לא ייאמן

לא ייאמן

אנג'לינה ג'ולי אני מאחל לך שתמותי באושר עם הכלב שנקרא בראד פיט אני שונא אותכם מה שעשיתם לג'נפר אניסטון בלתי נסלח! אני שונא אותכם

charmed piper

New member
ואני מאחלת לך

שתקלוט שהכינוי שלך לא נשמע כל כך טוב..... ושישב עלייך פיל.

FRIENDSforever

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo105.gif

להגיב או לא להגיב?- זו השאלהה... עד כמה שאני מתה על ג'ניפר שלייייי!!!!!!!!! לא קיללתי ככה את אנגג'לינה.... ו...גם אני מאחלת לך שישב עליך פיל... אה, ודע שאנג'י לא נכנסת לבדוק פה הודעותת..

FRIENDSforever

New member
בקשר לשם שלך ---../images/Emo105.gif

אתה כאילו הבן שכל הבנים נמשכים אליו..או מה?@!

כל איש רשאי לדעה שלו...העיקר להתנסח

בנימוס כדי שלא יווצר פה שרשור מריבה שלא כצורך.
בקשר לכל המשולש הזה של ג'ולי-פיט-אניסטון... דברים הם לא בהכרח כפי שהתקשורת בחרה להציג אותם. וכפי ששמת לב בשרשור זה, כפי שיש אנשים שדעתם כדעתך, יש גם מעריצי אניסטון שעברו את המעגל הפומפוזי הזה (
) שיצרה התקשורת סביב הנושא, ויודעים להבליג ולעבור הלאה. גם אנג'לינהפיט ואניסטון כבר מצאו את הדרך שלהם והאושר שלהם וזה מה שחשוב. שתהיה סופ"ש נעים

charmed piper

New member
בגלל הודעות כאלה

אני מבינה למה את מנהלת את הפורום הזה ולא אף אחד מאיתנו. תראו באיזה אדיבות היא פונה לאנשים! צריכים באמת כישרון מיוחד בשביל זה. יישר כוח נומ
ודרך אגב, מישהו הצליח להוציא ממנה צעקות פעם? את נראית כזאת רגועה ושלווה שגם אם מישהו ישפוך לך קפה על הקלפים תגידי לו: לא נורא זה יורד בכביסה....

אני תמיד יכול לנסות להוציא ממנה

צעקות, אבל אני לא רוצה
כי נומי היא כזו מותק!!

רגע רגע, רחלי! התכוונת על הטארוט../images/Emo35.gif

אפילו לא בצחוק
סתם, אבל מממ... אני אתעצבן *מרימה גבה* מה... אלה קלפים מיוחדים, זה לאספנים! זה סלבדור דאלי! סיימתי

charmed piper

New member
אני יודעת...

זאת הנקודה הרגישה שלך.... חשבתי עלייך לא מזמן כשקיבלתי טקסט באנגלית על סלבדור דאלי ושמו תמונה די מפחידה שלו הוא נראה כאילו הוא נתקל בבילי בוב בסמטה חשוכה...

למעלה