לא יכולה להתאפק

ליבת

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

נורא שמחה בישבילך, זאת התחלה מצויינת, מחזיקה אצבעות שמעכשיו יהיה רק טוב!!! א מ ן!!!!!!!!!

מיכל ק-ש

New member
סאניק

חדשות מצויינות לגבי הרירית
אבל מאיפה צצו פתאום מחיצות ורחם נוסף? אי אפשר היה לראות את זה בכל המיליון בדיקות שעשו לך עד היום? ומה בעצם המשמעות של זה? שמחה בשבילך, אבל גם קצת מבולבלת

יופי יופי ושוב - יופי !

שמחה לשמוע שהצלחת לאלף את הרירית הסוררת מקווה שהמחיצה הוסרה ושהכל תקין עכשיו שיהיה המון בהצלחה

עמית@

New member
הללויה ../images/Emo13.gif

מצטרפת לרומי- 7 ממ´ נשמע כמו חלום רטוב (ורירי
) כל הכבוד סאניקה, זה נשמע ממש טוב- אפילו אם זה לא על כל הרחם- הרי ששם יתכנסו ויבלעו הקטנים שלך- אני סומכת עליהם שידעו לאן ללכת.. שרק ימשיך כך עמית

מסרו לך שחיפשתיך ../images/Emo35.gif

אתמול בערב שוחחתי עם יוסי והוא אמר שאת אצל אחותו. אני אמרתי שתתקשרי מתי שבא לך, אפילו מאוחר. חיכיתי וחיכיתי ומי לא בא
עמיתי
יום נעים. סאני.

עמית@

New member
כששבתי הביתה מאוחר בלילה

מצאתי יוסי מפלבל בעינו וזוכר במעורפל ש"מישהי התקשרה אלייך"... אז בשתיים בלילה זה היה כבר מאוחר מדי
נדבר היום- אני בעבודה בלילה עמית

לילךפ

New member
מחזיקה לך אצבעות

ויאללה שניפגש אצל לויט
מקווה בשבילך שהפעם זה זה. לילך

לילךפ

New member
אני ביום שלישי רק...

אמורה לקבל ואז מחזירה את הארטיקים שלי שנשארו בקור הזה באלישע

לילךפ

New member
בערך עוד 3 שבועות אני שם

אולי יצא לנו להיפגש בכל זאת בהמשך ביי לילך

נועם@בת

New member
יש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif הוכנעה הרירית הסרבנית

אני לא חשובת שאת צריכה לדאוג. הרופא המנתח ראה בזמנו מעין מחיצה שנוצרה מהדבקויות- כך תארת את זה. בטוח שהוא הוריד אותה, זאת הרי היתה מטרת ההיסטרוסקופיה. לא הבנתי מה פירוש כאילו רחם נוסף, אבל גם אני מסתפקת ברירית של הזבע (אני חושבת שקטע אחד שמכוסה ברירית של 5 בלבד לא ממש יפריע). סאנשיין, שיהיה טוב, ועוד יותר טוב, והכי טוב שיש. מחכה ממך לבשורות טובות
נועם

שולחת לרירית שלך המון ../images/Emo45.gif

שתמשיך לגדול לתפארת הפורום .. וב"ה ניזכה לשמוע על הבטא החיובית בקרוב ינשאאאלה ..
יונית החיובית

..נעמה

New member
סאניק סחטיין ../images/Emo68.gif

כיף לראות שהכל מתקדם כמו שרצית. שולחת שפע ברכות לרירית המכובדת. בהצלחה נשיקות נעמה

אז הפעם שבאמת יהיה סאני המצליחה

אני מריעה גם לך וגם לרירית ! המון
שנשמע רק בשורות טובות
מכל ה-
ד.

love joy

New member
שמחה לשמוע שאור נראה בקצה המנהרה

שמחה לשמוע שהשמש שוב מאירה לך. מחכה לך עד הסוף הטוב. LOVE JOY

קראתי רק היום

מקווה שאכן עלית על דרך האבנים הצהובות בדרך לקוסם מארץ עוץ כיפאק היי לדורותי ולריריתה ליאור

למעלה