לא יכולה להירדם

ETTY12

New member
לא יכולה להירדם

ולכן אני פה עכשיו, תראו מה השעה. אני מסתכלת על התמונות שחלקכם הראתם לנו, ואני מקנאה שאתם יכולים לדפדף בהם, אני בטוחה שזה מלווה בהרבה מאוד כאב ודמעות. זה רק מוכיח לי שוב ושוב, שכל אחד מאיתנו מתמודד אחרת עם האובדן הנורא מכל. בתי הצעירה נישאה ב-16.2.1998, ובדיוק אבל בדיוק 40 יום אחרי החתונה נפטרה בתי הבכורה מלכי. שהספיקה להשתתף בחתונה בשארית כוחותיה, ומאז ועד היום לא בתי הצעירה שהתחתנה שזו הקלטת מהחתונה שלה תארו לכם לא בעלי ולא אני לא ראינו את הקלטת, לא מסוגלים. ולכן מי שיכול שיעשה זאת ולא ירפה. למישהי מהחברים בפורום אינני זוכרת מי הזכירה שיש להם אזכרה מחר 7.8.09 , אז שיהיה לכם יום קל עד כמה שניתן.

חיה אש

New member
התמונות עוזרות לי

אני יכולה להסתכל ולסדר אותן יום יום בחלק אני בוכה בחלק אני מחייכת ובכולם אני נזכרת ברגעים שצולמו.. יש לי סורק אבל עדיין לא יודעת להשתמש בו ...אבל השבוע אלמד ואעלה עוד תמונות לי זה "עושה" את זה

חיה אש

New member
עזה 2007

כשהגיע לעזה לראשונה אמר:"סוף סוף אני מגן על הבית"

eaz1514

New member
אתי אני 5 שנים לא נגעתי בתמונות

רק בודדות שהיו גלויות בבית. כל האלבומים נשארו סגורים. קשה לי מאוד להתמודד עם ל הרגעים בבת אחת
שבת רגועה לכולם אילנה אמא של רונן

יפית מן

New member
אתי,ליאת יהי זכרם ברוך../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifים של חיבוקים...

אמש כל כך בכיתי מלראות את הצדיקים והטהורים שנעלמו בדמי ימם,התמונות מאוד קשות לי לראיה ,מיד מציף אותי ים של דמעות בלתי נשלט והענים מיד נהיות אדומות צבע עני כחול אפור כך שהפיגמנטציה של סוג ענים זה מיד נעשות אדומות ואי אפשר להסתיר את הבכי ,ומיד שואלות:מדוע עיניך אדומות מה בכית??למה?כך שאני מסבירה שקלפתי בצל ולכן הענים אדומות,יש מי שמקבל..ויש מי שלא . איך אפשר להגיד שהזמן משכיח??להפך הוא רק מגביר את הכאב חייבת לעזוב הילדים באו ורוצים את המחשב שרק לא יקראו מה שכתבתי.אוהבתותכם יפית סבתא של מאור ילד של אור

גל213

New member
אתי

גם אני לא יכולה להתמודד עם התמונות של מור מאז הוא נדרס למוות לפני שנה ושלושה חודשיים. אבל אתמול הלכתי ועשיתי שרשרת עם התמונה שלו .הגעגועים גוברים מיום ליום והבת שנולדה לי כל כך מזכירה לי אותו כשהיה תינוק. וכמו שאמרת כל אחד מתמודד אחרת. גלית

למעלה