לא יוצאות לי דמעות...

תכלת23

New member
לא יוצאות לי דמעות...

אני מתה לבכות.לפעמים..לפרוק להשתחרר..ואין הדמעות.לא יוצאות..אירועים לפני שנים למדו אותי שאין טעם לדמעות ומאז אין לא יוצאות כשאני זקוקה להן.והמדהים שמסרטים מצוירים אני כן יכולה לבכות

את יכולה להשתחרר גם ללא דמעות

השליטה שלך בסוגרי שקיקי הדמע לא מונעת ממך את ההתפרקות הרגשית. כשתביני שעצב וצער לא בהכרח חייב להיות מלווה בדמעות תרגישי טוב יותר עם עצמך.

drnaji

New member
הסבר ../images/Emo26.gif

כתבות בחותמת שלך שאת מנהלת קומונת "מאי נפקא מינה" ותהיתי מה זאת הקומונה הזאת. אם תוכלי להסביר לי מה זו הקומונה הזאת,אודה לך (ואולי אף אכנס לשם
)

זו קומונה

לכל החולמים בהקיץ בעלי הדמיון המתפרץ לכל המרחפים בין עֵרות לשינה מנותקים מן הסביבה לכל המגששים באפלה שקופצים מעולם דמיון אחד לשני לכל הבוהים בחלל שחיים בבועה ולרומנטיקנים חסרי התקנה. אבל אין טוב ממראה עיניים.

drnaji

New member
תכלת ../images/Emo24.gif

הרבה זמן לא שמעתי ממך (צר לי ששוב אנחנו בבעיות). אז נכון שלבכות זה מקל,אבל את יכולה להשתחרר בדרכים אחרות
בכל אופן,למה לך לרצות לבכות

אנושית~

New member
ועוד איך יש טעם

כשההוא למעלה יצר אותנו הוא חשב על כל פרט ולכל מה שהעניק לנו יש תפקיד .. נכון שיש דרכים אחרות לשתחרר אך לדעתי ובניגוד למה שכתבו.. אין כמו בכי לנקות ת,גוף והנפש גם אם בדיעבד זה נראה מיותר ניחושבת שת,כנראה לא נותנת לעצמך מסיבה כלשהיא להסחף עם זה משו עוצר אותך ..זה כמו מין גוש כזה שיושב בחזה ..מכירה ת,זה .. כשלי זה למשל קורה נינוסעת לכיוון הים ..לבד!! ומדברת איתו (או צורחת
)(או שכותבת בקריזה זה גם משחרר לי סתימות)
או שנכנסת לרכב נוסעת לשומקום עם מוסיקה שמדברת אלי ..ופשוט נותנת לדמעות לשטוף אותי.. ותמיד זה עובד..ניחוזרת כמו חדשה ..נסי גמאת למצוא ת,נוסחה שתעזור לך לפרוק מאחלת לך שתדעי רק דמעות שמחה .

למעלה