לא יכולה להירדם!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא יכולה להירדם!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו נשואים טריים. בעלי נוחר ברמות כאלה שכל השכונה נראה לי שומעת. זה גורם לנו לעיתים קרובות מאוד לישון בנפרד. הוא בסלון או אני בסלון. זה כבר סיוט כי ממש ממש לא נוח בסלון. לישון לידו תמיד מתפתח לעצבים,לחוסר שינה, למרמור ולזה שכל אחד פשוט עוזב את החדר שינה בעצבים באמצע הלילה. אני כבר משתגעת(תראו מתי אני שולחת הודעות..) . לא יודעת מה לעשות. הוא שם על האף פלסטרים שקנינו בבית מרקחת. לא עוזר. הוא קנה תרסיס לפה, לא עוזר. מה עושים???זה פשוט סיוט להיות זוג בלילה. מבקשת עזרה. תודה רבה רבה. אני כבר מיואשת לגמרי.

אצל רופא אף אוזן גרון כבר ביקרתם?

בכל אופן, אפשר להחליף את הספה בסלון לאחת נוחה יותר.

Brunetit

New member
אל תחכי

הזמיני עבורו תור לרופא מומחה - ויפה שעה אחת קודם. יש היום פתרונות מעולים לבעיית הנחירות בלילה, ובין לילה - תהיה לשניכם איכות חיים שלא ידעתם כמותה מאז נישואיכם. ממילא יש כל כך הרבה "פינות" שצריך לעגל בתקופת הנישואין הראשונה, וחבל שבעיה כזו, שהיא בהחלט פתירה ( ע"י מכשיר נשימה פשוט) הגורמת לעייפות מחוסר שינה, לחוסר רוגע וממילא למתיחות מיותרת - לא תטופל במיידי. בהצלחה. למתיחות בין שניכם

גארוטה

New member
זו בטוח לא הדרך

להתחיל נישואים בבריחה מחדר השינה, שלך או שלו, ולא משנה הסיבה. בעלי נחר במשך שנים ומעולם אף אחד מאיתנו לא עזב את חדר השינה למרות שאני מתעוררת מהרעש הכי קטן. דבר ראשון, ללכת לרופא אף אוזן גרון ולדרוש מעבדת שינה. הרבה פעמים נחירות מלוות גם בהפסקות נשימה וזה מחייב טיפול. דבר שני, בינתיים תישני עם אטמי אזניים.

שילה1

New member
בקשו מרופא המשפחה הפניה למעבדת השינה,

בעירי הוא נמצא בטכניון.הקליינט מגיע לשם ללילה לבדיקה,ואז מחליטים על המשך פעולה.יש מקרים שניתוח קטן פותר את הבעייה,ויש מקרים שטיפול כזה או אחר,אחרי שעולים על הבעייה הגורמת לנחירות:עודף משקל,עישון ועד חסימה במערות האף. בהצלחה לך..

למעלה