לא יכולתי להתאפק

שרונהה

New member
גם אני לא יכולה

מה קרה?

לעומת מה שקורה באזורנו, הטבח בסוריה,הפצצות שמ

לעומת מה שקורה באזורנו, הטבח בסוריה,הפצצות שממשיכות להתפוצץ בעירק, המשך תופעות תג מחיר והשפרצת צבע על מסגדים. אני רוצה להצביע על שערוריה שפרצה בבית המלוכה האנגלי. הטועם הראשי של המלכה, סר אייזיק משהא(לא זוכר בדיוק) מצא זבוב במרק של המלכה.
תשאלו אולי בצדק. בשביל מה לעשות מזבוב עניין.ההמשך ראו בסרטון
ואם מי שהוא אכל אותה זה בדיוק הייתה הכוונה.

hhttps://www.youtube.com/watch?v=TNLAuQkNNcI&feature=youtu.be

superman1234

New member
סניורצ'יק, התחלת לעשות כאן טיזינג..

העיקר שמצב הרוח טוב.
תשקיע את האנרגיות שלך באטם. מוצר ממש מוצלח לדעתי.
בהצלחה.

סופרמן לקחתי חופש מהאטם

עם האטם זה כמו לשחות עם משקולת
מה הטיזינג לא מכיר את המונח

מיקאלה1

New member
הלכנו ליום ההולדת של הנכד שלי המתוק

בן ה-5 הוא עשה עם עוד ילד מהגן, הגיעו כל הילדים עם האמהות הגיעו שתי סבתות וסבים מהצד של הילד השני ואנחנו, והסבתא השניה של הנכד שלי לא הגיעה וכמובן גם הסבא. לא יכולתי להתאפק ואמרתי לבת שלה, אמא שלך לא מגיעה ליום ההולדת של הנכד שלה? היא תגיע יותר מאוחר היא הגיעה כשהסתיימה היום הולדת. אמרתי לה לאמא שלך כולם חשובים חוץ מהילדים של הבן שלה. זה לא פעם ראשונה, אמרתי והרגשתי שסוף סוף הוצאתי את מה שהרגשתי הרבה זמן ואני בטוחה שזה יעבור אליה זו היתה המטרה. כשהיא הגיעה הסבתא השניה, היא התישבה בצד לא ניגשה לנכדים, (הם לא מחבבים אותה בלשון המעטה) נופפה לי לשלום בחיוך, נופפתי לה והלכנו הביתה. כולם התחילו ללכת הביתה כשהגברת החליטה לבוא כי יש לה על הדרך עוד ביקור באזור.
זהו לא יכולתי להתאפק.

במלחמת סבתא בסבתא לא הבנתי מי נגד מי

הסבתא של הילד הראשון או הסבתא של הילד השני או שהצד של הסבתא מצד האמא או מצד האבא ומה קורה במשפחה חד הורית שיש שני אבאים או שני אמאות הדברים לא פשוטים .מיקאלה אני מוכרך להכנס עוד פעם לפוסט ולקרוא לאט לאט סתם סתם "עבדתי עליך"
גם בעניין הסרטון אני תרגילים "מלוכלכים" לעלות את הרייטינג

איזה מזל שההורים של אבי

היו בתורכיה, כך נחסכו מסבתי, אם אמי, הטפות מוסר.
כדאי לדעת, שלפעמים זוגות נפרדים בגלל סכסוכי חמיות.
אני שמח ששחררת, ואני מקווה שזה לא יגרור את מה שלא צריך.
מזלנו, שאנחנו אנשים שלא מתענינים יותר מדי בהתנהגות "נורמטיבית" וגם בחיים לא נעיר על דברים כאלה.
מיק , אני מתנצל, אבל הסיפור שלך ממש מכעיס אותי ברמה אישית כמעט.

מיקאלה1

New member
אני מכירה את תגובותיך ויודעת

שאתה לא תאהב את מה שעשיתי. אבל אני מאוד מרוצה מעצמי.

מיקאלה1

New member
הסיבה שאני מרוצה היא

שהבת שלי ובעלה לא יכולים להגיד מה הם באמת מרגישים כי זה עדין ולא רבים עם אמא וחמות.
לי אין שום עניין אני הייתי הפה שלהם במקרה הזה, ובמקום לחייך בצביעות ולדבר איתה כאילו הכל בסדר, הראיתי לה שאני כועסת ניפנ.פתי לשלום והלכתי, לא עמדתי ושוחחתי איתה בצביעות, הראיתי מה אני מרגישה, ולבת שלה אמרתי כי אני בטוחה שהיא תמסור לה. אי אפשר להתייחס בנחמדות לאנשים שלא מתנהגים יפה, שעושים אפלייה בין ילד לילד. לי זה מאוד צורם. והיא פולניה וזה לא פעם ראשונה שהנושא עולה כבר דיברתי איתה ישירות מה אני חושבת וזה לא עזר יש לה תמיד תירוצים שהיא מאמינה בהם או רוצה להאמין בהם אז היא תקבל את היחס שהיא מקבלת.

תראי

כתף קרה, שלום קר ומצמית בזה אני מקצוען. יש לי אחיינית שאינני מדבר אתה, לאחר פגישה,חיבוק מקפיא וחוסר התענינות בולט בה, בבן זוגה ובתינוקת שלה.
אבל
באמת, באמת
לא הייתי אומר כלום לחם ולחמות של בתי. גם אם היו מגיעים מים עד נפש. אלה לא חיי אלה חייהם.
<מזלי שמחותנים שלנו אנשים נפלאים, חמים וכל מה שאת אוהבת אצל סבא-סבתא
>

חג עצמאות שמח, ורק בריאות ושמחה

שילה1

New member
אצלנו הכל רגיש ונפיץ כעת,לפני החתונה.אז אני

חושבת מליון פעם לפני כל מילה.
לשמחתי-זכיתי בחתן לעתיד מדהים,שלו אם אחות ובעלה של האם- נהדרים והקשר נחמד ונעים.
נקווה שכך ימשיך.

למעלה