לא יכולה לישון...

Hammerfall

New member
לא יכולה לישון...

אי פעם קרה לכם שכל העייפות נגוזה לה ככה פתאום לאחר שמקודם התמוטטתם ועכשיו כל מה שיש זה המון המון מחשבות שמתרוצצות בראש ולא נותנות מנוח? אז אני יודעת שזה לא קשור כל כך לפורום משחקי תפקידים, אבל מה אם אני אגיד לכם שהמחשבות הן למשחקי תפקידים?! מחשבות על הרפתקאות, על שיפור הדמויות הקיימות ועל העמקת הדמויות הקיימות... הבעיה היא, מה עושים עם כל המידע והמחשבות הללו? אתה הרי יודע שאם תכתוב את הכל אז אחר כך הם לא יתחברו לך וזה לא יהיה הגיוני... חוץ מזה לי אישית אין בכלל קבוצה שבה אני משה"מת ולה להעביר את כל ההרפתקאות והרעיונות שצצים לי בראש, אז מה עושים? רושמים את זה באיזו מחברת עבה ושוכחים מזה עד היום הרה הגורל שבו אני אתחיל להעביר הרפתאות שנית לקבוצה אומללה וחסרת אונים? האם זה יחס הוגן לכל הרעיונות שהפריעו את מנוחתי זה לילה לא יודעת איזה במספר? או האם כדאי לשתף את המחשבות עם האנשים החביבים בפורומנו הקט, לתת להם לנצל את הדברים שמקננים לי בראש, אך אחר כך מה יערוב לי שהקבוצה לא תדע כבר במה מדובר במקרה והיא תוקם ובמקרה ואני אהיה השה"מ ובמקרה ואני אחליט להשתמש באחד או יותר מהרעיונות הללו... בקיצור 2 שאלות או יותר נכון בקשות לעצות: 1) איך נפטרים מכל המחשבות שלא נותנות לישון ורוצות יחס והתעמקות? 2) מה לעשות עם רעיונות מיותרים שמקננים לך במוח וחבל לך פשוט להדחיק ולהתעלם?

אין כזה דבר רעיונות מיותרים.

1) לא יודע אבל אם את מגלה תודיעי לי
2)ענית בעצמך. לרשום אותם (לעצמך במחברת לעיון בעוד זמן לא מוגדר או כאן לעיון חברי הפורום). חבל לתת לרעיונות להעלם. תמיד יש מקום כאן לרעיונות חדשים

HawkEye3

New member
אמממ

1. תקשיבי למוזיקה או שתשחקי במחשב (לא לקרוא, אנחנו מנסים להפסיק להפעיל את המוח לקצת זמן אני חושב ש MTV יעבוד הכי טוב) 2. מחברת ! בהחלט מחברת קטנה שתשמר בצד.

Thessalian

New member
מחברת ליד המיטה.

יש לי מחברת ליד המיטה, שמדי פעם אני רושמת בה דברים כשאני לא מסוגלת לישון והמוח שלי גועש. מן הסתם, יש לי שם גם עט, עפרון או כל דבר שאני צריכה באותו רגע. יצאו לי כמה קטעים מאוד טובים במהלך השנים, דווקא. השיר שלי לאמא של אנדר, למשל (דבר ישן ומשעשע, לטעמי).

Thessalian

New member
לינק (פרסומת עצמית לא סמויה בכלל)

זאת היצירה, שנמצאת בדפיוצר שלי בבמה חדשה. תגובות יתקבלו בברכה, בייחוד אם הן חיוביות

DIDGIN

New member
זה בסדר

אם היה משהו מעניין בדפיוצר שלי גם אני הייתי מפרסם אותו בלי בושה. כבר עשיתי את זה פעם למען האמת

Nihau

New member
MHO

1. משפטי זן ושיטות מדיטציה להרגעה 2. אם הם רעיונות שמרגישים לך מיותרים זנחי אותם, אם הם מרגישים לך מעניינים רשמי אותם.

BlackCuty

New member
מקלחת קרה תמיד עוזרת לי להירדם...

גם לי זה קורה ולפעמים זה ממש מעצבן אותי. אומנם אני אצטרף גם כן לכל אלה המציעים מחברת. אני למשל אוהבת לעיין מדי פעם במחשובת שהעברתי לדף. דווקא כשאני כבר במצב צלול אני מוצאת בהם הרבה יותר עיניין מאשר שנתתי להם בלילה...

Thessalian

New member
מקלחת קרה דווקא מעירה אותי.

בעיקר כי זה קר. וכי החתול שלי מצחיק אותי תוך כדי.

HawkEye3

New member
עיזבי את זה שאת מתקלחת עם החתול שלך

(שזה כבר מעלה שאלות), איך הוא מסכים להתקרב למים ?

Thessalian

New member
LOL - לא בדיוק.

החתול שלי לא מתקלח איתי. הוא פשוט יושב על השטיח בחדר אמבטיה, מתכרבל ונרדם. אבל הוא נורא אוהב מים... לא ברור למה. בכל פעם שמישהו פותח ברז בבית, תוך שלוש שניות יש שם גם אריסטו (החתול). סתם טיפוס כזה.

HawkEye3

New member
נשמע משונה

מצד שני יכול ליהיות שהוא צמא (בדקת את הקערית ?) החתולה שלי מתה מפחד מהאמבטיה גם כשזו יבשה ! אבל חוצמזה (ומהשריטות) היא בסדר.

BlackCuty

New member
כלל לא משונה

החתול שלי למשל חובב אסלות. ואוהב לשחק עם המים ששם.

למעלה