לא יוצא לי דם...

לא יוצא לי דם...

שלום, אני חולה במחלה כבר שלושה שבועות ובודק לעצמי את הסוכר בדם בערך 5-6 פעמים ביום. בימים האחרונים בכל בדיקה אני צריך לדקור את עצמי בערך 3-4 פעמים עד שאני מצליח להוציא כמות מספיקה של דם, בדר"כ יוצאת נקודה אדומה קטנה וגם זה לפעמים לא. בקצב הזה עוד חודש חודשיים אני לא אצליח להוציא דם מהאצבעות בכלל... יש איזה שיטה להמריץ את הדם באצבעות? או איזה משהו כזה? יש לכם איזשהם טיפים? אני משתמש בדוקרן שמגיע עם הELITE XL תודה רבה ליאור

i l a n n a

New member
לא מצליח להוציא דם...

תנסה להגדיל את עוצמת חדירת המחט אולי תנסה לשטוף את הידיים עם מיים חמים כדי להגביר את זרימת הדם בכלל תעשה כל מיני תרגילים של להזיז את האצבעות...

כמה המלצות

בראשית להחליף דוקרן במידה ואתה לא עושה זאת באופן קבוע. לשטוף את ההידיים במים חמים לפני הדקירה והכי חשוב את הדקירה יש לבצע בצידי האצבעות ולא בכרית עצמה תסתכל בקישור הזה בעמ" 13-12

chopi

New member
תקרא דחוף

אין לי מושג מדוע נתנו לך את "עלית" כגלוקומטר, דרוש מהקופה שלך לקבל את המכשיר של "פריסטייל" אתו תוכל לדקור בכל חלק מחלקי הגפיים ללא מאמץ, ללא כאב מינימלי!!!! באחריות של בעל נסיון נוח מאוד ומדוייק מאוד, צריך רק טיפה זעירה ללא מאמץ ולטבול את הסטיק בטיפה ומייד תוצאות. לעולם אל תוותר על איכות חייך וגם לא בשביל דקירה, דרוש את המכשיר בעלות מינימלית או עבור לקופ"ח "מכבי" אתה זכאי לקבל את השרות הטוב ביותר כי גם אם תהייה בריא ותשמור על איזון , הצרה הזו היא לכל החיים וכדאי כבר עכשיו שתלחם על איכות חיים כדי שהסוכרת לא תפריע, תפגום או תשנה מה מהם . שנה טובה

chopi

כל קופות החולים מספקות כיום את הפרסטייל. בכל קופת חולים יש את היתרונות והחסרונות שלה. אם הנאומים האלה על מכבי עוד נתחיל לחשוד שאתה סוכן שלהם

לפחישואו ../images/Emo141.gif

קיים בשוק דוקרן רגיש יותר של אלית, צריך לברר בבית המרקחת. תשפשף את האצבע הרבה זמן אז הזרימה תשתפר. יש הצעה נוספת שצריך לברר לגביה, וזה להחליף את המכשיר לפריסטייל אחרי שתסיים את הצבא. כי פריסטייל דורש טיפה יותר קטנה, וגם פריסטייל מאפשר לדקור במקומות אחרים בגוף , יש מפה כזו שמראה אפה אפשר. לדעתי בעוד כ שנה שנתיים במקרה הכי גרוע, יפרוץ לשוק פטנט יותר טוב, אז אולי כדי לחכות עד אז. אני חושב שהעניין של לשפשף את האצבע הרבה זה יפתור את הבעיה.בכל אופן עליך להגיע למצב כזה שבו דקירה אחת בודדת מצליחה ולא כמה דקירות. שיהיה לך בהצלחה.

שאלה חשובה להשושן הצחור ../images/Emo141.gif

אני הבנתי שאת היית תקופה ארוכה עם גלוקומטר אלית, ולפני כשלושה חודשים כבודה עבר לפריסטייל. על סמך הנסיון שלך, ולא על סמך מה שכתוב בספרים, מי משניהם יותר טוב ולמה ?????????????????? אני מצטער שאני כזה קרציה. נולדתי כזה, מה לעשות. חוץ מזה את הנקודה הזו אני חייב לברר פעם אחת ולתמיד. חוץ מזה זה כבר הרבה חודשים שלא שאלתי אותך אף שאלה, אז כבודה חייב לי, חוץ מזה אני לא קיבלתי מתנה לראש השנה, חוץ מזה אני צריך להיות לראש ולא לזנב, חוץ מזה שלשום כווווולם אכלו תפוח בדבש ואני גורנישט מתגורנישט. תודה מראש יקירתי, ושנה טובה ומוצלחת ומאוזנת וכייפית, והלואי שבשנה הזו ימצאו משו שישפר את איכות חיינו.

../images/Emo6.gif

בראשית אתה תמיד מוזמן לשאול כל שאלה ולא צריך להתנצל-אני מאוד אוהבת קרציות כמוך
אחרת הפורום היה משעמם- אבל מאוד כועסת שנעלמת לחודשים
ובגלל זה לא קיבלת מתנה לראש השנה
ותפוח עם טיפה דבש לא יוציא אותך מכלל איזון.............. ואחרי שגמרתי לנאום
פרסטייל לעומת העלית: לפרסטייל: יותר זכרונות, אפשרות לדקירה במס' מקומות מלבד האצבעות (אבל צריך ללמוד איפה ואיך, אני עשיתי לעצמי כמה סימנים כחולים תוך כדי נסיון
) אם פחות כואב אני לא יודעת, כי האצבעות שלי פיתחו כבר שריון אחרי 23 שנים
. אמנם אפשר לבצע בדיקה עם פחות דם אבל אם הטיפה אינה כדורית ועגולה לא חשוב כמה היא גדולה לא תצליח לבצע מדידה. לעלית: תוכנת מחשב הרבה יותר נוחה. סטיקים עטופים בנפרד (עוד לא החלטתי עם זה יתרון או חיסרון). שני המכשירים מודדים רמות סוכר, בשניהם יש צורך לדקור, שניהם נותנים תוצאות וזה סה"כ מה שחשוב. היתרון הגדול מבחינתי בשימוש בפרסטייל זה השרות שאתה מקבל שהוא הרבה יותר יעיל, אדיב ולא מזלזל לעומת העלית.

עוד יתרון של פריסטייל על העלית הוא

מהירות קבלת התוצאה. בעלית 30 שניות, בפריסטייל כ 7 שניות

chopi

New member
החלפה לפריסטייל

תוכל לחפש בפורום בחלונית החיפוש מידע על "פריסטייל" "דוקרנים" "גלוקומטר" וכו' וגם באתר מתוקים שווה מאוד

אריאלה22

New member
פריסטייל מאד מומלץ

אכן אני משתמש בו, מאד מרוצה, הוא כמעט לא כואב - אני דוקר דקירה מינימלית על דרגת קפיציות 3 ואח"כ סוחט טיפה את האצבע וזה פשוט מספיק וכמעט ולא כואב

chopi

New member
למה לא בגפיים

הרבה יותר נוח,לא כואב כלל ולא פוגע בקצות העצב ? לשם כך עשו את הפריסטייל

אריאלה22

New member
אכן פחות מדוייק בכ-10 עד 20%

בבדיקה של 10 דגימות שאני ואישתי, שאינה חולת סוכרת, עשינו בגפיים התוצאה נמוכה בכ 10 עד 20% מהאצבע ובנוסף זו היתה המלצה של אחות במרפאת סוכרת שאמרה שקצות אצבע מדוייק יותר מגפיים

אריאלה22

New member
הסטיה של המכשיר שלי היא 10% למטה

בדקתי סוכר בגלוקומטר לעומת בדיקת מעבדה וזה ההבדל - כדאילכום לעשות על מנת לדעת בדיוק מה הסטיה האמיתית

למעלה