לא יכולה לישון

michaly43

New member
../images/Emo24.gifולך אני יכולה לתת רק חיבוק

אין לי את הנסיון הזה אז בטח לא אוכל לתת לך תמיכה אמיתית, ואת האמת מפחדת להגיע למצב כזה. אך ממה שקראתי, אם כל הכאב שאת חשה, אדם שניפרד מחברו , אהובו, בטלפון,הוא אדם פחדן,שאינו יכול להסתכל לך בעיניים ולאמר דברים כמו שהם. ניצול ריגשי, לתועלתו האישית, וחוסר החלטה-אדם כזה לא שווה שתיבכי בשבילו. אני יודעת קשה לעשות מאשר לאמר, במקומך לא הייי מחכה לטלפון, להיפך הייתי מנתקת עצמי ממנו. לגבי משפחתו עם היית קרובה אליהם-תעשי לפי מצפונך. צר לי שאת עוברת משבר כזה, וכרגע את חלשה באופן ריגשי, ונכון שמעצבן לשמוע שהזמן יעשה את שלו, לצערי זה נכון. אין לי שירים, ואין לי שום מעשה קסם שאוכל להעביר לך, כדי שתרגישי טוב יותר, רק
ואוזן קשבת. את חזקה, את מסוגלת להתגבר עם תתני לעצמך.....

angel151

New member
דרו חמודה הייתי רוצה רק לשאול אותך

מה שתפס את עיני זה המשפט הזה: אשים לב טוב מאוד איך הם מדברים על פוטנציאל נישואין.. האם יש דבר כזה עוד בתחילת קשר? או אחרי זמן מסויים ואחרי כמה? לדעתי זה נושא שאין כל כך תשובה .. כי יש כאלה שלא בטוחים בכלל במה שהם רוצים ושאלת הנשואים מיד מלחיצה ומבריחה כך שזה שאלה די מורכבת הייתי אומרת ומלחיצה.. כן הייתי אומרת לראות עד כמה הם מוכנים לקשר מחייב או סתם סטוצים .. או קשר לא מחייב.. למרות שדי קשה לדעת כי יש כאלה שחקנים טובים.. מכבי פרייר על ידם..

הזכיר לי אותך..להיות טובים מידי?

כתבה את זה בחורה בפורום אחר להיות טוב: בזמן האחרון אני נורא מבולבלת, לא יודעת כבר מי אני, למה הפכתי, לא יודעת בכלל מה אני רוצה להיות. לא יודעת מה אני רוצה ומצפה מעצמי, מאחרים.. דבר אחד אני יודעת זה שאני צריכה לעשות שינוי שנורא קשה לי... הייתי רוצה להיות פחות "טובה" שאני אוהבת מישהו אני נותנת את כולי, ואני לא מדברת רק על אהבת בן זוג..אני נותנת את הנשמה, אבל תמיד מרגישה שדורכים עלי, שלא מעריכים, שפוגעים. אז אולי לא מגיע לכל אלה שאני אוהבת שאהיה כזאת טובה , אולי גם אני צריכה להיות כמוהם? לא להעריך, "לדרוך".. אני מנסה לשנות את זה אצלי , אבל אני לא מצליחה, ולבנתיים זה פוגע בי, כי אני נותנת את נשמתי ורק נפגעת בחזרה.. גם באהבה, גם בידידות...בהכל. זהו רק רציתי לפרוק את המחשבות.. האם גם אתם חושבים ככה לפעמים? האם באמת עדיף להיות רע כמו שאומרים: רשע וטוב לו צדיק ורע לו? לפעמים זה כל כך נכון אבל אני הגעתי למסקנה שלי בעצמי שהיא : אני אהיה מה שאני כי לשנות או להשתנות לא נראה לי מי שרע שיהיה מה שהוא זה לא אומר שאני צריכה להיות כמוהו אבל לא יזיק קצת ללמוד את החיים ולזרום כמו כולם להיות פחות "טובים מידי" אם יש בכלל דבר כזה.. ולך דרו- שתהיה שבת יותר נעימה וקלה מזל

דרו

New member
לאט לאט

אני יודעת שהוא ניצל רגשית...ואני רוצה להפרד מהר מהטראומה... אני תוהה מה הוא עושה - אבל אסור לי לתהות... אח, אני אנסה לפוש מול הטלוויזיה... ואחזור לפה יותר מאוחר.

danaa12

New member
להיות רע טוב

מזל היות ואני נמצאת בפורום בפעם ה-1 רציתי להתיחס לכתבה שצרפת מפורום אחר בחיים אין שאלה של להיות "טוב" או "רע" לדעתי גם לא נוכל להגדיר טוב או רע באופן זה או אחר אדם בדרך חייו עובר לא פעם אכזבות - לא הובטח לנו שהדרך תיהיה קלה או קשה כל אחד מאיתנו עבר משברים ושמחות וכל זאת על מנת להעריך את הימים הטובים שלנו והשמחים אישית אני מציעה לראות שאני מי שאני והכי טובה שאני ולמי שקשה עם זה - וכאן אני מצותת ידיד ותיק ..."סליחה תזוז אתה מסתיר את הבא בתור...וכל דבר בא עלינו לטובה " לך דרו אני מבינה אותך ורגשית זה לא קל שבת שלום

ש י ר ט ל

New member
אל מה את הכי מתגעגעת?

מזמן לא ביקרתי בפורום ועוד לא הספקתי להשלים אל החסר
בהודעה שכתבת למעלה לא אמרת בעצם אל מה את הכי מתגעגעת. אני דווקא ראיתי הרבה דברים שיחסרו לו ושהיו אמורים לגרום לו להתגעגע אם את היית נוטשת אותו. נכון שזה נורא עושה לנו טוב לעשות טוב לאחרים
, אבל כדי לכמוה או להזדקק כל כך למישהו ולרצות לחלוק איתו את שארית חייך, היו בוודאי גם כמה דברים טובים שאת הפקת מהקשר ביניכם. לפעמים זה עוזר לעשות קצת סדר בראש, לחשוב על הדברים שאליהם אנחנו מתגעגעים הכי הרבה, הדברים שעשו לך טוב ולאו דווקא הדברים שאת עשית למענו. איכשהו נראה לי שיותר קל להתמודד עם אובדן של דברים מוגדרים מאשר עם תחושה כללית של דכדוך ועם ההרגשה שאיבדת "עולם שלם" ברגע. בדרך כלל פרידה מלווה בתחושת ריקנות. פתאום יש לנו "חורים" בסדר היום שלנו, שעושים לנו גם חורים בנשמה. לדעתי זה קורה גם לצד שיוזם את הפרידה. אבל כשאנחנו ננטשים, התחושה הרעה של הנטישה מעצימה את תחושת הריקנות. אולי כדי להחזיר לדברים את הפרופורציות הנכונות, תנסי לראות את היחסים ביניכם בעיניים אובייקטיביות. אחרי הכל, נראה שהוא המפסיד העיקרי כאן.

דרו

New member
וואו

היתה אינטימיות גדולה - היתה קרבה והרבה שיתוף...ולא הייתי לבד. אני לא ממש מצליחה לאכול כבר מיום רביעי וזה לא טוב - אני משתדלת לשתות. אהבתי...ואני לא מצליחה להבין איך הוא לא מתגעגע נורא ואיך הוא לא מתקשר לפחות לבקש סליחה על זה שזרק אותי ככה בטלפון...ועדיין מתלבטת אם אי פעם אהב ומתי החליט ואם לא הייתי הטריגר - ובעצם ...מה זה משנה ?

ערב טוב דרו

זה קשה וזה מתסכל אין מילים איו כמעט אדם ביקום שלא חווה אהבה נכזבת ואין זה מנחם מותר לך לכאוב ולכעוס אפשר רק להגיד לך שכל יום מכאן והלאה יהיה לך יותר קל תדעי לך דבר אחד לחתוך זאת הדרך הטובה ביותר לדעתי לסיים קשר זה קר וזה מנוכר אבל כל דרך אחרת תמשוך את הכאב יותר ויותר כל טלפון וכל קשר בשלב זה יתן לך תיקוה שאולי בכל זאת ואלה תהיינה תיקוות שווא דרו, יש דברים שצריך לקבל אותם כפי שהם לא פייר לא הוגן נראה לי שהוא עשה לך טובה גדולה את בחורה צעירה שרוצה להתחתן ולהקים משפחה מגיעה לך שלם דרו, מה שרואים מכאן, לא רואים משם הוא לא חייב להיות רשע הוא מפחד ממיסוד הקשר בדיוק כפי שאמר לך אני וחברותי מסתובבת תקופה ארוכה בעולם הגרושים גרושות רבים הם הגרושים והגרושות שמפחדים הפחד הזה לעיתים רבות משתק הוא חזק יותר מהרגש חמודונת אל תשכחי אותנו כשהשימחה תחזור לחייך....תכנסי לספר וליל מנוחה

ש י ר ט ל

New member
לא להיות לבד

זו לא דרישה גדולה מבן זוג. כל קשר שמתחיל לקבל קביעות כבר נותן את ההרגשה שאת לא לבד. אז יש סיכויים טובים שתמצאי לו תחליף
ותני לזמן לעשות את שלו כדי לבנות את האינטימיות והקרבה עם האדם המתאים.

האלי

New member
חשבתי על מילים חכמות לומר לך

אבל נראה לי שהמילים הנכונות לך עכשיו הן מילים חמות ולא חכמות. אולי ביום אחר אפשר יהיה לדבר מילים חכמות. אבל עכשיו צריך רק להחזיק ולשרוד. לעבור עוד יום. רק עוד יום אחד. רק את הרגע הבא דרו. יעזור אם תדעי שאת לא לגמרי לבד? שיש לך פה חברים. גם כאלו שאת לא מכירה, ששולחים לך יד תומכת ברגע הזה כשרגלייך כושלות? כי הם פה, ואיכפת להם ממך. אני מבטיח שהכאב יעבור. שלך, האלי.

למעלה