לא ייאמן

יערית

New member
שאני אפצה?

שאני???????????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחח אני בורחת מפיצויים כרגע,אני רק מוכרת!

יערית

New member
עשית לך את זה כי....

ישתבח שמו סוף סוף תשמעי אותי מקטרת מהצד השני

יערית מבינה את המקום שלך אבל...

אל תשפטי את המקום כלא מעניין כפעם ולמה? כי את עסוקה, מלאה ובמקום אחר ולכן מה שרואים מכאן לא רואים משם ואומנם אני גם במקום שלך אבל מודעת לעובדה שכאן לא השתנה דבר אלא אנחנו וזה המקום לא לשפוט ולעשות השוואות מה קורה עכשיו ומה היה פעם כל פעם שמישהו מהחברים צומח או מאושר נכנס לכאן ומבקר את הבית הזה כלא מעניין ולא נראה כפעם ושוכח שפעם זה היה כל עולמו אז נכון בא לך ולי לדבר אז דברנו...

יערית

New member
תודה לך על ההארה../images/Emo6.gif

לקחתי לתשומת ה
את הדברים שלך,אבל כלל לא שפטתי אף אחד,ההפך הוא הנכון,את יודעת כמה שנים עברו עד שהגעתי עד הלום? תתחילי לספור

../images/Emo57.gifשיהיה בכייף יערית../images/Emo57.gif

ואת יודעת מה? כשלא מרגישים צורך להיות פה זה סימן שאת במקום לגמרי אחרי ושאין צורך לפרוק..להיות..לתמוך.. העולם שלך השתנה... לדעתי את תתגעגעי... ואני אלייך...סה לה וי.

יערית

New member
אבל אני עדיין כאן ../images/Emo8.gif

ממקום אחר ובטח לפעמים עוד ארצה לשפוך,תודה מותק,מקווה שאצלך הכל שפיר

מצוטטת

New member
בטח, בטח ייאמן........

המלא צ'רצרים מצחיקים מצ'וטטים עשה לך ת'חשק..........יכולה מאT להבין לך
זה היה פם, לא כזה מינזמן {היבנתעי לך ת'חכימה של ה-ד'לרמיזה
} אז מתנ3לת.........
אני עסוקה בדייטים)))))))))))))) ונטולת פנאי ומצב
, נטולת הומור מתי רוב3ת לי מעוקה שכזותי ודפקא בחיי ניסיתי בשבוע האחרון למשוך ת'ע3מי ק3ת מחוצה לזה
מה שלא מונע ממני להגיד.........
פAפריקה שמן שום וזעתר ושרק ימשיך לך ככה........

יערית

New member
לעזור לך

עם הדייטים?
אני פעם גם הייתי יפה וצעירה
תודה על הפירגונית אחותי,אני רוצה שימשיך וישתפר

האאאאאא

יפה ליק ככה להיות סמוקה ומסופקה... ני יודעת שכשזה "נגמר" זה קצר... צ'יצ'אק כזה... ויש לזה רטט וריארקציות ארוכותתתתתתתתתתתתתתתתת... ני יודעת זה מעצים, זה ממלא, זה מדהים, זה טוב... אבל למה על הלב ???? לא חארם? {תנח'מש עליק אח'תי...}

יערית

New member
איזה כייף לקרוא לך מהסוף../images/Emo6.gif

כשעובדים מהלב,כשאוהבים מהלב,כשנותנים מהלב, מה את רוצה שאני אכתוב-ריאות?לבלב?כבד? חחחחח
מרסי בוקו (למה אין תודה במרוקאית
)

סתם..

כי אני מאמינה.. שאורגזמה אפשר להשיג לבד גם..<ולפעמים טוב יותר..גבוהה יותר חזק יותר..>

יערית

New member
מממממ

אני מאמינה שלבד אפשר להגיע לאורגזמה טובה,אבל יחד היא הכי טובה <בעיניי> כמובן,אבל אורגזמה מהמקום שעליו דיברתי זה משהו אחר לחלוטין, זה כל היום משחקי חיזורים באהבה עד שמגיעה האורגזמה ואז אני חוזרת הביתה עם חיוך מפגר עליי

יערית

New member
אני

הבנתי אותך בדיוק כפי שרצית להעביר את המסר,עניתי לך מאותו מקום:)))

קטי30

New member
עז'יז'תי הז'י ל'הנה

תהני מכל רגע
פה, שם, שם, פה. העיקר שטוב לך
כייף לקרוא על המקום הזה שאת נמצאת בו

יערית

New member
../images/Emo25.gif

תודה על הפירגונית,את אלופה בזה
התהליך הזה שאני עוברת הוא מדהים בעיניי ויש לי חברה שצמודה אליי מתחילת התהליך הזה וכל הזמן מעודדת ומעירה ומאירה ונותנת דגשים מנסיונה וחכמתה,היא הרבה עזרה לי בתהליך הזה,האיפוק הנפלא בתהליך הוא בזכותה ובזכותי זה שהייתי קשובה.

למעלה