לא יכולתי להתאפק!!!

barbar12341

New member
לא יכולתי להתאפק!!!

הגשתי את הבקשה שלי לויזת סאטלמנט ב- 20/3 והיום התקשרו אלי שהדרכון הגיע. פחות מחודש לא להאמין!!!
לא יודעת אם קיבלתי את הויזה אגיד לכם מחר אחרי שאאסוף אותו.
זה סימן טוב או לא טוב שזה הגיע מוקדם כי הוא אמור להגיע עד כ- 3 חודשים.????? אימאלהההההה

barbar12341

New member
הבקשה שלי נדחתה!!!

והסיבה היא:
אנחנו הולכים לגור אצל דודה שלו, ובשבילם זה לא מספיק, כי הם פוחדים שנצטרך אותם.
הצהרתי על סכום מסויים בבנק והם לא אומרים שהסכום שונה לאחרונה.
איך אני יכולה לערער על דבר כזה???
ושאלה מאוד חשובה אם יש לי חותמת של נדחה בפספורט אני יכולה להיכנס לאנגליה?
מה עושים???!!!!

barbar12341

New member
ועוד משהו

מי יכול לתת לי לינק למה עושים כאשר הויזה נדחת, אני לא מוצאת את זה.
אני צריכה לדעת כמה זמן זה לוקח והאם אני בכל זאת יכולה להיכנס למדינה

Nobilis

New member
תשובה

את יכולה לערער. פרטים כאן:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/visas-immigration/general-info/appeals/
אפשר גם להגיש בקשה חדשה, למיטב זכרוני.

לגבי כניסה למדינה (כתייר) - בעיקרון אפשרי. אבל - לפקיד ההגירה בכניסה יש את הזכות למנוע ממך כניסה אם הוא יחשוב שאת לא מגיעה כתיירת. אף אחד לא יכול לנבא מה הוא יחשוב.

barbar12341

New member
טוב אז נראה לי שאני פשוט אגיש

את העירעור ואטוס לי לאנגליה ניקח את נסיכון מה יכול להיות.

מישהו יודע איך מקבלים את הויזה אחרי עירעור כי אני לא שולחת להם את הפספורט שלי. איך זה קורה?
והאם אני יכולה לקבל אותו כשאני כבר באנגליה?

CCNA

New member
דווקא במקרה שלך,ממליץ להשתמש בעורך דין הרי...

גם ככה בקשה חדשה כרוכה בעלות ויזה מלאה. ולא כדאי לקחת דווקא עכשיו סיכון שיסרבו לערעור. אז עדיף לשלם יותר לעורך דין אבל לפחות להעלות את הסיכויים.

בקר12

New member
עלולים לא להכניס אותך למדינה. יכול להיות

שעדיף לך לא הגיש ערעור אלא בקשה חדשה והפעם גם עם עורך דין.
לא רוצה לרדת עלייך אבל זה מה שקורה שחושבים שחוסכים ובסוף משלמים כפליים.
אל תשקרי או תעשי משהוא לא חוקי כי עלולים לאזור עלייך את הכניסה לבריטניה לטווח ארוך.

tevel389

New member
בלי לבאס, אל תקחי את הסיכון.

אל תקחי את הסיכון כל עוד את לא יכולה להוכיח שבאמת באת לטייל.
פקיד הגירה שרואה שסורבת ויזת התיישבות ירצה הוכחה שאת באמת באה לטייל.
להוכיח שבאת לטייל זה להיות מועסקת בארץ ומקום עבודה שמצפה לראותך בתוך פרק זמן קצר, זה להגיע עם כרטיס טיסה חזרה.

בואי נגיד שאם היית טסה מישראל בלי שסורבת ויזת התיישבות, פקיד ההגירה היה מראה בך מינימום התעניינות - השאלות היו מסתכמות ב: איפה את הולך לשהות, מה את הולכת לעשות, מתי את מתכוונת לחזור לארץ וכמה כסף יש לך - בדרך כלל הם אפילו לא יבקשו מסמכים אם את נראית מאוד אמינה, אם יש להם סיבה לחשוד בגלל שפת הגוף שלך יש מצב שישאלו יותר שאלות.
מכיוון שסורבת ויזה בארץ, הבחורצ'יק בהגירה ככל הנראה יראה בך התעניינות וירצה לקבל יותר פרטים - אי אפשר לדעת אם הפקיד באמת יראה יותר התעניינות או פשוט ישאל אותך שאלות לצורך סימון וי בטופס אצלו ויתן לך להכנס.

אבל רק בשביל להוריד לך את החשק לקחת את הסיכון (וזה באמת מתוך אכפתיות), הנה סרטון מפרק של uk border force, אם את רוצה לראות מה מצפה לך את מוזמנת לצפות.

יתשאלו אותך, יחפשו לך בתיק, יתשאלו אותך עוד ואם סורבת תמצאי את עצמך בטיסה לארץ כאשר צוות המטוס מחזיקים בדרכון שלך עד לנחיתת המטוס בארץ.

הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=_UF-sxr2KnE&feature=relmfu

הסרטון לא בא לתת לך טיפים איך לעבור על החוק אלא פשוט להגיד לך שאת לא רוצה למצוא את עצמך במצב הזה.

בקר12

New member
זה רק מראה את האבסורד בחוקי ההגירה הבריטים.

אם היה מדובר באזרח אירופי תפרן זה לא היה מעניין אותם בגלל חוקי ההגירה האירופים.
כשמדובר אבל על אזרח המדינה אז בודקים את כושר ההשתכרות שלו וכו'

Nobilis

New member
ויחד עם זאת - זה עובד גם הפוך

אזרח בריטי תפרן יכול להביא את בן/בת זוגו לכל מקום באירופה בלי לעבור את אותן הבדיקות שאזרח מקומי יצטרך לעבור.

בקר12

New member
זה נכון אך לדעתי גם זה לא צודק במיוחד.

לדעתי כללי ההגירה לאזרחים אירופים צריכים להיות זהים לכללים החלים על אזרחי המדינה.
אם כללי ההגירה הפרטניים של מדינה הם מקילים שיקלו עם כולם (אזרחים בריטים ואירופים) ואם הם מחמירים שיחמירו עם כולם.
לא צריך להפלות אזרחים אירופים לטובה או לרעה.

forglemmigej

New member
כי אזרח בריטי יכול לקבל סיוע סעד

וסתם אזרח אירופאי לא, הוא אמנם יכול להתישב בכל מקום בממלכה אבל צריך להוכיח שהוא יכול לפרנס את עצמו ואם אין לו שום אמצעים איך הוא בדיוק ישרוד מרחיצת כלים ולגור 800 איש בדירה אחת?

בקר12

New member
מה ההגיג שלך קשור בכלל לעניין?

א. אני לא בטוח שאזרח בריטי שרק היגר לבריטניה ייקבל סיוע סוציאלי מקיף שכן חלק מהסיוע דורש מבחן תושבות ותקופת המתנה וכו
ב. גם אם לא, המדינה תמיד יכולה לחוקק ולהכניס מבחני תושבות קשיחים לצורך מניעת סיוע סוציאלי

אין לזה שום קשר למדיניות ההגירה ביחס לבני זוג של אזרחים בריטים. האמת היא שההגירה היו מעדיפים להחמיר את זה כנראה לכולם אבל החקיקה האירופית מגבילה אותם אז הם מספקים בלהתעמר במי שהם יכולים,כלומר באזרחים בריטים והם לא היחידים שכן גם בארה"ב ועוד זה ככה.

למעלה