזק ולהדחיק ....
אבל עדין עדין קשה אני יודע שיקח זמן וזה יחלוף
אבל קשה לי להבין נתתי לה קניתי לה עשיתי ככל יכולתי לעזור לה אפילו כספית אפילו לקחתי אותה למלון ליום הולדת שלה...והיא נרדמה לי שם

קשה
סליחה שהטרדתי אתכם
המשך יום טוב לכולם

למעלה