לא יכולה לסבול יותר

התחלתי לספר כאן בעבר

ולא היו בי הכוחות לסיים. לפני קרוב לשנה הכרתי בצ'אט בחור... עלם חן. הקשר הלך והתחזק ועבר לשיחות טלפון... מכאן הפגישה ביננו הייתה כימעט מחייבת. אני יכולה להגיד שזה הדבר שהכי הלחיץ אותי. אחרי כל כך הרבה שיחות להיפגש איתו סוף סוף, לראות אותו, לגעת בו, לנשק אותו וכניראה לישון איתו באותה המיטה למשך 3 שבועות. אז לבסוף הסכמתי ונסעתי לפגוש אותו באיטליה הוא הגיע מניו יורק שם הוא חי. הפגישה הייתה כאילו אנחנו יחד כל החיים, הרגשתי כל כך נוח איתו מהרגע הראשון שניפגשנו ומייד נעלמו הפחדים שקדמו לנסיעה. מה אפשר להגיד או לספר על שלושת השבועות שהיינו יחד? זה עף כמו חלום, הזמן שלנו ניגמר כל כך מהר ועמדנו בשדה תעופה וניפרדנו, אני בכיתי והוא אמר לי "אני מבטיח לך שתראי אותי שוב בקרוב אל תהיי עצובה אני רוצה לזכור את החיוך שלך, ככה אני אוהב אותך"... ואני... אני חזרתי לארץ... למישפחה שלי לילדים שלי, אבל לא הצלחתי לחזור למיטה של בעלי.מאז עברו 3 חודשים אני לא ישנה בלילות אני לא יכולה לאכול.. אני מתפקדת בקושי במאמצי על אני מנסה להסתיר את זה מהסביבה. השבוע הוא הגיע לארץ, וכאן התחיל עוד כאב. אין לי יותר כוח לסבול את הכאב הזה. אני עייפה ומותשת.

יקירה...

כואב לי לקרוא מרגישה את הדמעות שלך מעבר למסך ואני לא יכולה לייעץ לך כי אני מרגישה שזה מעבר ליכולתי רק להציע לך חיבוק גדול לקוות שאיכשהו הכל יסתדר שתהיי שלמה עם עצמך שולחת לך

את מבינה?

הוא כאן... אבל הוא משחק איתי כמו הייתי בובה. הוא הצליח לגרום לי להיות אדם כנוע... אני מקבלת כל מה שהוא אומר ומנסה לרצות אותו. מצאתי את עצמי היום בוכה ומיתפללת שהוא יסע כבר. מעולם לא אהבתי מישהו בכאלה עוצמות, הלוואי ויכולתי להעביר את כל הכוח הזה שטמון באהבה שלי כלפיו לבעלי...
תודה לך חיפושית שאת כאן עכשיו, ניראה שרק את ואני בבית היום.

את יכולה לאהוב אותו

את יכולה לחשוק בו את יכולה לרצות אותו יותר משרצית אדם אחר מעולם אבל אל תגרמי לו ללהטט בך את בנאדם! הוא נותן לך הרגשה של כניעה - אל תסכימי! פה אני אומרת חד וחלק מי שלא גורם לך להרגיש טוב עם עצמך - לא ראוי לך! הלוואי הלוואי שיהיה טוב... ליבי איתך.

Rנבוני

New member
מאהבת יקרה!

האהבה גורמת לנו אושר. אושר רב. ולפעמים גם לעצב, דמעות ובכי. זה קורה כאשר אין את התנאים לאהבה. זה קרה אצלך. את נשואה והוא רווק צעיר... לפעמים הצד השני לא מחזיר אהבה וגם זה גורם לנו לצער רב. כל אלה דברים טבעיים. אבל. אם העצב, הצער והדמעות נגרמים מאהוב שמתעלל בך רגשית, שמשחק באהבתך הטהורה אליו, שמנצל את המצוקה בה את נמצאת... או אז הבחור ממש אינו ראוי לאהבתך. אל תתני לו לעשות לך את זה. תעשי כל שביכולתך כדי להשתחרר ממנו גם אם זה קשה... לפי הבלוג שלך לאהבתכם מלאה כבר חצי שנה. זה המון זמן אבל את חייבת לנסות להשתחרר מזה. ראי - במקום שהאהבה תכניס אור ושמחה לחייך היא מכניסה רק בכי ודמעות. תיעזרי בנו כאן בפורום מאהבת יקרה, לפעמים אם מעלים על הכתב את ההתלבטויות ושומעים מה יש לאנשים להגיד אז גם דברים שנראו קודם בלתי אפשריים הופכים לאפשריים. עוד נכונו לך ימים טובים מאלה Rנבוני

Rנבוני היי

אני רוצה שתבין משהו... העניין שהוא כן מחזיר אהבה, יום אחד הוא מאוד אוהב מעניק ומפנק ולמחרת הוא מישתנה מיתרחק והופך לאדם קר ומנוכר.אני רוצה להשתחרר אבל אני כבולה בעבותות עבים. אני אפילו לא מצליחה להסביר את זה לעצמי, כאילו אם תישאל אותי מה מצאתי בו לא תהיה לי תשובה אחת הגיונית. האמת שזה היה הרבה יותר טוב בוירטואלי מאשר במציאות אבל אני לא מצליחה לעשות משהו כנגד.אנחנו מכירים כבר 9 וחצי חודשים וכשאני מיסתכלת אחורה תמיד היו עליות וירידות בקשר הזה בגדול הכאב הגיע אחרי שניפגשנו. אז עכשיו הוא כאן ואנחנו ניפגשים ותאמין לי שלא קל לי לצאת מהבית בכל מיני שעות כדי לראות אותו ואז הוא הכי נחמד שבעולם אומר כמה הוא אוהב וכל זה ואז כשאנחנו ניפרדים ומדברים בטלפון הוא מישתנה לחלוטין ונהיה מגעיל כלפיי. עד שהכרתי אותו הייתי אדם חזק בעל דיעות משלו וכמובן רצונות, והיום כאילו נימחקה לי האישיות. תבין אני אשת קריירה ומתחתיי יש 75 עובדים שערים היום למצבי חולשה שלי מולו בטלפון, למצבים שאני ממש משפילה את עצמי לפניו ואני יודעת שזה מה שהוא אוהב זה עושה לו טוב העניין הזה של השפלות כניראה. ואתה יודע מה הדבר הכי קשה לי? אני מעולם לא בגדתי בבעלי ומעולם לא שיקרתי לו עד שהכרתי את הבחור הזה בעלי היה החבר הכי טוב שלי והיום אני עושה שמיניות להתרחק ממנו, לא מסוגלת אפילו לישון איתו, והוא מנסה להבין מה עובר עליי וכמובן שלא מצליח. ותודה לכם על המילים החמות אני ממש זקוקה לזה עכשיו.

מבינה אותך..

חמודה..אני ככ מבינה אותך..גם אני נשואה ונמצאת בקשר שהחל וירטואלי כבר שנה..נפרדנו..חזרנו..נפגשנו..נפרדנו..חזרנו..נפגשנו ועכשיו אנחנו אוהבים אך יותר בקטע של ידידים..כי זה קשה עם החיים הכפולים..קשה להרגיש בוגדת..קשה כי הוא רווק חופשי צעיר עם מלא זמן ואני נשואה עובדת בלי זמן..מנסיון..המרחק מכניס את הקשר לפרופורציה..נכון שההתחלה של מרחק מלאה בדמעות עצבות וכאב עז אך זה עוזר לעתיד..אני מצאתי נחמה וכוח עם חברי הפורום הזה..מחבקת אותך חזק חזק..בהצלחה..

דנה551

New member
מאהבת וירטואלית

אני חושבת שאם היית פנויה מבחינת קשר ןלא היית נשואה עם בעל וילדים הוא היה מתייחס אליך בצורה שונה. יש בקשר שלכם הרבה בעיות בעצם שתיים עיקריות אחת המרחק הגיאוגרפי והשני מצבך המשפחתי. פער הגילים בינכם גם הוא שיקול אבל אם האהבה כזו גדולה אפשר להתעלם מהסביבה. אני חושבת שאת צריכה להוריד קצת פרופיל יכול להיות שהוא נלחץ מהאהבה הרבה והתלות שלך בקשר בינכם וזה גורם לו כל פעם לסגת קצת תחזיקי מעמד דנה

אחותי אני כל כך מבינה אותך../images/Emo140.gif

אבל אני כרגע מנסה גישה חדשה מה שהיה היה...

למעלה