לא יוצאת לי מהראש

דיאבלו

New member
לא יוצאת לי מהראש

מנסה לחשוב על דברים ברומו של עולם או על סתם דברים נדושים אבל כלום לא עוזר מתהפך במיטה ללא הועיל השינה ממני והלאה רק דמותך מציצה בראשי צוחקת במלוא הפה נפגשנו ככה במקרה אחרי כמה שנים שבהם כמעט התקשרתי וכמעט התחננתי וכמעט רציתי והמון בכיתי. וכשאמרנו שלום מופתע כזה הטבעת על אצבעך נצצה מול עיני לחוחית מוזרה מילתה את עיני בזמן שהצגת אותו מולי. הצביטה החזקה הזו בליבי כששמעתי את עצמי כזר מוחלט אומר מזל טוב לזוג הצעיר. זוג??? אנחנו היינו זוג!!!! הוא סתם אחד שנדחף, מי הוא בכלל. עכשיו אני עייף, לוקח מלוא ריאותי עשן סיגריה, מחליט להיות בוגר לשם שינוי. הרמתי אליה טלפון ואמרתי בקול הכי בוגר שאני יכול את אשר על ליבי. שאני אוהב אותה תמיד, ושתמיד תיהיה לה פינה בליבי ושאני באמת שמח בשבילה ושאני מטלפן כדי לסגור מעגל. אח´כ ביקשתי את בעלה ובקול הכי סמכותי שיש לי אמרתי לו שיש לו אוצר ביד ושישמור עליו ושלא יעשת את הטעות שאני עשיתי סגרתי את הטלפון באנחת רווחה. ועכשיו יותר קל בלב. מרגיש כאילו פתחתי דף חדש בחיים דף שבו אין חרטות ואין כאבים רק שמחת חיים די.

dona flor

New member
איזה איש מקסים אתה!

ושתמיד יהיה לך שמחה בלב
ענק איש יקר
dona flor

די איש יקר שלי...../images/Emo24.gif

טוב ורצוי לסגור מעגלים(אני טובה בדיבורים פחחחחח) מי ייתן ותדע רק אושר ושמחה בחיים!!! מגיע לך ליאת

תבור.

New member
הקלה ללב

מקווה ששיחת הטלפון באמת תקל עליך וכפי שהגדרת תפתח דף חדש בחייך. מכיר את ההרגשה כשנתקלים בבת זוג לשעבר שהקשר עימה הסתים מכל מיני סיבות אבל הרגש נשאר גם אחרי המון זמן ואז אותה צביטה בלב.. נתקלתי בזה לפני זמן כשקיבלתי מסר מחברה לבית הספר היסודי ולמרות עשרות השנים שעברו הצביטה הופיעה עם כל מיני מחשבות מה היה לו ואילו וכאלה.

לפי דעתי

היא לא יוצאת לך מן הראש, כפי שאמרת. אבל אני שמחה שיש לך את שמחת החיים כי זה מה שמגיע לך. ולגבי טעויות - כולנו עושים טעויות, לצערי אנחנו אנשים לא מושלמים, אבל החשוב מכל הוא ללמוד מן הטעות על מנת שלא לחזור עליה בשנית. מחזיקה לך אצבעות.

דידוש...

אני קוראת שוב ושוב ולא נרגעת היכולת לזאת להכיר במציאות כהוויתה שמה שהיה נשאר בעבר ופניך לעתיד בלי שקיעה ברחמים עצמיים או בחלומות של מה היה קורה אילו... ללא ההתמכרות לכאבים הצורבים האלה זו בעיני אצילות ולכן ההרגשה הטובה הזו שלך
גדול ממני בהערכה

המיטולוגית

שלומלום לך איש ענק, מה אני אומר לך, כמעט לכל אחד שאני מכיר יש את המיטולוגית שלו או את המיטולוגי שלה. אני אשתף אותך בזו שלי, היא הייתה (בעצם היא עדיין) אחת הנשים המדהימות שהכרתי, יפה, חכמה, רגישה, סקסית, בקיצור מושלמת. מה לעשות לא הסתדר ביננו, אני עשיתי את הטעויות שלי, היא עשתה את הטעויות שלה ונפרדנו. הרבה זמן הסתובבתי עם המחשבה בראש "זה יכל להצליח" ועם המחשבה "הפסדתי את אשת חיי, לעולם לא אמצע טובה יותר". אך המציאות עולה על המחשבות ושנתיים וחצי אחר כך מצאתי אהבה חדשה, נפלאה, מושלמת בפני עצמה. ואתה יודע מה? היום במבט לאחור מזל שלא התחתנתי עם המיטולוגית כי זה לא היה מסתדר. היא אמנם מדהימה וגם אני נפלא אבל החיבור ביננו היה בעייתי וכפי שלא הסתדר אז אני משוכנע שהוא לא היה מסתדר אחר כך. אני מצרף משהו שכתבתי לגביי מולקולת הזוגיות, אמנם נכתב לגביי סיטואציה אחרת אבל רלוונטי בכל זאת. בכל מקרה אתה אדם גדול בעיניי, לסגור כך מעגל דורש המון עוצמה פנימית ולך יש אותה בענק. חוץ מזה איש מקסים שכמוך לא ישאר לבד, אני מאחל לך שתמצא את האחת שתמלא את לבך באושר ושהחיים שלכם יהיו תענוג צרוף ורצוף. בהמון הערכה אליך שלומלום

למעלה