לא יוצא לי מהראש

אור207

New member
לא יוצא לי מהראש

לפני כחודש פגשתי בחור במסיבה ובילינו את הלילה ביחד, לא רציתי שנשכב והוא כיבד את זה אז רק ישנו ביחד. הלילה הרגיש מיוחד והזמנתי אותו לצאת כמה ימים אחרי. יצאנו לדייט והרגשתי שהוא מרוחק ומוזר. אחרי הדייט הוא לא דיבר איתי בכלל ובערב שאחרי שוב נפגשנו במסיבה וששאלתי אותואם הוא מתחמק ממני הוא אמר שכן, שהוא לא התגבר על האקסית ולא רוצה לפגוע בי. אחרי זה חשבתי שנגמר אבל הוא המשיך לשלוח הודעות. אחרי כמה ימים שרק שלח הודעות בלי לנסות להיפגש התעמתתי איתו והוא אמר שרצה להישאר בקשר ידידותי (למרות שהיה שולח לי הודעות באמצע הלילה גם) ושאם זה פוגע בי הוא יפסיק ומאותו רגע נעלם.. אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש ואני מרגישה פספוס נוראי לגביו. מה לעשות?

batmea

New member
להמשיך הלאה. לא יכלת לקבל מתנה גדולה יותר מ-כנות.

זה לא שהוא לא התגבר עליה, זה שהוא אוהב אותה.
תעריכי את הכנות שלו והמשיכי הלאה בחיים שלך.
תתמקדי בזה שהתמזל מזלך וחסכת לעצמך פגיעה.

Shamy

New member
להמשיך הלאה

אני גם לא הייתי נשארת בקשר ידידותי איתו מהסיבה שתמיד תרצי משהו רומנטי איתו בעוד שהוא לא ...גם איזה חברים שולחים הודעות באמצע הלילה..אפילו חברות שלי לא עושות את זה
פשוט תמשיכי הלאה הבחור בעצמו מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה מעצמו , לא באמת היית רוצה קשר עם בחור כזה (אני יודעת שאני לא הייתי רוצה להכנס עם ראש בריא למיטה חולה מדי עבורי)

שלום

אם הוא לא רוצה אתך קשר זה אומר שהוא לא אוהב אותך. אם אתם אוהבים ויכולים להיות בקשר, אפשר להתחיל מקשר ידידות פשוט ולהמשיך בהדרגה לחברות קרובה יותר.
&nbsp

supersonic777

New member
יותר טוב לך,שיעלם..!אמר לך,שהוא חושב על האקסית

מה את נאחזת קרניים...?!
תכירי מישהו פנוי רגשית...
נשים,מחפשות בכוח בעיות...!

NeverMind90

New member
אומרים תודה

שהוא היה מספיק כן כדי להגיד לך את זה לפני שנקשרת ופיתחת רגשות.

anesthesi

New member
ניצלת

הוא נשמע עדיין מעורבב ומסובך עם עצמו.
עדיף לך ולו ולכל העולם אם הוא יחפש קשרים חדשים רק אחרי שהוא יתנקה מהקשר הקודם.

adam33

New member
איזה כיף

שאת יכולה להביט אחורה ולומר לעצמך איזה מזל שנפגעתי רק כך ולא מעבר לכך.

למעלה