לא יכול יותר

FunkyGiraffe

New member
לא יכול יותר

לא יכול לנהל פורום של להקה שמורכבת מאנשים טובים ומאמנים טובים אבל היא ממוסחרת בצורה מטורפת אני חושב שאני אפרוש אחרי ההופעה בבארבי בכפר סבא או משהו תראו את המבצע המעפן הזה של נוקייה תראו את האתר של סלקום תראו את מה שקורה ב"סחוטרי" שהדג לא משתתפים לא יכול פשוט לנהל ככה פורום ובטח שלא רשמי אני אשקול מחדש את כל העניין הזה.. יש לכם הצעות? כמובן שאני לא עושה את ההחלטה הזו בפזיזות.. אני צריך את כל התקופה הקרובה כדי לעשות עם עצמי חושבים

אל תפרוש

הכי קל זה להגיד אני לא יכול להתמודד. הפיכת הפורום לפורום רשמי רק יכולה לעזור, ליצור קשר יותר בקלות עם חברי הלהקה, לגרום לקול שלך להשמע יותר ברבים ולהתחיל לפעול כמו שצריך. הדג עצמם לא ממוסחרים מכיוון שהמסחור של סלקום לא משפיע עליהם ועל הטקסטים שלהם ועל קהל היעד שלהם (כמו סאבלימינל למשל) פשוט צריך להרחיק אותם מהתאגידים.

FunkyGiraffe

New member
בדיוק זה העניין

חשבתי נו טוב שיהיו פרסומות באתר לפחות הוא יהיה מושקע! אבל זה ממש לא ככה. בסלקום מבטיחים לעדכן לשפר להודיע תראו על כמה הופעות הצלחנו למצוא על דעת עצמנו מבלי העדכון באתר שלהם אף הופעה לא כתובה באתר וכמה יש אצלנו, הם שמים עליי זין אחד גדול ומסננים אותי במיילים חופשי וזה סוג של מבוי סתום..עוד משהו: בהנהלת תפוז אמרתי שהוציאו בתקשורת שם רע לדג עם עליית האתר החדש, ורציתי לנצל את האופציה של תפוז להוציא הודעה לעיתונות ולהבהיר שהכל שיתוף פעולה מטעם הד-ארצי ולא מטעם לבנטיני או הדג נחש, אבל בתפוז ביקשו ממני ללכת למשרד יחסי הציבור של הדג. זה לא יכול לשנות, להגביר את הקול למשוך יותר תשומת לב או להפוך למשהו גדול יותר כמו שחשבתי בהתחלה.

אתה יודע כמה פעמים חשבתי על זה?..

אבל- בחיייייייים שלך אל תגיד אתזה ממש ברצינות ועוד אתה... כאילו מלא אנשים אומרים לי שאם באמת כ'פת לי מהדג אז אני צ'כה לשבור את כל הדיסקים שלהם כי הם התמסחרו... =\ אבל [וווווווווווווווווווואי איך לא עניתי לך ששלחת ת'הודעה?!?!?!??] פשוט אין מצב זאת הלהקה שלי ושלך ושל כולם פה ואתה לא יכול לעשות אתזה.. פשוט לא יכול! איךךךךךךךךך איכסה די לא יכולה לחשוב על החיים שלי בלי דגים...

תפסיקו עם השטויות האלה של המסחור

תסלחו לי אבל לא תמיד מסחור זה דבר רע... מתי תבינו את זה?!?!?!

טיפקסית

New member
עידו שאני אחזור על מה שאמרתי במסנ

זה לא חוכמה גדולה לשבור את הכלים ולא להתמודד עם המציאות. הפורום לדעתי בדיוק כמו שאחרים פה אמרו לפניי הוא הכלי שלנו לבטא את האהבה שלנו ואת ההערכה שלנו לדג נחש. ויש חברים בדג נחש שקוראים ,ופשוט לא יכולים להגיב, אבל מי אמר לך שהם לא יודעים מה הולך [למשל אתה זוכר שמשה אמר לנו שהוא קורא ואפילו תיקן לנו כמה דברים שכתבנו] אני מסכימה איתך שהאתר לא כמו שהיה צריך להיות,והאחראים עליו לא מתקפקדים,ולכן כל העבודה נופלת עליך ועל ערן כגון להשיג עדכונים,תאריכי הופעות ולהיות אחראי בעצם באופן רשמי על מה שקורה. כאשר זה לא צריך להיות התפקיד שלכם אלא של אחראי האתר של הדג נחש אבל דווקא כדי שנצליח לשנות פה משהו, הפורום הזה כל כך נחוץ כרגע,הוא הכלי שלנו לשתף אחד את השני ,לדבר על הלהקה וכל מה שקשור במוסיקה שלהם. אם נוותר עכשיו כל העסק יישבר , ואתה אמרת לי עוד לפני שהפורום קם שאתה תהיה המנהל שלו בכל מחיר אפילו אם לא יהיה אתר. עידו חבל שתוותר ותשבור את הכלים, אנחנו נשב לאחראיי האתר של הדג על הוריד ועל הראש, רק כך הם יבינו עד כמה האתר הזה חשוב לנו ועד כמה חושב שהוא יתפקד באופן שוטף. כרגע באמת יש בעיה, אבל אנחנו נמצא פיתרון אני מבטיחה לך. אסור לך לוותר עכשיו. כל מי שפה הוא חלק ממערכת שפועלת בגלגלי שיניים וחבל שהכל יתפוצץ אנחנו נתמודד עם המצב ונצא ממנו אני מבטיחה לך " הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר" "תזרח אחי תזרח בכל הרגעים,תזרח אחי תזרח למרות זמנים קשים"

RESTO

New member
עידו!

לא קשור המסחור של הלהקה לפורום! תמשיך לנהל ואנחנו נמשיך להיות אחלה פורום! כבוד ענק לך!!!!

FunkyGiraffe

New member
אחח..

כמה שההודעה של יאיא שינתה את הסיטואציה.. זה בדיוק מה שהיה צריך עכשיו.. אני רק קורא את הפירוט ואוכל תאצבעות.. סיבוב הופעות בחורף.. נראה אם הם מנפיקים את אותה הסחורה של פעם

skwooshi

New member
עידו..לא!

אתה לקחת על עצמך תתפקיד הזה.ואתה "תידפק" איתו. לא כל דבר שלא מוצא חן בעיניך אתה יכול להרים ידים ולצאת ממנו. דגי יודעים שאתה מנהל פה בצורה הטובה ביותר.ואתה נשאר. המסחור שלהם.אני חושבת שזה לא הבעיה שלך.וזה לא קשור לפורום כי הם לא מעבירים את זה פה. זו דעתי. הדר

לא עידו תישארררר ../images/Emo70.gif

אתה סתם החלטת ככה כי לא ממש שמים עליך..... עזוב את זה תישאר אנחנו אוהבים אותך
הם אולי טיפה התמסחרו אבל מה גם לי מציקים שאני אוהבת אותם והם ככה וככה אז מה ?אז אני מפסיקה לאהוב אותם ?ממש לא!

Gil shaDy

New member
אולי אתה באמת לא מתאים לנהל פה...

אני אשמח לעשות את זה במקומך

אנשים זה כ"כ שטותי שזה דבילי

זאת מוזיקה, אוקיי?? מוזיקה חשובה לכם מאוד, אני בטוחה בזה! אני משתגעת מלעבור יומיים בלי מוזיקה! אבל מה אכפת לכם מהאמנים שמאחוריה?? שיעשו מה שבא להם - מצידי שיהיו חבורה של רוצחות נרקומניות, אם אני אוהבת את המוזיקה של האמנים - אני אשמע אותה. בלי שאלות. אז כל עוד המוזיקה באותה איכות, מה אכפת לכם איך נראה האתר שלהם ומי הספונסר שלהם? נכון, גם אני נגד מסחור, גם אני נגד הניצול של אמנות כדי לפרסם טכנולוגיה מסרטנת, אבל אני אוהבת את המוזיקה, מה לעשות? ברור שהיה לי הרבה יותר כיף ללכת להופעות של הדג כשאלו היו הופעות ב35 ש"ח בבארבי והיה מקום והיה נוח וכיפי ולא היה קיים מצב כזה ששיר שלהם יצא לי מכל החורים כי אני שומעת אותו בכל מקום ברדיו. אם הדג יוציאו מתישהו שיר שהליריקה שלו תההי שטחית ובוטה סביר להניח שהערכה שלי אליהם תרד בלא מעט נקודות אבל עד אז - שיעשו מה שבא להם. רוצים להתמסטל כל היום? שיתמסטלו כל היום! אוצים להתמסחר? שיתמסחרו! רוצים לאנוס כבשים? שיאנסו כבשים! רוצים לפתח סכיזופרניה אצל ילדיהם ע"י הנדוס גנטי? שיפתחו סכיזופרניה אצל ילדיהם ע"י הנדוס גנטי! העיקר שהמוזיקה תשאר איכותית :)

למעלה