לא יכולה לישון

דרו

New member
לא יכולה לישון

אני לא מצליחה לישון יותר. ניסיתי - וכנראה נרדמתי בסביבות חצות, אבל עכשיו כואב לי וקר ואני ערה. חברים שלי - נפלאים ותומכים מצלצלים אלי, החתולים שלי מבלגנים את הבית ואני נותנת להם - מה שלא איפשרתי כשא' היה פה, כי הוא שנא באלאגן, ועניתי לשני אנשים בקופידון. אני לא יודעת למה נכנסתי לשם - אני עדיין פצועה ומדממת - אבל אולי רציתי לראות שיש אנשים. לא כל כך הצלחתי לאכול מאז יום רביעי בצהרים ומה שאני כן מצליחה הגוף שלי לא ממש מקבל. דמיינתי שהוא מתקשר ושואל לשלומי ככה על מנת להשקיט את המצפון שלו ועניתי בדמיוני המון תשובות...אמיתיוית, שסועות ובכולן סיימתי ב'אני לא רוצה לראות אותך, לשמוע אותך ולדבר איתך' . באחד התסריטים הוא עונה לי "אם זה מה שאת רוצה" ואני עונה "זה מה שאתה רצית ויצרת" אני גם אומרת שם שאיך זה שאיש ששנה מהחיים שלי הקדשתי לטיפול נפשי ורגשי בו בעט בי כל כך רחוק וכל כך חזק, ושאני כבר לא יודעת מה יותר חזק - ההלם או הבעיטה... ואני היום יודעת שכל המשברים הקודמים שהיו - היו פשוט סימן...כי מי שנמצא איתי שנה או כמעט שנה ותמיד אומר כמה טוב לו איתי ולא מסוגל לשמוח על הרעיון שנהיה באמת יחד - סימן שטוב לו בדיוק ככה - שאני במקום של בדיוק מה שנוח לו - וכל מצב של מחויבות או הולכת הקשר הלאה - ... והעצוב שהוא נפרד ממני בשל אותם דברים שאמר מההתחלה...הוא הגשים את הנבואה של עצמו - וכנראה שמכיוון שראה שככה במשברים הקטנים אני לא הולכת...מה...דרו עשויה מברזל ומפלדה ושום מכשול לא ירתיע אותה ואת הנכונות לתת וללטף אותו לפני השינה, (וזה ממש מה שהייתי עושה, כל פעם, מלטפת את כל גופו עד שירדם)- אז הדרך היחידה היא לבעוט בה כל כך חזק ...ולשרוף את הגשר וזהו...הפחד הנורא שלו ממחויבות ניצח - רק בדרך פצע שניים. התרסתי לעומתו שאני רוצה להתקשר לאמא שלו ולהפרד...אני לא נוהגת להיעלם מאנשים. הוא נלחץ וצעק עלי. אמא שלו הרי רצתה שנתחתן. הייתי מלטפת אותו לפני השינה ואז הולכת לישון בחדר אחר כי השינה שלו היתה קלה והוא טען שאני מפריעה לו בנחירותי לישון...הוא נשאר במיטתי ואני הלכתי לישון על מזרון בסלון...כל לילה...אה, ואצלו? הוא נשאר לישון במיטתו ואני הלכתי לישון בסלון... אבל מה, כמו שאמרנו...אני עשויה מפלדה...אבל גם לפלדה יש את היכולת המגבלת שלה - וכרגע אני שותתת מבפנים. היום יהיה יום שישי. הוא היה אמור להיות איתי סופשבוע - ולא יהיה ואצטרך לעבור את זה בלי להישבר. בלי לחכות לטלפון - בלי להישמע לאצבע העקשנית שלי שמנסה חייג את המספר. איש כזה..שרק לפני שבועיים אמר לי שאני עושה אותו מאושר - ורק ביום רביעי שעבר היה פה והיה נראה שטוב לנו - ורק ביום שבת בא והיה...פתאום מוציא קלף שבכלל לא ידעתי שישנו בחפיסה. ועכשיו אני בוכה.

מצוטטת

New member
אם לא מה שכתבנו לך עד כה, אז אולי

זה יכול לעזור? בצער לא רב, ביגון לא קודר =========== מילים: חנוך לוין לחן: מתי כספי אני זוכרת אותך, זוכרת היטב, בצער לא רב, ביגון לא קודר, וככל שהזמן מוסיף וחולף, הצער לא רב, היגון לא קודר. אני חושבת עליך ואינני בוכה, הצער לא רב, היגון לא קודר, חיי מתרחקים מחייך שלך בצער לא רב, ביגון לא קודר. בצער לא רב, ביגון לא קודר, כי הזמן את העצב ליד המתים קובר. סלח לי אם אינני מאוד עצובה, הצער לא רב, היגון לא קודר, עלי להתכונן לעצב הבא, בצער לא רב, ביגון לא קודר. אני שוכחת אותך, שוכחת היטב, בצער לא רב, ביגון לא קודר, וככל שהזמן מוסיף וחולף, הצער לא רב, היגון לא קודר. בצער לא רב, ביגון לא קודר, כי הזמן את העצב ליד המתים קובר.

*יערית

New member
בוקר טוב דרו....

כ"כ מבינה מה שעובר עלייך.... החוסר תיאבון..המחשבות שרצות במידה והוא יתקשר.. להכין אפיזודה מראש במידה ויתקשר... אולי וזו רק אני שמדברת..האני שלי מהעבר. שאמר לי "למה לי לשאת את כל הכאב לבד?" הרמתי טלפון וביקשתי שיקשיב רק לכאב...שיתן לי להוציא את כל מה שאני חושבת שיתן לי לא להשאר ללא תשובות..שיתן לי להתרוקן..לצעוק ..לבכות... ואחר כך לומר שלום ולנתק.....אומרת שכמה פעמים שעשיתי זאת הוא הגיע באותו ערב בכדי להרגיש"גבר"..בכדי לגרום לי להיזדקק לו שוב ושוב...תחושה שבדיאבד רק לאחר מעשה הבנתי...רק היום במקום שבו אני נמצאת אני יכולה להבין את מה שעבר עליי...זוהיתה בהחלט אהבה עיוורת..היא איבדה ממזמן את הטוב..ואני שרוכה אחרי תמונות העבר.. עד כאן נישפכתי לרגע בכדי לומר לך הייתי שם...יצאתי אחרי שנתיים טובות אך כואבות... אז אם הרעיון שלי מצא חן בעינייך{ואני יודעת שלא כולם יערית} תעשי זאת לא מתוך מחשבה שיחזור אליך או לקבל את רחמיו.. אלא לרוקן בפניו....להעביר לו את הסבל שעובר עליך.. להרגיש פתאום ריקנות..ולנתק את הטלפון....ללכת לישון טוב... ולקום בנחישות להמשיך בחיים... כי החיים ממשיכים ואהבה מוצאים!

רות 2

New member
דרו בוקר מקווה שאת ישנה קצת

עכשיו...... מילים ושירים ועידוד עוזרים במעט ...... ולפעמים באמת הזמן עושה את שלו ........... צאי ובלי עם חברים אל תכנסי לשבלול של עצבות (לא בטוח שהוא שווה את זה) החברה מגרושים גרושות נפגשים היום במועדון מוזה בנתניה אולי גם יערית ורד יהיו שם????? אולי תצטרפי תכירי ימבה של אנשים חמים שהיו שם ... במקום שאת נימצאת היום קומי החיים ממשיכים לזרום פרגני לעצמך באמבטיה טובה ,שופינג קטן לעצמך התלבשי יפה ושימי לב לדברים הקטנים שבחיים ........ חייכי העולם יחייך אליך יהיה בסדר ...........רק טוב

angel151

New member
דרו חמודה את כל כך כואבת ואני

מבינה אותך.. את מראה לי מראה את עצמי . גם לי היה קשר כזה .. אבל ברגע שאמרתי את מה שהוא גרם לי . שפכתי את הכל נרגעתי.. כי הבנתי שהוא לא שווה שאני בכלל ימשיך לבכות עליו. אם את מרגישה צורך לעשות זאת תעשי! מתוקה אני חושבת שאין לך בכלל חשק ללכת למקומות בילוי בימים אלו כי את מתכנסת בתוך עצמך בבדידות בלבד .. אבל הבנתי שיש לך גם חתולים.. אז תראי כמה שהם אוהבים אותך ללא תנאי ותמיד ישארו איתך. תעשי לך משהוא חם, אמבטיה טובה, ועוד פינוקים שאת אוהבת.. כתבי לנו בפורום ( הכתיבה גם משחררת) גם לי הוא אמר בשיחת טלפון - לא חושב שאני מסוגל לקיים קשר עכשיו קשר אמיתי כי אני לא בנוי לזה .. אחרי ים הבטחות מצידו.. האמיני לי את תראי שרק הרווחת עוד זמן מה אני בטוחה שאת תצאי לך מהבית ותראי שזה לא סוף העולם.

*יערית

New member
נשמונת רותק'י.....

אני הערב לא מגיע מוזמנים למקות אחר
אבל בהחלט יש לה מקום להגיע בכדי לפגוש אנשים... מ-ק-ס-י-מ-י-ם!
דרו תשמעי לרות...היא בד"כ יודעת מה היא מדברת
{רק כשהיא מדברת על רות..ולא אל רות}

r e d head

New member
ורות????

רק שלא נראה לי שדרו צריכה חבורת גרושים עליזה בחייה

על גרושים ורווקים

מכאן אפשר בהחלט לחזור לדיון ההוא.. שהיה אז... קשר של גרושים עם ילדים ורווקים, אפשרי או לא. ולך דרו

רות 2

New member
רדוש............. מה שחשוב.........

אנשים נחמדים ,חמים...........באמצע הדרך אבל אולי את צודקת ??!!

*יערית

New member
שימי ../images/Emo23.gif...

שלחנו אותו מסר כתוב באותה שנייה
אין אין עלייך ילדה מקסימה}{

r e d head

New member
יערית...

למה סימן שאלה, חבורה עליזה זאת חבורה שמחה ובקשר למה שכתבת העיקר זה באמת שימחה אבל בת האיכר יותר חשובה במקרה זה!! אני לא אוהבת צדקנות מוגזמת אם רוצים לפגוש חברה חדשה ושמחה יש עוד מקומות שיש בהם רווקים בגילה זה צחוק הגורל שהיא תפגש דווקא עם גרושים....את רוצה לעשות לה טיפול בהלם???

*יערית

New member
פיספסתי אותך....

אני בהחלט לוקחת על עצמי לעשות לה טיפול בהלם
מבטיחה שהיא לעולם לא תרצה לעזוב אותנו..
{מצטערת על האסימון שירד לי רק עכשיו}

דרו

עכשיו שהכל כל כך טרי את בוכה אז תבכי ותצעקי תוציאי את הכל אף מילה שנאמר לך כאן בודאי לא תעזור לכן שולחת לך חיבוק גדול וממתינה איתך לשמש שתזרח עלייך מחדש

דרו

New member
אתם אנשים נפלאים שגורמים לי להתרגש

ישנתי קצת - והלכתי לעשות סידורים ופתאום בכיתי באמצע הבנק. יש לי בעיה...הוא קרין בקל ישראל - ופתאום הרדיו הוא אויב שלי - אני יודעת למשל שעכשיו הוא משדר בקול המוסיקה, ולא יכולה להדליק. אז אני אכוון את כל הרדיואים בבית לגלי צהל, ואקווה. התחושות אחרות עכשיו הכעס הלך ועכשיו זה בכי חזק - וכאב על שסיים כך...ההורים שלי נפלאים. ב- 4 וחצי בבוקר כשחשבתי שאני משתגעת התקשרתי ובכיתי נורא. אבא שלי תומך מאד...אבא שלי כועס עליו נורא - אומר שאני רציתי קשר והוא רצה נעלי בית. בזמן דיוני המגורים המשותפים - הוא הציע שאני אעבור לירושלים לדירה משלי והוא יגור בשלו וכו...אני כמעט הסכמתי - ואבא שלי עצר אותי. אני חשה קצת מנוצלת ומאד עצובה - ניצול רגשי היה פה - הוא לא לקח אחריות - ובסוף הפרידה הזו דרך הטלפון. אני לא יכולה לצאת לבלות כי אני חברה ממש לא נעימה עכשיו - אבל אני אולי אסדר את הבית ואחליט שבשבוע הבא אני חוזרת לעבודה מלאה - תלמידים, ישיבות והכל - ואם צריך לבכות אני אבכה אפילו לפניהם -. אני לא חושבת שלהתקשר אליו לחלוק את הכאב שלי עימו יעזור - זה רק יגביר אותו. אשאיר את דף הפורום פתוח. מה שכן, מעכשיו כשאצא עם בחורים - אשים לב טוב מאד איך הם מדברים על פוטנציאל נישואין... חיבוק לכולכם.

למעלה