לא יכולתי להתאפק...

לירונר

New member
לא יכולתי להתאפק...

הנה המאמר שכתבתי ל"גאווה 2000 ומשהו" (הסניליות חוגגת)
אתה עוד תגלה את העולם, אם תרצה או לא תרצה… / לירונר
איפה להתחיל? אז ככה… תמיד חשבתי שבגיל 16 אני אהיה בוגר, החלטי ועם ראש על הכתפיים מסתבר שטעיתי ואני לא יודע אם זה מטפשות, או מתמימות, או סתם מזה שאני צעיר וחרמן (כן, חרמן…) אז למה אני בטוח שטעיתי ? הנה התשובה… עד לפני כמה חודשים, כשעוד הייתי לפני גיל 17, חייתי בהרגשה ובידיעה שהחיים ההומוסקסואליים הם שחור ולבן מהבחינות הבאות : שיחסים מושתתים רק על מין שלעולם לא יהיה לך חבר או פרטנר קבוע שצריך להנות מהסקס ומהחיים כל עוד אתה צעיר, כי קשה להיות הומו מבוגר בחברה שלנו ומשהו שלא ממש קשור – שאיידס יכול להיות אצל כולם, אבל אליי הוא לא יגיע… אתם יודעים, משפט ה"לי זה לא יקרה" המפורסם. אז בינתיים אני לא יודע אם יש לי או אין לי איידס, אבל מפחד, ויודע שגם לי זה יכול לקרות… אז אולי נספר גם קצת סיפור אישי: אני הייתי אחד ששכב עם גברים מגיל 16 וחצי לערך שכבתי ללא קונדום, היו לי המון פרטנרים לסקס, סקס מכל סוג שהוא היום בדיעבד כשאני מסתכל על זה אני מרגיש שהייתי זונה, שרמוטה, אחד שנותן לכולם, כשמסתכלים על זה היום, מבינים שלהם לא היה נמאס, ואני בטוח שלי כן… מה גם שהיום אני גם מסתכל על עוד דברים, שבעבר לא הפריעו לי בעבר שכבתי עם אנשים שגילם היה פי 2 משלי, ואף יותר מבוגרים אפילו מאבא שלי וגם עם אנשים שהיו נשואים מגעיל, נכון? אני יודע, זה דיי פושטקי, זנותי ועלוב… ואז, יום אחד, נכנס בי השכל זה קרה בין השאר כשהגעתי לפורום בנים בלבד, ורשמתי הודעה וזה היה כל כך מסעיר, שהנושא לא ירד מהפורום שבועיים (לפחות לא ירד מסיכומי השבוע) אבל שוב, כשכבר הייתי כל כך קרוב ללכת לבדיקה – שוב שכבתי בלי קונדום… והנה, אני צריך לחכות עוד שושה חודשים, שביחד זה כבר חצי שנה, שלא נדבר על זה שאני חיכיתי יותר משלושה חודשים ולכן זה אפילו יותר… למען האמת? חשבתי שאני לא אצליח לצאת מזה, כי יעברו עוד שלושה חודשים, וחוזר חלילה. ולמרות שאין אומרים שבחו של אדם בפניו (או מול עינייו) אני רוצה לומר כמה דברים: התודה מופנית בראש ובראשונה לחברי פורום "בנים בלבד" , על כל העזרה והתמיכה הנפשית הרבה. תודה למאי - שאמנם לבדיקה שעליה דיברנו הלכתי מאוחר, אבל עם הרבה זכרונות מהפגישה איתה ותודה לגיא, מרמלד, מנהל הפורום, על הכל… הכל זה עידוד, תמיכה, הבנה, עזרה ויעוץ וגם על היד הקשה– "אתה ילד מטומטם" , אותו מאמר שהצליח לשנות ! הוא נכנס, ונכנס מאוד חזק אל תוך כולם, כי הוא כואב, נוקב, מעמיד במקום, ופונה לכולם אז למה הכותרת של המאמר מתייחסת? הנה התשובה למרות שזה "עולם" ביחיד, גיליתי "עולמות" עולם של פחד כאב וסלידה עולם של מציאות אחרת – לטובה ולרעה עולם של חברות, אחווה נפשית המשך =>

לירונר

New member
המשך ~../images/Emo70.gif~

ולקראת סיום, כמובן, הטוב תמיד מנצח הרי כל מה שכתוב למעלה, מתייחס לחודשים שהיו, ונגמרו. וכל הידע על העולם ההומוסקסואלי השתנה. אמנם יש את אותו העולם השחור לבן, שכתבתי עליו בהתחלה, אבל יש גם עולם אחר, צבעוני כדגל הגאווה ! וזהו העולם שבו יש חבר, שאוהב ותומך שכל עוד יש לך מישהו שאוהב אותך בגלל מי שאתה הוא יכול להישאר איתך לנצח שסקס זה אנושי, בגלל שאני בנאדם, וצריך ומותר וכדאי להנות ממנו – אבל עם טעם וגבולות. אז אני מניח שזהו… אני לירון, בן 17 וחצי, מחוץ לארון לחברים אבל לא למשפחה ממרכז הארץ, חלק מהקהילה, אבל לא מעורב… בנאדם שונה לגמרי, בוגר יותר, שקול יותר וכמו שכתבתי פעם בפורום: "אני רוצה שתכירו את לירון האחר, לא את לירונר האחר – אלא את לירון, אותו אחד שעשה טעויות ולמד מהם" בזמן שכתבתי את זה עוד לא למדתי מהטעויות שלי היום שכשאני כותב את זה, אני מרגיש שעל ידי כתיבת המשפט הזה בעבר – הראתי לעצמי את העתיד… העולם מכיר היום את לירון האחר, כפי שהוא רצה, ניסה להיות ו-ה-צ-ל-י-ח "אתה עוד תגלה את העולם, אם תרצה או לא תרצה, יש עוד זמן להשתנות, מן הקצה אל הקצה" עכשיו כשאני קורא את כל הציטוט מהשיר – כשכתבתי את הכותרת למאמר - התכוונתי לעולמות שמגלים, בין אם רוצים ובין אם לא. אבל לפתע, כשנזכרתי בהמשך השיר, אני מבין עד כמה כשמגלים את הכל אז משתנים מהקצה של תחילת המאמר, ועד לקצה של סוף המאמר, הסוף שנכתב על ידי לירון…

.m

New member
../images/Emo13.gif

כל הכבוד, לירון. אתה אכן מוכיח בגרות ורצינות, ובעיני השינוי שאתה עובר הוא נפלא. תמשיך ככה, עוד תגדל להיות דוגמא ומופת לצעירי הפורום שיבואו.
mai

MARMELAD

New member
../images/Emo24.gif לירונר.....

אומר לך שוב מה שכבר אמרתי לך אינספור פעמים בשיחות אישיות: מדהים, פשוט מדהים, השינוי שעברת. אני גאה בך נורא!!

fayd הפשוש

New member
לירון היקר.

יקר? לא משנה בכל מיקרה אני רוצה להגיד לך כל הכבוד וקבל
וגם
כי אני גם מאוד מאוד גאה בך ואני באמת מקווה שבאמת הבנת את הקטע של זה כי בעצם כשחושבים על זה גם אני דיי עובר את השלב הזה של שרמוטה עכשיו אבל אצלי זה בסדר כי זה תמיד אם קונדום אבל אצלך לירון... תקשיב חמוד אני לא חושב שעולם צריך לאבד מישהו ניפלא כמוך ביגלל מחלה ביגלל שלוש שניות של אורגזמה ואם באמת היה לך איידס (חס וחלילה טופו טפו טפו) מי היה מגיש קפה (אמממ אם כבר מדברים יש אחד חדש ואתה קצת זונח את התפקיד שלך) מי היה משעשע את הפורום אז באמת לירון אתה חשוב יותר מדיי ליותר מדיי אנשים כדיי שתעשע משהו טיפשי אבל אם יצאת מזה אז קבל ח"ח והמון אהבה ותמיכה! (שלך אם בלון מיתנופף מחלון אלון)

אביעד21

New member
באמת מהקצה אל הקצה

ביקשת שאקרא ואגיב, הרבה אין לי מה לומר חוץ מחזק ואמץ. אכן עברת כברת דרך ארוכה, אך התוצאה מוכיחה את עצמה. אכן מנקודת ראות אישית ראיתי איך השתנת ואתה כבר לא אותו לירון שהגיע לפה לראשונה. אני שמח שראית את הצד האחר של העולם הזה. סה"כ העולם הזה מורכב מבני אדם. יש נחמדים יותר ויש נחמדים פחות. יש שמנצלים ויש שמעניקים. העניין הוא להצליח למצוא את המקום שלך ולא פחות חשוב למצוא את האנשים הנכונים. אתה בדרך הנכונה - מכאן אתה יכול רק להמשיך הלאה. . .

למעלה