לא יוצאת לי מהראש!!

לא יוצאת לי מהראש!!

אוקיי, אז ככה. א. אני חדש פה. שלום לכולם. שמתי לב שלא כל הנושאים פה חייבים להיות קשורים אך ורק לאביב גפן. איכשהו בהקיפין זה כיין קשור אליו, כי מי שהכירה לי את השירים שלו, ומי שבעצם פתחה לי עולם חדש לגמרי והוציאה ממני את האני החדש הזה, שאני הכי מרוצה ממנו, זאת האחת שעליה אני כותב. אז ככה, קוראים לה נועה (אני בכיתה ט וגם היא, אותו ביצפר אותה שיכבה כיתה ליד כיתה) אוקצור, נדלקנו אחד על השנייה. עוד לפני זה, היינו הידידים הכי טובים. ואני גר שם רק שנה, זה כאילו היא הייתה אחת הראשונות שממש חיבבתי שם כידידה. בכל מקרה, היא סיפרה לי מה היא מרגישה.. שהיא רוצה אותי, בהתלחה לא הייתי בטוח מה להגיד! בכל זאת זה יכול לדפוק את הידידות (מה , שדרך אגב, זה עשה) ואמרתי לה מה אני מרגיש גם. כל הקטע הוא , שהיא החברה הרצינית הראשונה שלי. טכנית , היא האהבה הראשונה שלי. הנשיקה הראשונה שלי. החיבוק האוהב הראשון שלי (כל זה לפני משהו כמו שלושה חדשים) מאותו יום שאני איתה! אני כאילו, חייתי בעולם אחר!! הייתי פשוט מאוווהב!!!! ואני עדיין אוהב אותה. אבל אחרי כמה מריבות מגעילות, ואחרי שהמון ילדים אמרו לי שהיא לא שווה את הסבל. ושהיא סתם משחקת בי, אפילו החברות הכי טובות שלה. זה נגמר. לגמרי! אחרי זה, היינו עדיין ביחד, החזקנו ידיים, התנשקנו.. כל אלה, אבל לא היינו מחוייבים.. אחרי זה חזרנו. לא ממש חזרנו..אלה..אמרו שאנחנו רוצים לחזור ושאנחנו צריכים לדבר על זה.. בסוף היא התחרטה. ועדיין, גם היום (נפרדנו לפני חודש) אני מאוהב בה עד הגג!! היא כמו אויר בשבילי!! לא עובר יום בלי שאני ארגיש דחף להתקשר ולדבר איתה!!! ואנחנו עדיין מתנשקים. הקטע הוא, שאני תמיד אומר, "אני אוהב אותך" והיא לא עונה פשוט, לא כמו פעם. עכשיו, אוקיי הבנתי שהיא לא אוהבת אותי! אבל אם היא לא אוהבת אותי.. למה היא איתי.. בכלל1! כאילו, היא קוראת לי..מנשקת אותי.. אבל אם היא לא עושה את זה מתוך אהבה.. מה הקטע פה?! כאילו, אני צריך ממש דעה רצינית פה.. מה היא מנסה לעשות?!

אז ככה....

האמת שגם אני לא ממש הבנתי מה היא רוצה ממך... כאילו, זה או שהיא אוהבת אותך ואולי היא לא יכולה להודות בזה.. כי לי היה חבר שהיינו ביחד 5 וחצי חודשים וממש ממש אהבתי אותו ואני למרות מה שרשמתי כאן לפני כמה ימים ואמרתי שאני לא אוהבת אותו, יצא לחשוב עליו דווקא הרבה בימים האחרונים והגעתי למסקנה שאני כן אוהבת אותו אבל אני מדחיקה את זה... לא משנה... נחזור לעניינך... אז כנראה שהיא כן אוהבת אותך אבל בגלל שאתה האהבה הראשונה שלה זה קצת קשה לה להראות את הרגשות שלה כלפייך... כי ככה זה היה אצלי הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ואני כלום.. כלומר הייתי מנשקת אותו ומחבקת אותו חיבוק אוהב אבל לא אמרתי לו את זה אף פעם וזה האמת שמה הרגשתי אבל תראה.. אם אפילו אחרים ואפילו גם החברות שלה אומרות שהיא משחקת בך אז כנראה שזה נכון... ואולי היא למרות הכל אוהבת אותך ובגלל זה היא עדיין נשארת איתך... יש מבין ??? מקווה שהצלחתי לעזור קצת...

אז ככה..

אהה, הבנתי חלק.. תראי, היא האהבה הראשונה שלי. אני לא האהבה הראשונה שלה. אני השנייה שלה. הקטע הוא.. שהחבר הראשון שלה, גר בהעוגן, זה מושב. ואני בחור כזה.. סחבאק.. אז התחברתי איתו.. עכשיו, אני והוא באותו מצב.. והיא שמרה איתו על קשר טוב.. אז כאילו, הוא עכשיו שוב מעליי.. כידיד טוב שלה ואני שוב כלום כזה.. כי אני והיא כזה.. נשיקה חיבוק וכל זה.. אבל היא לא מרגישה כלום כלפיי, והוא עדיין חשוב לה.. ועוד שאני והיא היינו יחד.. כל מריבה או כל משהו.. היא הייתה אומרת לי כזה.." ככה זה היה גם עם דויד (זה השם שלו).. וככה זה .. וככה זה..וככה זה" וואלה!! נשבר לי כבר! ואנ´לא יכול להגיד לה כלום על זה עכשיו.. כי היא לא מחויבת לי או משהו.. ואני מכיר את הקטע, של הדחקת רגשות.. כמו שאמרת.. למה בדיוק נפרדת מחבר שלך??

גן כתום

New member
M....

אני לא ממש טיפוס של קשרים רציניים אבל בכל זאת אני אנסה לעזור: אז ככה...
קודם כל, לא ממש נחמד ההשוואות שהיא עשתה לך עם האקס שלה.
אם חברות קרובות שלה אומרות שהיא משחקת איתך, אז...
תנסה להתרחק ממנה אם היא לא טובה לבריאות. חבל, אחר כך להתגבר עליה יהיה יותר קשה.
ומקווה שעזרתי, אולי אפילו קצת... אולי בכל זאת...

fuxy

New member
איכפת לך אם אני אלחין את ההודעה שלך

אני יודע שזה נשמע קצת שלמה ארצי על אקסטות :) אבל אני הלחנתי את ההודעה שלך וזה נשמע אחלה ורציתי לדעת אם לא איכפת לך יואב

גן כתום

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

רעיון נחמד... ומוזר... אבל הייתי רוצה לשמוע...

Shani5

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפורום../images/Emo103.gif../images/Emo132.gif

אוקיי ולעניינך- תראה אני כמעט בטוחה שהיא אוהבת אותך... אתה יודע אחרי כל הריבים שהיו לכם וכל הלהיפרד- לחזור כנראה עשה לה משהו. יכול להיות שעכשיו היא כבר פחות בטוחה להגיד לך "אני אוהבת אותך". אני מכירה את ההרגשה הזאת. בהתחלה (לפני המריבות שהיו לכם) היא הרגישה שהיא יכולה להגיד לך שהיא אוהבת אותך- עכשיו כשהקשר שלכם קצת דעך היא כבר פחות בטוחה.. תשמע חמוד- אני משוכנעת שהיא אוהבת אותך אחרת היא לא היתה נשארת איתך-מחבקת ומנשקת אותך... כל הבעיה לדעתי זה שפשוט כבר אין לה את הביטחון להביע את הרגשות שלה. תהיו בריאים אנשים! אוהבת אותכם! ~שני~

זיגוטה

New member
אוקי אז ככה...דבר ראשון ברוך הבא!

אז קבל חיבוק מסורתי אחי
ועכשיו לעניינך...
כל הקטע של אהבה ראשונה או לא אהבה ראשונה לא ממש נראה לי... כאילו בסדר אמרת שהיא אהבה ראשונה שלך..אבל מבחינתה אמרת לא אני אהבה שניה שלה! דבר ראשון נורא עיצבן אותי שהיא סופרת את האהבות שלה!!!... אני לא יודעת מה להגיד לך כאילו אהבה זה בוא אני יגיד לך תמיד יש רק אהבה אחת אין שניים!!! אני יספר לך דוגמא *אמיתית וזה נוגע אליי* אז ככה לי הייתה האהבה הראשונה שלי בחופש הגדול כשהייתי באילת בלה בלה בלה הכרתי מישהו היינו חברים לה לה הל חשבתי שזה לא ממש יהיה רציני אבל מרוב שזה נהפך להיות רציני נשאארנו באילת במשך כל החופש!! וזה בגלל שלא רצינו להפרד וזה בגלל שהוא גר בירושלים ואני ברעננה וזה מאוד רחוק ! וקשר של מרחק זה נורא קשה וגם מדכא!... אז נשארנו שם!... וזה היה בחופש הגדול בידיוק לפני שנה ואני עדיין אוהבת אותו!!! כאילו עד שלא יהיה לי מישהו יותר מושלם ממנו *לא נראה שיהיה דבר כזה* אז אני תמיד יאהב אותו ואם ואם ואם יבוא מישהו כזה *רק בחלומות* אז הוא צריך להיות מסוגל לגרום לי לשכוח ממנו! ואם הוא גורם לי לשכוח ממנו אז הוא אלוהים! נשבעת!...אז ככה שזה היה משהו שמאוד הייתי חייבת להגיד!...אממ ועכשיו למה שיש לי להגיד בקשר אליך ואל ...אמ שכחתי את השם שלה...=\ סורי מותק!. ולפי דעתי אם היא ממשיכה להתנשק איתך וכל דבר דומה וכשאתה אומר לה שאתה אוהב אותה היא לא עונה , אז אני אישית חושבת שהיא רואה אותך כיזיז... אני יודעת שזו מילה מגעילה אני מאוד לא אוהבת את הביטויי הזה ואני מצטערת אבל היא גרמה לי להגיד את זה... והיא לא מודעת לענין שהיא מנצלת אותך ואולי אתה צריך לבוא ולתפוס איתה שיחה רצינית!!! וסתכללה בעיניים! כשבן אדם אומר משהו שהוא לא מתכוון אליו תאמין לי שרואים את זה בעיניים שלו!... סתכל לה בעיניים!!!.... דבר איתה גלוי! אל תתעצבן עליה!!....דבר רגיל תגיד לה שהדבר הראשון שאתה רוצה בכל קשר שיהיה לכם זה אמינות שתדע לספר לך את האמת אפילו אם היא כואבת ואפילו אם היא טובה!... ו..אממ אני חושבת שזהו...אני מקווה שעזרתי!... ואם תרצה לדבר על זה יותר כי פשוט אני מאוד מעריכה פה את ההודעה אז- 130706435 האיציק שלי.... לאב יו פיפול!...

עמוק חמודה!! ממש עמוק!

וואלה תאמיני לי!! אני הכי מבין אותך! הקטע הזה של לחפש מישהו שאולי יהיה יותר מושלם מהראשון! זה דבר קשה ונדיר.. זה לא צריך להיות אבל! אהבה, זה משהו נרכש. אם ראית מישהו שמוצא חן בעייניך,אבל הוא עדיין לא כמו ההוא.. את בכל זאת צריכה ללכת עליו. עם הזמן, אולי יתברר לך שהוא מושלם אפילו יותר (מצטער אם זה פגע) אבל זה קורה. אני מקווה שזה ייקרה לי בקרוב. ושנית כל, נועה (זה השם שלה :) היא הילדה היחידה שאני מכיר שהכככיי שונאת שקרים, אפילו לבנים. פעם אחת חיפיתי על חבר שלי , משהו שלא רציתי שהיא תדע. שקר לבן לגמרי, היא גילתה ופושט רבה איתי! על שקר לבן! שלא פגע באף אחד.. אבל מאז, הבטחתי לה שאני לא משקר יותר. ומאזלא שיקרתי, לאאף אחד! מחר אני מדבר איתה, היום קצת הסתכסכנו בביצפר, אז זה לא יום טוב. מחר, זאת התחלה חדשה. (אני אוסיף אותך לאיציק שלי גם, יהיה נחמד לדבר עם מישהו נורמלי שם) תהיי בריאה חמודה, אלעד.

אוהבת לא אוהבת?

שני,חמודה תראי.. אני בטוח שיש לה רגשות. אחרת היאלא הייתה עושה את מה שהיא עושה.. אבלף אהבה? לא נראה לי.. תראי, נועה היא אחת שעושה מה בראש שלה.. אומרת מה שבא לה.. היא לא בנאדם מסתגר.. זה פשוט, ממה שהיא אמרה לי. היא אמרהלי שזאת משיכה םיזית בלבד עכשיו.. אני הייתי בהההלם!! כאילו!! מה אני נעל?! מה קורה פה?! זה אמור להיות ההיפך! חחח, לא סתם. כאילו, מה זה משיכה פיזית! זה מגעיל!! בלי רגשות לנשק מישהו! בלע! זה דוחה!! אני מדבר איתב מחר בביצפר. אני אעדכן איתכם. תודה.

טוב אז ככה....

לחברה שלך יש שם מאוד יפה...
ומה שיש לי להגיד לך בנושא זה פשוט לעשות איתה שיחה רצינית אבל ממש ולהסביר לה את כל הרגשות שלך ואת מה שהיא עושה לך וכמו שאמרת אז אתה לא אמור להיות נעל באמת...כלומר אתה צודק אם יש רק משיכה פיזית אז כאילו זה לא אהבה וזה לא כלום... מקווה שיהיה לך בהצלחה....

חח,תודה.

יש לה שם מדההיייים! אני חולה על השם הזה!! היי!! וואלה, יש לך שם יפה חמודה. תראי, הקטע הוא,שאני מפחד לאבד אותה, אם הדרך היחידה שאני יכול לשמור עלייה, זה ככה.. כמן..דבר סתמי כזה.. אני עוד איכשהו רוצה את זה.. אבל, אם זה פשוט יכאיב לי.. וייפגע בי, אני אפסיק את זה.. עשיתי את זה פעם שעברה.. וזה לא ממש עבד.. ומחר השיחה, וואו!! איזו שיחה הולכת להיות!! ותודה חמודה. נחמד שיש אנשים שמגיבים ברצינות.

זיגוטה

New member
אמממ...

אחי מה המצפפפ?!?!??!?! המק קורה!? מצטערת שלא הגבתי למה שרשמת לי פשוט הייתה לי בעיה עם ה- explorer וימים האחרונים וגם עכשיו זה עוד איכשהו בסדר! חחחחח...אז אוקיתר הייתי מאוד שמחה אם תדבר איתי באיסי קיו יש לי הרבה מה לומר על נועה... היא אמרה שז רק משיכה פיזית?!?!?!??!?! חכה יש לי הרבה מה לומר... *אני תמיד שמחה לעזור* אתה לא צריך ללהגיד תודה .... זה שאני עושה טובה אני עושה משהו כי אני אוהבת לעשות אותו ! לעזור לאנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה