גוקו!
G Goggle Girl New member 31/10/02 #22 וג´יטה שוב זה רק אני, או שיש היום מספר שווה של גוקו ווג´יטה, אם לא יותר וג´יטה?
S Son Gohan New member 31/10/02 #27 סליחה שאני שואל אבל..... לא הזכרת קודם מבחן שאת צריכה ללמוד אליו? משהו בהיסטוריה? או שאת מעדיפה הסטוריה של DBZ?
סליחה שאני שואל אבל..... לא הזכרת קודם מבחן שאת צריכה ללמוד אליו? משהו בהיסטוריה? או שאת מעדיפה הסטוריה של DBZ?
K king kazabubu New member 31/10/02 #29 אני עושה בגרות בדרגון בול זי אני מרחיב 15 יחידות DBZ וזה ממש מקצוע מגניב
G Goggle Girl New member 31/10/02 #31 וווווהה!! גם אני רוצה! איך נרשמים?!?!?! @_@ שירטלס גוקו... חייבת...
K king kazabubu New member 31/10/02 #32 אין בעיה... עופי למשרד החינוך על הכוכב החמישי ליד כוכב קאי קאי. תבקשי למלא כמה טפסים ותוך שנה של נאמק את מקבלת תשובה אם אתה יכולה לעשות בגרות או לא
אין בעיה... עופי למשרד החינוך על הכוכב החמישי ליד כוכב קאי קאי. תבקשי למלא כמה טפסים ותוך שנה של נאמק את מקבלת תשובה אם אתה יכולה לעשות בגרות או לא
G Goggle Girl New member 31/10/02 #36 לסקול? למה לסקול? למה לא לירות בך קרן אנרגיה? או פשוט לתת לך אגרוף כל כך חזק שיחורר אותך? בבקשה, זה פורום דרגון בול זי, אחרי הכל...
לסקול? למה לסקול? למה לא לירות בך קרן אנרגיה? או פשוט לתת לך אגרוף כל כך חזק שיחורר אותך? בבקשה, זה פורום דרגון בול זי, אחרי הכל...
K king kazabubu New member 31/10/02 #37 סליחה! אני מבקש! הפורום הוא לא כדי לפרוק אנרגיות! אם אתם רוצים לריב אז נעשה את זה בטורניר שיתקיים במפגש פורום שיהיה
סליחה! אני מבקש! הפורום הוא לא כדי לפרוק אנרגיות! אם אתם רוצים לריב אז נעשה את זה בטורניר שיתקיים במפגש פורום שיהיה