לא ייאמן....

דנה^^

New member
לא ייאמן....

טוב רק הקדמונת ההודעה הזו לא כוללת אף צלולים.. טוב אתמול הלכתי לישון (אחרי שכבר החלטתי שחזרתי לעסק :)), קמתי בבוקר- לא זכרתי אף חלום.. באסה.. דווקא אחרי שזכרתי שוב 2 חלמוות ללילה, אבל שנת הצהרים שלי פיצתה.. הלכתי לישון ב12 והיה לי בהתחלה קצת משעמם אז שמעתי שירים מהרדיו, טוב בכל מקרה- התעוררתי אחרי כל חלום שחלמתי! כנראה שהתעוררתי לכמה שניות, שיננתי קצת את החלום (כדי לזכור אותו טוב לאחרי שאני אתעורר באמת) ונרדמתי מהר מאוד. חלמתי וזכרתי ארבעה חלומות! טוב כשקמתי הסתכלתי על השעון מעל המערכת, השעה היתה 4, החלטתי ששינה של 4 שעות בטח מספיקה לי.. טוב לקחתי פיסת נייר ועט, לא זכרתי את 4 החלומות לפרטי פרטים אבל כתבתי את הנושאים שלהם עליה באיזו עט.. העט הפסיקה לכתוב אז לקחתי צבע חום.. החלטתי שאני אנסה לזכור יותר את החלומות אחר כך ומקסימום אם לא אני אזכור את מה שאני זוכרת מהם. טוב בכל מקרה, הלכתי לשרותים ומעל לכיור יש לנו מראה קטנה, והסתכלתי בה והיה איזור בשיער שלי שהיה ממש דליל! לא הבנתי למה, אז כנראה שמצאתי איזה תירוץ.. אני גם חשבתי שאני אעשה אח"כ שביל באלכסון או משהו כדי שזה יסתיר את זה.. הדבר הבא שאני זוכרת הוא שהתעוררתי, הסתכלתי באותו שעון שמעל המערכת והשעה היתה 3.. אבל לא קמתי ב4? התעוררות כוזבת.. חמישה חלומות ב3 שעות!! מדהים!! אף פעם לא זכרתי כל כך הרבה (טוב אם להיות כנה אני כבר לא זוכרת את כל החלומות.. אני זוכרת את ההתעוררות הכוזבת + 2\1 חלומות.. גם בקשר לנושאים שכתבתי על הדף, אני זוכרת שנושא אחד (כתבתי אותם ממש בכלליות) היה מוזיקה, והשני היה יצירה והיו 2 חלומות שקשורים אליו, את הנושא השלישי הכתבתי אני לא זוכרת. האמת.. אני לא כל כך מסתמכת על הנושאים האלה שכתבתי כי למרות שכשכתבתי אותם זה נראה לי הגיוני, באחד מהחלומות שאני זוכרת היינו בטיול.. לא ממש קשור ליצירה נכון? בכל מקרה אחר כך כשחשבתי על זה, חשבתי על ההתעוררות הכוזבת.. חשבתי על זה שבאסה שלא הבנתי שזה חלום, ואז נזכרתי- בדיקת המראה! כנראה שלא הבנתי את זה כי ציפיתי לראות את עצמי בצורה ממש שונה, אבל בכל זאת מוזר הקטע עם השיער.. בכל מקרה אני מוחקת את "להסתכל במראה" מתוך הרשימה שלי של מה לעשות בחלום צלול, כי למרות שזה לא היה חלום צלול זו היתה בהחלט הפעם הראשונה שהסתכלתי במראה בחלום וכנראה שאני אראה אותו דבר.. בכלופן, אני אזכיר למוח שלי קצת מהן בדיקות מציאות כדי לעזור לו לעזור לי להבין מתי אני חולמת :)

oren_b35

New member
יפה!!

המשיכי ככה! בקרוב מאוד יהיה לך חלום צלול...אני גם הייתי בשלב הזה החלומות הצלולים יבואו לך בטבעיות מאוד מהר...עוד לפני שתרגישי

../images/Emo39.gif חבל שאצלי זה לא ככה....

יש לי בעיה רצינית עם בדיוקות מציאות, לא רק בקטע של לעשות אותן במציאות, גם כי אני ממש לא מזהה דברים משונים בחלומות שלי, רובם כל כך אמיתיים ואני מצליחה לעשות הכל {לקרוא, לכתוב, להפעיל דברים, להיסתכל במראה...) היום למשל חלמתי על דינוזאורים, בהחלט לא הגיוני שיסתובבו בית של חברה שלי דינוזאורים נכון? נכון! בחלום עצמו ידעתי שאני מדמיינת אותם. דמיינתי טי רקס עולה במדרגות לכיוון החדר ורצתי להיתחבאות במיקלחת, הצצתי וראיתי שחברה שלי עומדת ליד הדל וידעתי שהיא לא תיראה את הדינוזאור, כי זה רק הדמיון שלי, רק אני רואה אותו. אני מקרה אבוד...
והחלומות הצלולים כניראה לא ממהרים להגיע אלי...
פרינסס---,--´-{

oren_b35

New member
אני ממש..

לא צריך לעשות בדיקות מציאות, אחרי כמה זמן שאני כותב יומן חלומות ההכרה שאני חולם באה לי בטבעיות...אף פעם לא עשיתי בדיקות מציאות והיו לי כבר די הרבה חלומות צלולים..

דנה^^

New member
:)

גם אצלי זה היה ככה בתקופה שכתבתי יומן חלומות, כנראה שהזיהוי אבד כשהפסקתי איתו.. לא נורא, המחברת + עט עכשיו נשארות ליד המיטה וכל פעם שאני אקום אני ארשום לפחות כמה נקודות מהחלום בלי להתעצל :)

למעלה