לא יכול להתמודד עוד,על סף אובדן עצמי...

כבר הוכח שלב שבור לזמן ממושך מידי

מביא איתו מחלות לב, סרטן ועוד כרשימה ארוכה ביותר של חולירות שמקורן בתפקוד לקוי של המערכת החיסונית בין היתר. ומשהו לעניין מעבר לכך, יש לך להגיד ? הזמן לא מרפא כלום. ב"זמן" קורים כל מיני תהליכים (פיזיים, מחשבהתיים ורגשיים) והם שמחוללים שינויים. מאחר וכך, למה שלא לרתום את אותם תהליכים לכיוונים הרצויים בעוד הזמן חולף לו סתם ?

לדעתי

הבחור זקוק לטיפול בשיחות עד שיתאושש ויתחזק. יתכן אפילו כי הוא זקוק לכדורים להקלה על הדכאון. זה לא מצב בו ניתן תמיד להתמודד לבד ללא עזרה. קראתי את זעקתו ותחנוניו הכואבים. פה,הוא לא יוכל לקבל מענה למצוקתו הגדולה. מאחלת לך עלם צעיר,את הכל לטפל בעצמך בדרך הטובה ביותר לך.

s f a r a d i t

New member
../images/Emo140.gif סוף סוף מישהו שפוי......

ננהלה

New member
פרידה...לא נעים,קשה,מתסכל...הכל נכון אבל....|

קראתי את כל מה שכתבת,והזדהתי בצורה מדהימה!!! גם אני עברתי חוויה דומה מאוד,והיה נידמה לי שזהו-לא רוצה לחיות מת העולם,כואב שורף ומתסכל.... אחרי שהחזקתי מעמד ולא קפצתי מהחלון(ד"א קומה שמינית)ולא נכנסתי לים על מנת לטבוע,ולא עברתי באדום במעבר חציה ולא לקחתי 800 כדורים של סבא שלי כדי לא להתעורר בבוקר(והוא חולה בכל המחלות שבעולם כך שהכדורים שלו בטח היו עושים עבודה שקטה )...אז אחרי שנירגעתי,משהו שלקח איזה חודש וחצי,עם הרבה בכי והסתגרות ואפילו מיעוט מקלחות,כן כן כזה דיכאון ושתבין בלי 4 מקלחות ביום אני לא רואה את עצמי בנאדם-אז לאט לאט,אני אפילו לא יודעת להסביר את זה כי אני קטנה ולא פיסיכולוגית,פתאום הבנתי מתוך מחשבה-ואפילו כעס חבל על הזמן!!!! כאילו מי הוא האדם הזה שהיה החבר שלי שאני אתן לו להרוס לי ת'חיים?????? היה מת!!!! שהוא יתאבד למה אני????למה מה קרה!!!!! פתאום יצא עלי בכאלה סרטים-הגביל אותי ביציאה עם חברות,ומה ללבוש,ומה לאכול,למה מה הוא אבא שלי???? פתאום הבנתי שהייתי פשוט שבויה שלו!!!!!!!!!! ותבין נשמה,הייתי איתו מגיל 14,רבתי עם ההורים שלי על הזבל הזה!!!!! הם אמרו לי לא ללכת איתו אבל אני אהבתי אותו כל כך אתה מדבר יעני על חו"ל וכאלה??? אני הייתי בהריון ממנו אתה קולט????ועשיתי הפלה בלי שההורים שלי ידעו!!!! ואתה חושב שאתה סובל???? תשמע ממני וזה כי אני קראתי תסיפור שלך וכאב לי הלב כי אני גם יודעת מה זה לרצות שלא יכאב!!!! אבל הבנתי שאני ורק אני גרמתי לכאב שלי בזה שהסכמתי לו להכאיב לי!!!! היום אני בצבא-אני לא מחפשת חבר,לא מעניין אותי עכשיו חבר-אבל גם לא כואב לי כמו שהיה. ולמדתי משו חשוב מאוד מאוד שאני אף פעם לא אתן לאף חרא לתת לי להרגיש רע!!!!! כשיהיה לי חבר טוב שיאהב אותי-ואני אוהב אותו באמת-לא נגיע למצב של בגידות וכעסים כי התלות שלי בו לא תהיה טוטאלית אפשר לאהוב והכל-אבל להבין שגם יש חיים חוץ מזה ואסור לסמוך על כך שכל הקלפים הרגשיים שלי יהיו בידי אדם אחד ולא משנה כמה אני חולה עליו. אני מקווה שעזרתי כי תבין נשמה-כשאומרים ש"הזמן מרפא הכל" זה לא שהוא מרפא סרטן,אבל סבלנות ,חברים,צחוקים,בקיצור כמו שאומרים הסכת דעת-זה משנה הכל....תסיח את הדעת שלך כמו שעשיתי ואז הכל יהיה יותר קל-לא מיד...אבל בטוח. טוב אז תהיה חכם ולא טיפש,אתה נישמע בחור עם שכל(לפי הכתיבה) ושיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!! 9

למעלה