לא יודע ??

clocks

New member
לא יודע ??

היי לכולם , הינני מתלבט בין רכישת פאלם לפוקט פיסי((ממש לא בכיוון של "מלחמת עולם")) יש לציין שרוב צרכי הינם אירגון, תזכורות ואורגינייזר בגדול,יש לציין שאלו הם צרכיי..! הינני שומע המון ביקורות לכאן ולכאן ואני סה"כ מבולבל, אשמח לתגובתיכם בתודה..

castroman

New member
iPaq 1910

אתה יכול למצוא אותו ממש בזול - והוא יספיק לך וגם ישמש לך לעוד הרבה דברים טובים
לחלופין אתה יכול גם לקנות PALN ZIRE פשוט שגם יספיק לך

sha4

New member
קנה Mio 338 ב1200 ש"ח

יש עכשיו מכירה קבוצתית של Mio 338 Easy ב 1199 ש"ח באתר P1000 בדקתי עם אינטליום זו מכירה של מכשירים חדשים מקופסא פשוט אתר P1000 מסבסד את המחיר.

doron h

New member
האם ה-Mio 338 מומלץ ../images/Emo35.gif

אני זקוק למכשיר שימלא בעיקר משימות כמו יומן ספר טלפונים קצת משחקים וזהו. עד היום הששתמשתי בפאלם שלי הספיק . האם ה-Mio 338 הוא ברמה של הפאלם TE

kill bill

New member
עם כל הכבוד למיו 338

תראה היה לי פאלם והחלפתי אותו למיו 338 כשהיה מבצע טרייד-אין אני אישית אהבתי יותר את הפלטפורמה של הפוקט , משום שמרגישים שזה באמת מחשב קטן שיש לך בכיס , אומנם שהיה לי את הפאלם זה היה יותר יומנית שכזאת .. . למרות שאני מודע ליכולות של הפאלם לתפקד כהרבה יותר מיומן אלקטרוני.. לדעתי הוא לא נועד לכך , ויותר נוח להשתמש בפוקט כממש מחשב.. עכשיו , משום שהצרכים שלך הם בעיקרון יומן , הייתי ממליץ לך להשאר עם הפאלם, משום שהפאלם יעלה את הרשימות מהר יותר והעברית תהיה מיושרת לימין ויותר נוחה לקריאה מאשר בפוקט ..

kill bill

New member
עם כל הכבוד למיו 338

תראה היה לי פאלם והחלפתי אותו למיו 338 כשהיה מבצע טרייד-אין אני אישית אהבתי יותר את הפלטפורמה של הפוקט , משום שמרגישים שזה באמת מחשב קטן שיש לך בכיס , אומנם שהיה לי את הפאלם זה היה יותר יומנית שכזאת .. . למרות שאני מודע ליכולות של הפאלם לתפקד כהרבה יותר מיומן אלקטרוני.. לדעתי הוא לא נועד לכך , ויותר נוח להשתמש בפוקט כממש מחשב.. עכשיו , משום שהצרכים שלך הם בעיקרון יומן , הייתי ממליץ לך להשאר עם הפאלם, משום שהפאלם יעלה את הרשימות מהר יותר והעברית תהיה מיושרת לימין ויותר נוחה לקריאה מאשר בפוקט ..

למעלה