לא ייאמן פשוט לא...

AirOHead

New member
לא ייאמן פשוט לא...

איזה אנשים חסרי רגשות יש בעולם הזה!!! אני מדברת לי עם אנשים חביבים (וקצת פחות חביבים) באיי סי קיו לפתע פתאום חברה שלי מתחברת כולי אושר ושמחה (בכל זאת 4 חודשים לא דיברתי איתה) אני שולחת לה הודעה מה נשמע וכאן מגיעה ההפתעה התשובה ``טוב`` אני: מה חדש? ``כלום`` אני: סבבה איך היה טיול? ``כיף`` ואז הבנתי את הרמז ושתקתי ופתאום חרם כל האיי סי קיו שותק ופתאום המחשב הנחמד גם פתח בחרם והחליט שיש וירוס מוזר אני הולכת לבכות עכשיו אם לא אכפת לכם אמילי ששונאת את כל העולם וכנראה שגם העולם שונא אותה

hasaroot

New member
ברנשים באיי סי

בטח מלא ברנשים כאן מכירים את ההרגשה הזאת: השעה היא 9 בערב ואין מה לעשות, אז מתחברים לאיי סי קיו בתקווה שיהיו אנשים חביבים מחוברים. פתאום קולטים שיש איזה 15 אנשים און - ליין, אבל אולי 3 מהם מעניינים -אז מתחילים לדבר איתם וקולטים שהם עונים בקצרה ושהם לא באמת רוצים לדבר... בעסה לא? מצד שני יש גם את הקטעים האלה שמתחברים ב4 בבוקר ,כי צריך להגיש עבודה למחר, כשמתים מעייפות ובדיוק אז איזה ברנש שבד``כ היית מדבר איתו שואל אותך שאלות פילוסופיות או סתם הודעדה באורך הגלות - אין כח לענות!!!!!!!! מתי דברים ילכו כמו שצריך? hasaroot icq: 74161493 תתנו רמזים

Hell is beige

New member
יש לי 258 אנשים ברשימה...

ותמיד תמיד לפחות 30 מחוברים ובד``כ מעל למאה... ותמיד תמיד (חוץ ממכתבי השרשרת) כ-ו-ל-ם שותקים!!! עצבים

לי יש 36 אנשים וזה יותר מידי

באיי סי קיו הקודם שלי היו לי 80 אנשים .. בערך כל הכיתה .. עם כל הכונפות וזה ... אי אפשר לסבול את זה .. אני גם לא מסתדר עם הדברים האלה .. :) עכשיו יש לי פה בערך את ה15 20 חברים הכי טובים שלי ... וכל השאר מהפורום או שסתם הכרתי באיי סי קיו. וכל מי שמהפורום שותק בד``כ .. חוץ מכמה בודדים ..

למעלה