לא יודע

s h e k e l

New member
לא יודע

בניגוד לציףציף פה, The Great Gig In The Sky הוא בין היצירות האהובות עליי של פינק פלויד. אני סקרן ממש לדעת איך היא תבוצע בהופעה, למישהו יש רמז? תודה

Itai8

New member
אולי קלייר טורי תופיע איתו!?!?

זה יהיה גדול!

אחרי שהיא תבעה את הפלויד?

לא נראה לי. טורי שרה עם הפלוידים (שלושת הנותרים) נדמה לי בפסטיבל נבוורת' (או בפסטיבל אחר כלשהו). עפ"י הדיווח, היא זייפה לאורך כל הביצוע, והם לא הזמינו אותה לאחר מכן. ב-PULSE, שרו את הקטע זמרות הליווי של הטור, ויש להניח שווטרס יקח גם הוא זמרות ליווי שיעשו כנ"ל.

itaikuskus

New member
שמעתי את אחת ההקלטות

לא זוכר מאיפה, היא זייפה בצורה נוראית.

microbe15

New member
פשוט נראה לי מוזר

שהיא נהיתה זייפנית פתאום חשבתי שאולי היא רצתה "לנקום" בהם על אי-מתן קרדיט...

Inis mor

New member
הלווי שזה היה כל כך פשוט

קול זה אחד הדברים הכי קשים לשלוט על טיבו. ואם צריכים לאלתר אז בכלל. תודה על ההסבר-חבל שזה נגמר ככה. אגב מה היא רצתה-קרדיט בתור אחד היוצרים של השיר...? אני לא יודעת-אתם חושבים שמגיע לה?

The Walrus

New member
מילה אחת...

כן. כמה שהפסנתר והגיטרה יפים והכל, מה שבאמת עושה את הקטע זה השירה. ואותה היא אילתרה לבדה, בלי שום עזרה מריק רייט. בהחלט מגיע לה קרדיט.

Inis mor

New member
שאלה טובה!

זאת צריכה להיות מישהי עם דציבלים רציניים וקול חזק במיוחד. אני בטוחה שכל זמרות הליווי מדהימות-אבל זאת צריכה להיות מישהי עם יכולות ווקאליות אדירות. ולא ידעתי שקלייר טורי תבעה אותם זה בגלל "שבירת חוזה" אחרי ששחררו אותה כשזייפה? לכולם יש ימים רעים-קול זה דבר הפכפך.
חבל

The Walrus

New member
לא

זה בגלל שלמרות שהיא אילתרה את השירה שבשיר, לא נתנו לה קרדיט של כתיבה - בדיסק היה כתוב שהשיר נכתב בידי ריצ'רד רייט בלבד.

למעלה