פלסטלינה2011
New member
לא יכולה יותר
פרידה
תליתי תקווה למצבי חירום והיום לקחתי אותה. כי היא תמיד גרמה לי לקום, ולא הצלחתי. נכנסתי לשבוע תקוות ואחרי נתקפתי כאב חד. התעוררתי עם מדורת ל"ג בעומר בתוך הקרביים.
חבר'ה יקרים והיקרים לי שיודעים מי הם,
התקופה פה היתה כולל עליות ומורדות- מבריקה..צ'אנס לצאת בלי חשש מבועת המיינסטרים ולהעיז להודות (גם אם אך ורק בוירטאולי) שהגעתי לפמיניזם.
חשוב מאוד להתמיד
אבל אני לא יכולה יותר,
נשמה מרוסקת כמו מיליון עגבניות שעברו בפומפיה וגוף כמו מטען חבלה שמשתוקק להתפוצץ.
עתיד מזהיר על הפלנטה אין ל כ ו ל ם ואי אפשר לברוח ממרחק קצר מול קו הסיום..
אוי ואבוי כמה דם כמה דם,
תנקי את הדם ילדה טיפשה, אקונומיקה לא תעזור לך..פתטית. תשתמשי בחרא, זה מריח יותר טוב מהדם שלך.
נעשה לך אמבטיית קצף של מים קפואים ושחורים.
עם פיראנות.
קירות עם אריחי חרסינה לבנים..המנורה למעלה מהבהבת מסמנת שעומדת להישרף.
פלסטלינה לא נמצאת כרגע. אנא השאירו הודעה והיא לעולם לא תחזור.
אבל יש לי את הצרחות שלה באייפד זה נשמע טוב מעורר תיאבון.
אני אוציא לעצמי את העיניים אם יחסרו לי שני שקל.
התכווצה והחליקה דרך הסורגים, נפלה, האספלט חטף מהלומה. בעמידה המסמרים האלה לא משפדים את המצח.
נמאס להתמזמז עם גן עדן, כל פעם שהיא מתקדמת להציץ היא מגלה שתפרו לווילונות את החורים.
עכשיו היא תיפרד מיקירה בחיים, ספורים אך מדהימים,נדירים..וכמוה הרוסים..לכן לא ישפטו ויהיו מבינים.
בשעה שתקראו כנראה אי-שם כבר במקום טוב יותר.מברכת אתכם מעומק הלב המעוּך, אל תוותרו. תיאבקו, תחדירו פמיניזם לתודעה, תילחמו..תהיו חזקים, אל תהיו כמוני.
חיבוק חזק
P.
פרידה
תליתי תקווה למצבי חירום והיום לקחתי אותה. כי היא תמיד גרמה לי לקום, ולא הצלחתי. נכנסתי לשבוע תקוות ואחרי נתקפתי כאב חד. התעוררתי עם מדורת ל"ג בעומר בתוך הקרביים.
חבר'ה יקרים והיקרים לי שיודעים מי הם,
התקופה פה היתה כולל עליות ומורדות- מבריקה..צ'אנס לצאת בלי חשש מבועת המיינסטרים ולהעיז להודות (גם אם אך ורק בוירטאולי) שהגעתי לפמיניזם.
חשוב מאוד להתמיד
אבל אני לא יכולה יותר,
נשמה מרוסקת כמו מיליון עגבניות שעברו בפומפיה וגוף כמו מטען חבלה שמשתוקק להתפוצץ.
עתיד מזהיר על הפלנטה אין ל כ ו ל ם ואי אפשר לברוח ממרחק קצר מול קו הסיום..
אוי ואבוי כמה דם כמה דם,
תנקי את הדם ילדה טיפשה, אקונומיקה לא תעזור לך..פתטית. תשתמשי בחרא, זה מריח יותר טוב מהדם שלך.
נעשה לך אמבטיית קצף של מים קפואים ושחורים.
עם פיראנות.
קירות עם אריחי חרסינה לבנים..המנורה למעלה מהבהבת מסמנת שעומדת להישרף.
פלסטלינה לא נמצאת כרגע. אנא השאירו הודעה והיא לעולם לא תחזור.
אבל יש לי את הצרחות שלה באייפד זה נשמע טוב מעורר תיאבון.
אני אוציא לעצמי את העיניים אם יחסרו לי שני שקל.
התכווצה והחליקה דרך הסורגים, נפלה, האספלט חטף מהלומה. בעמידה המסמרים האלה לא משפדים את המצח.
נמאס להתמזמז עם גן עדן, כל פעם שהיא מתקדמת להציץ היא מגלה שתפרו לווילונות את החורים.
עכשיו היא תיפרד מיקירה בחיים, ספורים אך מדהימים,נדירים..וכמוה הרוסים..לכן לא ישפטו ויהיו מבינים.
בשעה שתקראו כנראה אי-שם כבר במקום טוב יותר.מברכת אתכם מעומק הלב המעוּך, אל תוותרו. תיאבקו, תחדירו פמיניזם לתודעה, תילחמו..תהיו חזקים, אל תהיו כמוני.
חיבוק חזק
P.