לא יכולה לישון

לא יכולה לישון

אז כמו בהרבה לילות אחרים שבהם אני לא ישנה, הנה אני שוב מציפה את הפורומים ועכשיו הגיע תורו של הפורום הזה. ועדיין לא מצאתי תשובה לשאלותיי. ובעצם אולי אלה שאלות שאין עליהן תשובה ברורה. הפעם לא רציתי לדעת מהי אהבה. כי הרגשתי אותה אמנם לזמן קצר אבל בכל זאת מספיק כדי לדעת. רציתי רק לדעת אם אני ראויה לה. אולי אני בעצם לא ראויה לה. הנה, עובדה שאני שוב לבד. וחושבת אם כדאי להמשיך ולהאבק. או להשלים עם העובדה שנולדתי לחיות בבדידות נצחית. להיות נטע זר ואפילו במקומות שטוב לי בהם. מפחדת להעלות על הכתב את המחשבות הנוראיות יותר שעוברות לי בראש מתוך ייאוש. ולעזאזל, נמאס לי כבר מחיבוקים באייקונים. רוצה אחד אמיתי. רעבה לזה. וכבר לא יודעת כלפי מי להפנות את הכעס. רק שלפעמים ממש רוצה לצרוח או אפילו להרביץ למישהו. העיקר להתפרק. ועם זאת רוצה לאהוב. וגם להיות באמת באמת חשובה למישהו. שמעתי שבדידות עלולה להוציא אדם מדעתו. עד כמה אני קרובה לשגעון?

adam33

New member
כנות

כנות היא להפתח ולומר מה שקורה לך בפנימיות שלך ולא " לדפוק" חשבון לאחרים. וכך את כואב לך צובט לך ובמקום להפנים את מוציאה ומדברת על זה ולכן יישר כח על כך

טרהלהלה

New member
../images/Emo99.gif

אל תתיאשי מתוקה את לא משתגעת... רק אנושית. אני לא ממש מכירה אותך כך שקצת קשה לי לתת עצות. מה שאני כן יודעת שהכי קל למצוא דברים כשמפסיקים לחפש. לפעמים אנחנו כל כך עסוקים בלחפש משהו ואז גם כשמצאנו אנחנו לא יודעים את זה כי היינו עסוקים בחיפוש. תהני מעצם הקשר עם אנשים וגם האהבה תגיע...אני בטוחה. וכשהיא תגיע...תהני ממנה...גם כשהיא תכאב(כי לפעמים זו טיבה של אהבה..) ממני באהבה טרהלה לה לה לה לה לה

שם ים

New member
כולנו ראויים לאהבה. נקודה.

אך לא כולנו מאמינים שאנו ראויים לאהבה. כשאדם עובר כל כך הרבה סבל בחיים, הוא חושב שנולד כדי לסבול, וחוסר אהבה זה עוד מכה שמגיעה לו כעונש. ... אך נטו´ש, את לא נענשת. ומגיעה לך אהבה. ואת ראויה לה, כפי שהיא ראויה לך. ואולי עכשיו הרגשת אותה לזמן קצר, אך בפעם הבאה תרגישי אותה יותר. כל פעם את מלמדת אץ עצמך להרגיש יותר. וגם הכעס הוא דרך לומר לעצמך שאת אוהבת אותך. כי את מביעה את מה שאת מרגישה. לא תמיד מתאפשר לנו לומר ולהביע את מה שאנו רוצים, כי לפעמים המחיר עלול להיות יקר. עכשיו את מביעה. כנראה שאת בוטחת בעצמך. אוהבת מאוד מאוד.. שם ים.

למעלה