לא ייאמן

יערית

New member
לא ייאמן

פעם היה פה פורום עשיר ומגוון ומלא בשירשורים משכילים ומצחיקים, פעם היה חשק להכנס לכאן בוקר צהריים וערב-בעצם 24 שעות ביממה
פעם לא החסרתי אף הודעה,הכרתי את כל משתתפי הפורום ,על ילדיהם טפיהם וחמותם, פעם הייתי .... זהו שהיום אני מגלה שפעם הייתי אומנם בזוגיות מלאה אבל מבחינת תעסוקה מקצועית הייתי כנראה כל הזמן בחוסר,הרגשה של חוסר מיצוי,היום ברוך השם ישתבח שמו(זה עבור קוקו)אני מרגישה שאין לי את הזמן לבלות כאן,להרגיש שזה חסר לי,להרגיש שפיספפסתי שירשורים ,שאני לא פעילה בפורום(משמע אני לא קיים
)..טפו טפו טפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפי
גמרתי
אני מסופקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וזה מעשיר וממלא ומעצים ומדהים וטוב טוב טוב לי על הלב טוב טוב! סתם כי בא לי לדבר..

ליט 30

New member
מאושרת בשבילך...

המשיכי בשלך כי.. "האושר הוא הפשע המושלם.."

יערית

New member
תודה על הפירגון../images/Emo140.gif

אני מאושרת בחלקי,אבל ישנו עוד חלק,זה יבוא אחר כך

אז מה?

טוב לך...נו? זו סיבה לצווח פה את זה בקולי הדים? את מקלקלת ככה ת'הוואי של הקוטריי... הורסת לי ת'
של הנכאים... משמידה לי ת'מקום היחיד בו יכולתי לקרוא את הביטר של אבי,מבלי לראות לו... פורמת לי ת'שיר ערס של הכאב, טרום סייאסטה... אלוה של ג'יזססססססססס ישתבח שמו... בשביל מה עשית לי זה,הא?

מצוטטת

New member
../images/Emo151.gif

אין........
מי שלא ראה ת'look של המאחורייייי המבט לא יבין............

גמני יכולה לבוא?{תגידי לא תראי מה

יקרה לתיבת המסרים העקומה ש'לך}....... לא היה מקום בכותרה. בקיצור. שעשעי נא לפניי ולי... ני מתוסכלת ומסוקלת ריגשית פיזית נפשית ומוחית.. עובדת על עיצות ואצות ... דחפו אותי לקורנר... של העצביות...

תפסיקי לתזז אותי..

ת'אייפתי כבר.. בואי..בואי..בואי...אני באה ואין כלום.. גלגלי גלגלי משו באצות מעושנות...
ככה אולי יפוג לו ה"קסם"... מה היטה בי בנצנצים עצבניים... גררררררררררר....... בא לי לקרוע למישו תביצות ישר מהמח...
{ואל תשאלי איך עושים את זה...אני עדיין מנסה לברר..
}

מצוטטת

New member
למלה כן

מותר וזה ב'סדר לדחו{ק}ף לך לקורנר ובסוף אני יוצאת האשמה וכולו מה?....פיZרתי קEצת נ3נ3ים של בוקר
אני במ3ב
קרבי.........

שתקי שתקי...

זוזי במיידי מהשורות ש'לי.. למה אני מסניפה את כולך... שכחת? זו אני הבלונדעה....1.84 של שרמונטיות...עם רגליים עד לציצי... {תגידי...ניסית פ'ם לשלוף איבר מסויים מהכוון ההפוך ש'לו?.. סתם סקרנית כזה}

חה.

מצו.. מצו..מצו..מצו.....מצו.......... ני קוראת אותך ומגידה לך להתיישר במיידי... היום מתחיל לו ברגל שמאל.. מה שאומר....{פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.....זה הולך להיות' מתיש וארוך}

למעלה