לא יכולתי להתאפק

motherm

New member
לא יכולתי להתאפק

זו שוב אני... פשוט שיניתי את שמי.. לא יכולתי להתאפק ובמקום לחרוץ לשון לאודטה ולהגיד לה: אמרתי לך החלטתי לכתוב לה עוש מכתב אחרון לסיום יחסינו לאלתר. אז צירפתי אותו להנאתכם. שבוע מוצלח מושית

motherm

New member
לצערי תכתוב

בכתבה שב"הארץ" דנקנר העורך שלה מזועזע כביכול והוחלט במעריב לאסור עליה לכתוב עוד על הריטלין. זה גם מספיק טוב לא? הבעיה שבערוץ 10 יש לה אפשרות לפתוח את הפה חופשי

C0BRA

New member
אחלה של מכתב ../images/Emo45.gif

להחרים את אודטה.....אף פעם לא סבלתי אותה

sbadhd

New member
איך שולחים

הענין הזה עם אודטה הקפיץ אפילו אותי איך שולחים מכתב לעיתון מעריב איפה שפורסמו כתבות שלה אבל דרך המחשב?

g2216

New member
האמת דבר אחד אני לא מבינה

עם יש לה הבמה לפרסם את הדברים הטובים של הסינטולוגיה למה היא לא נותנת עצות או המלצות כמו שהיא נותנת בד"כ מעניין מה המניע שלה פשוט לא ברור

מרמריסה

New member
שום מניע... פשוט עצרו את סדרת

הכתבות שלה בנושא. היא הבטיחה בסופ"ש שעבר: "אז בשבוע הבא, מדור שמוקדש כולו לפתרונות נהדרים שכבר עובדים בשטח בצורה בלתי רגילה!" (מעניין כמה/מה היא מקבלת על ההמלצות ה"אובייקטיביות" שלה) - אך נותרה, איך אומרים, וחצי תאוותה בידה

oranger

New member
היא בטח עכשיו נקלעה לחובות... ../images/Emo3.gif

כל החברות והמפרסמים שהיא הבטיחה להן את שיווקה התמים... "חרציות הקסם החלוטות של שמחה יחזירו לילדיכם את מאור עיניהם... שמחה (03-1234567) היא אישה מקסימה שטובת ילדי כל העולם מונחת כנגד עיניה..."

צריך לפנות לאגודת העיתונאים. מעמד

העיתונאי בישראל ניזוק מה'עיתונאית' הזו.

zivadina

New member
מעניין שאף עתון לא טרח לענות לנו

על המכתב המשותף אשר שלחתי לכל העתונים במאייל.

RAV35IT

New member
תגובה מהעיתונים

זיוה מיידרלינג, זה עניין של אינטרסים. אם זה היה מישהו חשוב, בעל ממון/ מוכר, שי עניין צרכני למשל לציבור, היו מגיבים ועוד איך. זה לא מספיק מושך אש , צריך לאמר זאת .

oranger

New member
אני לא בטוחה שהיא מוגדרת "עיתונאית"

ושמבחינה פורמלית אגודת העיתונאים מהווה גוף רלוונטי לגביה. בכל מקרה - יש לי אפשרות, במסגרת לימודי, לבדוק זאת ואת רלוונטיות הסוגייה לאגודת העיתונאים. מחר יש לי הזדמנות, אז אשתדל לממשה.

למעלה