לא יכולה לשתוק

R a c h e

New member
לא יכולה לשתוק../images/Emo14.gif

והנושא הוא:החסימה של סיסטאר.... מראש אני חייבת לכתוב, שיש לי אמון די סוחף בהנהגה של הפורום (וזה לא כדי שלא יחסמו גם אותי....) במקרה הזה, עשיתי לעצמי בירור קטן ועדיין אני מרגישה מאוד לא נח עם החסימה הזאת. החסימה באה בהמשך לדיון לא משובב נפש במיוחד בין סיסטאר לבין מחפשת דרך, היו שם כמה ביטויים בהחלט בעייתיים, אבל עדיין, לחסום? -נראה לי כאן מוגזם! זאת היא הרגשתי, אבל, כמובן שכל אחד יכול לחשוב אחרת.... ועוד דבר קטן, סיסטאר יקר, לדעתי אתה יכול לחסוך קצת בהערות הקשורות באופן אישי לאנשים, אין זה ממין העניין, לעניות דעתי......(
...). מנהלים יקרים, אנא שיקלו שנית את החסימה הזאת! ואם כלפי יהיו מופנים ביטויים כאלו, אני מבקשת מראש שלא לחסום איש! חברים! קצת סובלנות לא תזיק לאיש... אוהבת את כולכם! רחל

כן גם אני מכיר אותו

וכפי שכתבתי הוא בחור נחמד, למה לחסום סתם? לא יפה, הוא חבר פעיל בצ´אט והוא ישאר כזה!!!! ואם הוא העליב מישהו או מישהי אז אפשר למחוק את ההודעה.

בן הרב

New member
הי לכולכם אני מתנגד

לא ליקוקי תחת ולא שום דבר אחר אם יש לכם לומר משהו נגד מנהלי הפורום שחררו חופשי, אבל אחד שמגיע לכאן וכל מה שהוא יודע לעשות זה סירחון, שיהיה מוכן למה שיקרה לו, וחוץ מזה לא ניראה לי שחסמו את סיסטאר, אלא אחד שהתחזה אליו. ושוב אני חושב שצריך קריטריונים לקבלת חברים חדשים לפורום, אנחנו חבורה שצריכים להיות זהירים עם מי אנחנו מתחברים, ומי מתחבר אלינו, שלא כשאר הפורומים לרוב החברים כאן יש מה להפסיד, ואי אפשר לקחת צאנסים. זוהי דעתי

לכל המלוננים בע"מ... האם ידעתם ש...

בפורום ´חוזרים בתשובה´ אסור להביא לינקים לאתר של דעת אמת? וגם אסור לקיים דיון על נושאים שמופעים באתר של דעת אמת? וגם אסור לקלל? (אפילו קללות פשוטות כמו זין כוסחתק וכו´) ואסור להעליב את אלוהים? ואסור לקלל רבנים? ואסור... ואסור... ואסור... ואסור...
אז רבותיי קצת פורפורציות! אגב רכילות מעניינת...
האם ידעתם שאריאלה - מנהלת פורום חוזרים בתשובה - הכירה את בעלה באינטרנט?

לא מכיר את אריאלה

מנהלת הפורום חוזרים בתשובה , מי היא בכלל ? מישהי מעניינת ? בנוגע "דעת אמת" כנראה שהרבה מחברי הפורום לא נתפעלים מהעומק שכתוב שם,

תראה, אמנם היא לא ´סלברטי´ כמו ...

הילארי קלינטון... אבל, בכל זאת היא מנהלת פורום שזה - יותר מסתם אחת. גם מאד מעניין שהחרדים - שהם בכלל נגד אינטרנט - דווקא הם מצליחים להשיג בחורות באינטרנט. וזה ההוכחה "החזקה ביותר ש"משה אמת ותורותו אמת...
"

מה ענין שמיטה אצל הר סיני

מה לחרדים עם משה ותורתו ? מעניין לי מה בדיוק אתה מחפש בפורום הנ"ל ? מעניין שם ? יש אקשן ? אני וולקום שם ? גם בניק הזה ?

אני הולך לשם כדי לעשות ליצנות מ...

ה´עבודה זרה´ שלהם...
כמאמרם ז"ל:"כל ליצנות אסורה חוץ מליצנות על עבודה זרה" אם כי, יש חשש שדרך העבודה שלהם כמו ´בעל-פעור´ שזה סוג של עבודה זרה שצורת העבודה שלו זה לפעור עליו(לחרבן ולהשתין
) והסיבה שבני ישראל נכשלו בבעל פעור, כי עברו על ´בל תוסיף´ כי כוונתם הייתה לבזות את ה´בעל פעור´ ולא העלו בכלל בדעתם שזה סדר העבודה שלו...

גם אני לא יכול לשתוק

החסימה של סיסטאר הייתה לאחר שהוא "רק" נמחק כמה פעמים וכשהוא לא הבין את הרמז והוא המשיך לקלל ("ביטויים בהחלט בעייתיים" זה האנדרסטייטמנט של השנה) ולהשתולל, הוא נחסם. בהודעת החסימה שלו הוא קיבל את הטלפון שלי עם בקשה שיתקשר אלי כדי שנברר את זה. הוא אכן התקשר אבל במקום להתנצל ולבקש פתיחה מחדש, הוא המשיך באותו הקו של קללות, צעקות וכו´. לא משנה מה הלובינג שהוא יעשה לעצמו אצל חברים מהפורום שהוא מדבר איתם, את הבעיה הזו הוא יצטרך לפתור מולי. ---- החסימה שלו לא נעשתה לפי בקשתה של מיכל. אני לא יודע אם היא הספיקה בכלל לקרוא את מה שהוא כתב או לא בכל אופן, אני לא דיברתי איתה בכלל בעניין. גם אם זו לא הייתה היא, גם אם היעד המותקף היית את, רחל, הוא היה נחסם. אני לא חוסם כיוון שזה מפריע למישהו ספציפי אלא כי אני לא רוצה שהדברים האלו יהיו בפורום.

גוראריה

New member
ואני לא רוצה שהדברים האלה יהיו

בפורום " זה בדיוק מה שאמרת ,אבל מה שנראה פה מוזר היא העובדה שחברת פורום ותיקה מתגרה ומזמינה אלי קרב חבר פורום חדש ושהוא נענה לקריאתה ומשיב לה באותו לשון ,הוא נחסם, בעניים אוביקטביות אני לא ראיתי שום חסימה או הערה ממישהוא פה על ההשתלחות של מחפשת\אפי וההתגרות הבוטה שלה בסיסטאר, ואם אתה לא רוצה "שהדברים האלה יהיו פה" אל לך לנקוט עמדה חד צדדית
היה פה שיקול דעת מוטעה לא רק לדעתי שאני די חדש פה, אלא לדעת עוד הרבה חברים שחלק מהם ותיקים, אפשר למחוק אפשר לברר ענינים, אבל מפה ועד לחסום לפי שרירות לבך ,זה מקומם

מסכים באופן כללי

יכול להיות שהחסימה היתה "מהירה מדי". יכול להיות שההבדל בין "ההזמנה למלחמה" מצידה של אפי ובין "המשיב לה" של סיסטאר כאן לא היו כל כך גדולים. אני לא רואה פחיתות כבוד בכך שסיסטאר יתקשר לליזער ויגיד לו בדיוק את הדברים האלה. (בטח שאין מקום לקלל ולהשתלח) אני מקווה שהנוגעים בדבר לא יתבצרו כל אחד בעמדתו, וימצאו מהר סולם או חבל משומן (איפה ליה?) לרדת מהעץ...

למעלה