קודם כל לא מהססים ומשתמשים במשככי כאבים חזקים (דוגמת וולטרן, ויוקס וכו') אם הכאב הוא בלתי נסבל הייתי פונה למיון לקבל זריקת וולטרן (פעולה לא נדירה אצל נשות האנדו). לגבי ההמשך- מה עם דיכוי ממושך? גם אם את בטיפולים, לפעמים צריך לקחת פסק זמן ולטפל בגוף לתקופה מוגדרת- הפעולה הזאת יכולה לסייע באופן משמעותי בהפחתת הכאב
כל כך קשה מה שאת עוברת לעזאזל. יודעת שאת מכירה מקרוב את כל סוגי המשככים, לאור המצב שאת מתארת, הייתי מתקשרת לאיש או למישהו שיכול לקחת למיון לקבל זריקה לשיכוך כאבים ועל הדרך עושה גם אולטרא לראות מה קורה שם בפנים. תרגישי טוב
עזבתי את העבודה בבוקר הרגשתי זוועה כאבים ממש חזקים, בבית גיליתי גם שיש לי חום, אז או שאני בתוספת לכאבים הרגילים גם חולה או שהחום נוצר מהכאבים.... אחרי הגניקולוג אני אלך לרופא משפחה. לא יכולה לחיות ככה עוד יום!
דלקת גרום חריפה עם חום וכאבי גוף וכמובן אנטיביוטיקה... אני גירדתי את עצמי מהמיטה עכשיו כדי לחפש משהו לאכול... גניקולוג מבולבל שלא ידע מה לעשות איתי אז שלח אותי לאולטראסאונד וכן... תמשיכי לקחת את המשככים שאת כבר לוקחת.. וכן יש דבר כזה כאבי אגן כרוניים... ואם את רוצה להיות בהריון אז איך אפשר לתת לך גלולות.... אני בבאסה אטומית, כל החיים שלי סובבים סביב רופאים משככי כאבים וכאבים ואם אפשר גם בין לבין להפיל עלי גם מחלות "רגילות" אז למה לא?! שום דבר לא יותר טוב מאתמול רק יותר גרוע... ומקר אותי בעוד יום למחזור שיחסל אותי לגמרי. הולכת לבכות במיטה