לא יכול יותר!!!!!!!

לא יכול יותר!!!!!!!

לפני שבועיים, הותקפתי ע"י שני חלאות - מנהלת הקפיטריה הארורה "ויטמין" ואחד מעובדיה הארורים - כי סירבתי לשלם, את התעריף המופקע שדרשו והתעקשתי לשלם, ע"פ התעריף, שפירסם הדיקנט (בדרשו מאתנו, הסטודנטים, לעמוד על שלנו ולא לוותר). מייד הגשתי תלונה בבטחון - אבל לא נראה לי, שהם עשו עם זה משהו... לא יודע, למה זה פוגע בי במידה כזאת - אולי בגלל שהתקיפה, קרתה במקום האהוב עליי ביותר בקמפוס = מדשאת מדעי-הרוח, המקום, שהוא כמו בית בשבילי, מרוב שאני מבלה שם - אליו הם באו, אחריי... ואתמול עברתי לייד הקפיטריחה הארורה ההיא - ומה אני רואה? ממשיכים לעבוד, בכיף... בסתלבט... לא סגרו אותם, לא עשו להם כלום... ורק אני, צריך לסבול מסיוטים כל לילה?!?

RichardSmith

New member
נשמע מוזר...

לא ידעתי שזה נתון לפיקוח. אצלנו בגבעת רם זה 6 שח לקטן ו 8 לגדול או משהו בסגנון. כמובן תלוי מה בפנים.

כן, מרבית הסטודנטים אינם יודעים,

כי הדיקנט לא פרסם זאת פעם נוספת, מאז החלה שנת-הלימודים. למרבית הסטודנטים אין מושג - והקפיטריות מנצלות זאת. האמת, עוד בנובמבר הגשתי תלונה לדיקנט, על הקפיטריות ככלל - אבל, הם כנראה תייקו, או זרקו, את דף-התלונה וחשבו, שבכך נקבר העניין...

lollapalooza

New member
לפי מה שאתה מתאר בפוסט.

זו תלונה שצריך להגיש במשטרה. זו תקיפה לכל דבר ואם האוניברסיטה לא עושה כלום (פנית לאגודת הסטודנטים, אגב?) זה לא אומר שאתה צריך לשתוק גם.

צודקת.

וכך אכן אעשה... ניסיתי "לשים זאת בצד" למספר שבועות, עקב עומס-הלימודים - אך מסתבר, שלא זו היתה שיטת-הפעולה הנכונה. בתודה, דני.

אתה יכול לשתף אותנו

במחירים שפרסמו בתחילת השנה ובנהלים המדוייקים בנושא? לא שמעתי על פרסום כזה ואני אשמח לדעת יותר פרטים....

המחירים - רשימה חלקית

(כפי שהועתקה מאחת המודעות, שפרסם הדיקנט לפני תחילת הלימודים) לגזור ולשמור מיץ-נקטר, פריגת בבקבוק 250 מ"ל: 4.70 מיץ-נקטר, פריגת בפחית 330 מ"ל: 6.40 מיץ-סיידר / צ'מפיון בפחית 330 מ"ל: 7.20 מוגז - קולה / ספרייט בפחית 330 מ"ל: 5.10 מוגז - "דיאט" בפחית 330 מ"ל: 5.10 קפה - אספרסו + חלב בכוס 200 מ"ל: 3.70 קפה - הפוך בכוס 200 מ"ל: 3.70 קפה - נס + חלב בכוס 200 מ"ל: 2.80 קפה - פילטר + חלב בכוס 200 מ"ל: 4.10 קפה - שחור + חלב בכוס 200 מ"ל: 2.80 שוקו - חם / קר + חלב בכוס 200 מ"ל: 2.80 שוקו חם / קר בקופסא: 6.20 שוקו - מוקצף עם חלב: 4.40 תה: 1.80 עוגת שמרים ריקה (לפחות 100 גרם): 3.70 עוגת שמרים עם מילוי (לפחות 100 גרם): 4.70 עוגות יבשות (לפחות 100 גרם): 5.10 בורקס (יחידה לפחות 100 גרם): 4.50 סנדביץ' רגיל + סלט/ביצים/טונה וכו' (בלחמניה קטנה 75 גרם + 30~40 גרם): 4.20 סנדביץ' גדול עם הנ"ל (בלחמניה גדולה + 70~80 גרם): 6.40 פיתה - ובתוכה: חביתה - ביצה מס' 3: 5.50 סלט - 70~80 גרם: 5.60 פלאפל - 6 כדורים: 6.30 שקשוקה - ביצה מס' 3: 6.30 נקניקיות-טבעול (3 יחידות): 9.50 המבורגר / שניצל "טבעול" (יחידה 1): 9.50 התעריף הנ"ל, תקף לקפיטריות: המנהלה, פרנק סינטרה, חינוך, רוח גוש 1 ("רחל") ורוח גוש 8 ("ויטמין").

מאי12345

New member
כמה הערות

לפחות בה"ה המזון שנמכר הינו ברמה ראויה יותר, בהשוואה לג"ר. בג"ר המחירים עולים מחודש לחודש אם שמתם לב. לגבי התקרית ב"ויטמין" - זה קצת פרובקטיבי ומסוכן לנקוט בצעד שבחרת בו. וכפי שנכחת לראות, התגובה שקיבלת לא הייתה נעימה או תרבותית. היה צריך לפנות לדרגים מתאימים כדי ליצור שינוי כלשהו. לפנות באמצעות במכתבים לגורמים המתאימים. כמו אגודת הסטודנטים, דיקנט הסטודנטים, למי שמנהל את הקפיטריות וזכה במכרז לנהל אותן ולא למוכרים בשטח!! מקווה שהתאוששת.. :) ביי

למעלה