לא יודע ממה להתחיל...

דרור22

New member
לא יודע ממה להתחיל...

משום מה אני יושב לי כאן כבר רבע שעה, ומנסה לחשוב למה אני בוהה במסך ולא אומר מילה. לפני 3 ימים באמצע הלחץ של הבחינות באמצע כל הטירוף שאני רודף ורודף ורודף אחרי הזמן - כנראה הוא נשבר וויתר עלי... חזרתי מהעבודה בערך ב 4 לפנות בוקר, נתתי לו נשיקה התקלחתי נתתי עוד אחת ונכנסתי למיטה. הוא קם בסביבות 9 - העיר אותי, נשיק ואף יותר מזה... ואמר שהוא יחזור בערב, המשכתי לישון, קמתי מקלחת זריזה והופ לשבת ללמוד- כימיה אורגנית על הבוקר זה לא ממש מוצלח, אחד החברים שלו שנשאר בדירה קם בסביבות הצהוריים - צפינו יחדיו בסרט והחלטנו להכין ארוחת ערב - יצאנו לקנות עוף וירקות ושאר מצרכים שכבר מזמן היו חסרים בדירת השותפים שלו, אהבתי להיות שם הייתה אווירה יותר ביתית מדירת השותפים שלי. הוא חזר הביתה מכל הסידורים שהיו לו - שאל מה יש לאכול - אכלנו כולנו בסלון מול הטלוויזיה, אכשיהו נשרנו לבד ואז הכמה מילים הוא אמר לי "שזה לא זה, הוא לא אוהב אותי, והוא לא רוצה לשקר לעצמו" הוא ביקש שאני אשאר - סירבתי בדמעות נפרדתי מהשותפה שלו - שאחרי כל התקופה הזו הפכה להיות קרובה אלי - אמרתי לה שאני אדבר איתה בהזדמנות , ניגשתי אליו (אחרי שארזתי את כל הדברים שלי - ועדיין נשארו שם כמה בגדים וכאלה) העברתי ליטוף קל על חזהו פעם אחרונה נישקתי אותו על הלחי והלכתי . בדרך לתחנת האוטובוס הדמעות החלו לזלוג - והתהיה למה ? (או ליתר דיוק למה הוא וויתר עלי ) עדיין ממשיכה להדהד בראשי. היום אחרי 3 ימים הדמעות כבר לא מציפות אותי - אחרי הכל אני חזק יותר, חבר סטרייט לקח אותי להשתכר , ונראה לי שאת המבחן הקרוב אני אעבור רק במועד ב'. שלכם דרור22 שיהיה לכולנו טוב!

Liroy26

New member
לא יודע מה להגיד

בחיי שלא יודע. מה גם שכל מילה נראית לי כל כך מיותרת. אני כאן בשבילך. כולנו כאן. תיהיה חזק.

hellooo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטרפת למה שלירוי אמר.. פשוט תהיה חזק
.. אוף.. שונאת פרידות..

Yaniv-DC

New member
welcome to my life

אני רואה שהמגיפה לא מפסיקה וגובה יותר קורבנות מהסארס. יהייה טוב ידידי, ואחרי שקראת את ההודעות שלי בחודשים האחרונים, אם אני אומר שיהייה טוב - אז יהייה.

S h a m i

New member
אז דבר ראשון...

קבל סמיילי קטן להעלאת חיוך על פניך... זיו פנים תמיד מעורר את האנרגיות... דבר שני, פרידה היא לא דבר קל. נשמע מדבריך שהיית מאוד מחובר למערכת יחסים הזו, והיא דבר שנהפך לדרך חיים יומיומית שלך, ופתאום השבירה של השגרה הכל כך מוכרת וטובה... דרור, כנראה שהדבר היה אמור לקרות - או בעצם לא להיות יותר. עדיף שהדברים נגמרו כאן ולא בשלב מאוחר יותר. החבר לשעבר עשה מעשה אמיץ משהו, כי קשה לבוא ולהגיד את זה ככה בפנים לחבר שלך אוהב אותך כל כך. תהיה חזק, תלמד טוב, בהצלחה במועד ב'...

amet

New member
ברוך המתקמבק דרור ../images/Emo140.gif

היי דרור תמיד טוב לראות חבר משכבר הימים
. עכשיו אני מבין לאן נעלמת לנו .....
|לוקח נשימה עמוקה| טוב אני באמת חושב שהרבה אין מה לומר חוץ מ..... אייזזזזזזזזזזזזזזההההההההההההההה באסה!!!
כן אני יודע שזה לא קל, במיוחד אחרי שכלכך רצית |מי לא?!| מאחל לך שלא תשבר לפני המועד ב'. ומקווה שתהיה חזק - עד כמה שאפשר. וטיפ מאוד חשוב. אנחנו כאן בשבילך, להקשיב, לתמוך ולהצחיק אותך ובך. שיהיה סוף שבוע רגוע.

1414שירי

New member
לא הבנתי....

גבר או אישה או שניהם או בנאדם אחד שהוא דו מיני??

amet

New member
מה לא ברור שירי

הבנת הנקרא למדת בבית-ספר. זה פורום סקס זוגיות גאה
. פורום לכל מי שיש לו ראש פתוח, ולכל מי שמגדיר עצמו אוהב אדם. דרור נפרד מבן זוגו אם עדיין לא הבנת. רק אהבה

Liroy26

New member
היי שירי

דרור נפרד מבן הזוג שלו. מה שאמט אולי התכוון לשאלתך (שתאמת גם אני לא ממש הבנתי אותה) היא שהנקודה כאן היא הפרידה והכאב שהיא מביאה עימה ולא מין בן הזוג. ברוכה הבאה כבר אמרתי?!

מיס קיי

New member
אנחנו באותו מצב אח יקר שלי!!!

גם לי זה קרה....רק שלי את זה אמר אח שלי....ולא טרח להגיד לי זאת בפנים....אמר לי את זה בהודעות....היינו חברים הכי טובים.... והגעתי למסקנה שאני חזקה מדיי בשבילו ושאני לא אבכה ושבוע שלם החקתי את עצמי...עד שאתמול ביציאה עם חברים ממש השתכרתי....והוצאתי בקול רם כל מה שאני חושבת..........ומרגישה....וכולם תמכו בי... אבל הוא לא היה שם כדיי לתמוך בי...הוא היה עם הזנזונת שלו...סלחו לי אבל אני נורא מתרגשת זה עדיין טרי וכואב.. בגלל זה אני אומרת לך ...תהיה חזק...עמוד על רגלייך....ותהיה מוכן לעובדה שלכל דבר יש סוף...והסוף תמיד מכה כשטוב לנו!!!!!!! עצה מדודתי הזקנה..."הכל קורה לטובה...גם אם זו פרידה"...אח שלי...היא צודקת!!!!!!! אוהבת אותך מאוד ומחזיקה עצבאות......מואה!!!!

Liroy26

New member
ברוכה הבאה מיס קיי!

פרידה זה תהליך לא קל, מי כמו כל אחד מאיתנו חווה ויודע. אני מאמין כפי שאמרה דודתך וצדקה שכל דבר בחיים קורה לטובה! הבחור שאיתו יצאת, אם הוא בחר לסיים את הקשר בצורת הודעות (SMS? פורום?) כנראה ילדותי וחסר חוט שדרה בסיסי. לך מגיע משהו טוב יותר!!

מיס קיי

New member
זה ממש לא ככה...

לא יצאנו....לא היינו חברין או משו כזה.... אנחנו היינו אחים.....הכי קרובים....כולם קינאו ביחסים שלנו... ואז הוא עשה את מה שהוא עזה........... ואני בפעם השלישית לא סולחת.....

Liroy26

New member
אז אני איבדתי אותך בסיפור

הייתם אחים כמו "חברים הכי טובים" או אחים ביולוגים? ומה הוא עשה ואיך שהיה כל כך נורא?

מיס קיי

New member
הוא היה הכל בשבילי....

לא היינו מאוהבים.....אבל אהבנו בדרך טהורה....דרך של אחים בלבד!! זה היה קשה לי מאוד להיפרד ממנו....ולהתחיל לחיות במחשבה שזה נגמר.... כי אני לא יכולה יותר...הוא טימטם אותי למוות...לא יכלתי יותר... הייתי אחותו ואת החיים הייתי מוכנה להקריב בשבילו....אהבתי אותו כל כך... והוא אמר לי שאני לוחצת עליו יותר מדיי עם האהבה שלי... שהוא מרגיש שהקשר הזה מחייב מדיי.....ואני הרגשתי...שאני קיבלתי דקירה של סכין ישר לתוך הלב......לא הצלחתי להבין...איך מישהוא שאמר שהוא אוהב אותי...נתן לי את התחושה הכי נפלאה בעולם....לוקח הכל ממני... למה?????....... אחריי הכל...הוא סלח לחברה שלו שבגדה בו עם החבר הכי טוב שלו..... והוא סלח לה כשהיא באה אליו אחריי שנה ואמרה שכל הקשר טעות... ושהיא לא מאוהבת בו אלה אוהבת אותו כידיד..... אז תסבירו לי....אולי אני טיפשה ולא מבינה... איך אח שלי יכל לעשות לי את זה?

S h a m i

New member
שאלת בסוף שאלה...

איך אח שלי יכל לעשות לי את זה? יש לי 2 שאלות אלייך? 1. ניסית לענות על השאלה הזו בעצמך? 2. שאלת אותו?

מיס קיי

New member
אני מנסה לחשוב ו...

האמת שלא התכוונתי להכאיב לו אם הכאבתי לו..... ושאלתי אותו והוא אמר לי "תחשבי"... ולבחורה הכלבה ההיא הוא סיפר לה שאני לוח צת עליו מדיי.... ושהוא צריך ממני הפסקה...אז אמרתי שייקח את כל ההפסקה שהוא צריך כי אני עוזבת לתמיד...ואז נכנסתי לסטודיו והקלטתי שיר שנקרא "IF U'LL DIE I WONT CRY" זה היה שיר על הייאוש שלי ממנו..... והיא קראה את השיר וכנראה שהיא סיפרה לו...אבל עכשיו כשאני חושבת על זה...רציתי שהוא יקרא אותו... אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך את השיר...יצא דיי מוצלח...

למעלה