לא יכולה לוותר....

woman228

New member
לא יכולה לוותר....

אולי לא יהיה מובן, אבל חשוב לי לכתוב.... אני נמצאת במערכת יחסים ארוכה עם אדם נשוי, שבהגדרות ה"יבשות" הוא פרוד...אמנם נמצא מדי פעם בבית, אך גם נמצא אצלי בביתי, או לחילופין בבית הוריו. אני חולמת ומשתוקקת ליום שבו אחיה איתו ואקים איתו תא משפחתי, אך מבחינתו עכשיו, הוא זמן בלתי אפשרי...הוא עוד לא החליט...כבר שבעה חודשים הוא עדין לא החליט..אני כואבת כל רגע בלעדיו, והנושא מטריף אותי...הוא מעסיק אותי יום וליל (למרות שיש עוד מיליון נושאים בוערים בחיי). חשבתי לנקוט בשיטת האולטימטום (אך היא נראית לי אגרסיבית מדי). אולי לעזוב אותו לנפשו עד שיחליט...וגם זה קשה לי. אני מרגישה כאילו אני מכורה לו. הוא כל מה שמענין אותי..ואני אדם עם עולם עשיר מאוד, רוחני..ומוצאת את עצמי מנהלת חיים רדודים למדי מפני שהרבה סימני שאלה מסתובבים בראשי. אני רוצה עתיד, יציב, עם עוד ילדים במשפחה (יש לי שניים משלי), לקום ולישון עם אותו אדם אהוב, לחיות איתו את היומיום... אני פשוט לא יודעת מה לעשות. כבר רבים וטובים אמרו לי "הוא לא יעזוב לעולם את ביתו", אך כל סיפור שונה, האם אני נאיבית? הוא יעזוב את הרכוש הרב שעליו עמל במשך שנים? הוא יבחר שלא לגדל את ילדתו האהובה, ולהיות הורה מרחוק? האם יסכים לעזוב את הכל למען האהבה? ממש התחלתי להיות אובססיבית על מנת לקבל תשובות הבהרה לחיי. איני רוצה לנתק את הקשר, אך גם רוצה להתנתק מסטטוס הפילגש, אני רוצה להיות מספר אחת, זו שרק לה הוא מקדיש את מרצו ואת כל מעייניו. בימים שהוא אינו איתי, אני כאסיר בביתי, פן יעלב מכך שאני נהנית מפעילויות בלעדיו, איני יכולה לתכנן דבר ליום המחרת, כל סדרי היום שלי מתנהלים לפיו...איני יודעת כיצד לנהוג ומה לעשות?? אני אוהבת אותו בכל נים מנימי נפשי...אני ממש אבודה בין התלבטויותי........

אישה יקרה

מנסיון אני אומרת לך, גבר נשוי לא יעזור את הרכוש שלו, ואת המשפחה שלו ,,מה גם שהוא לא החליט כפי שאת אומרת במשך שבעה חודשים... נוח לו המצב הזה כפי הנראה,,,הוא יודע שאת =מכורה= לו כפי שאת טוענת... לכן למה שימהר ? יש לו זמן...אולי באמת לתפוס איזו שיחה רצינית? לא אולטימטום, אבל שיחליט לכאן או לכאן, גם אם הדבר כרוך בכאב, הרי גם ככה את לא ממש מלקקת דבש.

s h o o s h a

New member
להיות מספר אחת

ראשית, לא יכולה לומר בוודאות ונחרצות כי לא יעזוב את הבית בגלל רכוש, בגלל הילדה או בגלל כל דבר אחר. מה שברור הוא שגם לו יש פחדים וקשיים ולכן טרם הגיע להחלטה ובה במידה גם לא בטוח שבבוא היום יעזוב. את? צריכה הרבה מאד סבלנות וידיעה כי האפשרות שבסופו של ענין תצטרכו להיפרד כי הוא לא יעז לעשות את הצעד. בינתיים? תני לאהבה ביניכם לפרוח ומה במידה אל תקברי את עצמך אלא המשיכי בחייך שלך. האמירה נכונה היום ובכלל. ("...בימים שהוא אינו איתי, אני כאסיר בביתי..." "...איני יכולה לתכנן דבר ליום המחרת, כל סדרי היום שלי מתנהלים לפיו...") אחת הטעויות שעושים בזוגיות/ קשר היא שנותנים לבן/בת הזוג להשתלט על חיינו ואלו הופכים להיות תלויים בו/בה וכל קיומנו תלוי בהם. אסור שזה יקרה. אולטימטום? רק יקלקל לך. הוא אולי יבטיח "אחרי החגים" (כדי לרָצות אותך או מתוך כוונת אמת) ולך יהיה למה לחכות. והחגים יעברו ודבר לא יקרה. (כי...משהו השתבש ואז יהיה 'תאריך יעד חדש' וחוזר חלילה). את תתאכזבי אבל תמשיכי לחכות. ואת תיהרסי. חבל ומיותר. מספר אחת? את מספר אחת בחייו! תחשבי איך הוא מרמה את כל העולם כדי להיות אתך הוא אוהב אותך הוא דואג לך. הוא פשוט פוחד לעשות צעד בענין... מה לעשות? לא חושבת שיש מי שיוכל לתת תשובה לשאלה זו. התשובה נמצאת בתוכך. עזרתי? אולי לא. כנראה שלא. ובכל זאת, מקווה שהארתי ולו במעט.

את מספר אחת בחייו!

"את מספר אחת בחייו! תחשבי איך הוא מרמה את כל העולם כדי להיות אתך הוא אוהב אותך הוא דואג לך. הוא פשוט פוחד לעשות צעד בענין... " SORRY לא מקבלת את מה שכתבת שושה... זו אשלייה, ציפיות ותקוות שבסופם להתאכזב... והוא מרמה את כל העולם... לא הייתי רוצה שירמה את אף אחד כדי להיות איתי, ההפך שיצעק לעולם שהוא איתי, שאוהב אותי... הוא אוהב אותך ודואג לך... הכל מרחוק, הוא לא שם ממש כשזקוקים לו... ואם הוא פוחד לעשות צעד בעניין... אולי אולי, כי הוא לא מספיק אוהב... SORRY, זו אשלייה...

s h o o s h a

New member
דעות חלוקות

את ואני רואות את הדברים מתוך עינים שונות והבנה שונה. אם לא היה אוהב, לא היה. ומכאן, שפחד אינו 'תסמין' לאהבה מופחתת. פחד הוא פחד. אשליה? בכלל לא אבל זו כמובן דעתי

לא יכולה להרפות...........

שיניתי לך את הכותרת סליחה!!!! את חייב חייבת חייבת להרפות ולו רק למען עצמך למען השקט הנפשי שלך למען תשקוט סערה בתוכך אין לי ספק שהאיש אוהב אותך אבל תדעי לך שכל גבר הגיוני לא ישים את אהבתו לפניי ילדיו שחררי את הבחור תאמרי לו שאת פה בשבילו אבל שיחזור אך ורק עם הגט ואז.....אם תהיי פנויה תקבלי אותו אני יודע עד כמה זה קשה אבל אל תשכחי לרגע שהמטרה הסופית היא שתהיי מאושרת שיהיו לך חיים יפים ומאושרים הזאב

seeyou

New member
"ממש התחלתי(?) להיות אובססיבית"../images/Emo12.gif

האם יסכים לעזוב את הכל למען האהבה? "אהבה" של מי ? שלו? שלך? דיבוק זה כבר מעבר לשליטה... אם באמת הוא היה דלוק עליך כפי שאת בו מזצן היה עוזב את הכול ומתחיל איתך פרק חדש .. יוסי

meshi4

New member
התחושה שאת

"אישה עם עולם עשיר ורוחני.אבל מוצאת את עצמך מנהלת חיים רדודים".מתסכלת בפני עצמה.גם ההרגשה שלך לחיות כאסירה בבתך.פן ייעלב שאת נהנית מפעילויות בלעדיו. את מודעת לכך: שהרבה סימני שאלה שמסתובבים בראש .ההתלבטויות .הם שלא נותנים לך מנוחה.[על כל אחד זה פועל כך] תפעלי מתוך אמונה בעצמך ובכוחך למענך ולמען השקט הנפשי שלך. את צריכה להחליט או שאת ממשיכה לחיות במצב הזה בהשלמה וללא ציפיות.ובאותו הזמן להמשיך בפעילויות למען עצמך מבלי לפתח בו תלות כזאת שרק הוא הגורם לאושרך. או שאת מתנתקת ממנו עם כל הכאב הכרוך בניתוק.וממשיכה את חייך. בהצלחה.

אמרתי פעם למישהו יקר ואהוב מאוד...

אם רע לי אתך, ורע לי בלעדיך, אני מעדיפה בלעדיך. ככה יש לפחות סיכוי, שיעבור לי.

למעלה